Invitatii de botez

Invitatii de botez

Produse de la 1 la 50 din 118 in total

 • Invitatii de botez cu stelute
  Invitatii de botez cu stelute, realizate dintr-un singur cartonas. Acesta este alb, mat in interior, iar la exterior este alb cu albastru si cu stelute argintii. Invitatiile nu au plic. Dimensiunile sunt de 225x85 mm.

  Pret obisnuit: 0,70 RON

  Special Price 0,56 RON

 • Invitatii de botez cu ancora
  Invitatii de botez cu ancora, realizate dintr-un singur cartonas. In interior este alb, mat, iar exteriorul este alb sidefat si albastru sidefat, iar in partea de sus avem imaginea unei ancore. Invitatiile nu au plic. Dimensiunile sunt de 170x90 mm.

  Pret obisnuit: 0,94 RON

  Special Price 0,75 RON

 • Invitatii botez cu buline
  Invitatii botez cu buline, realizate din doua cartonase. Unul este alb, iar celalalt este albastru, decorat cu buline albastre si argintii. Invitatiile aceastea nu au plic. Dimensiunile sunt de 190x80 mm.

  Pret obisnuit: 1,01 RON

  Special Price 0,81 RON

 • Invitatii de botez sacou
  Invitatii de botez realizate dintr-un cartonas alb sidefat pe care se va tipari textul. Acesta se introduce prin partea de sus, ca printr-un buzunarel, intr-un cartonas albastru inchis, in forma de sacou. Aceste invitatii nu au plic, iar dimensiunile sunt de 80 X 190 mm.

  Pret obisnuit: 1,14 RON

  Special Price 0,91 RON

 • Invitatii de botez blue
  Invitatii de botez realizate dintr-un singur cartonas alb mat in interior, iar in exterior este alb usor texturat si albastru cu filigrane argintii. Textul va fi scris in interior. Dimensiunile sunt de 225x85 mm. Aceste invitatii nu au plic.

  Pret obisnuit: 1,26 RON

  Special Price 1,01 RON

 • Invitatii de botez filigrane
  Invitatii de botez realizate dintr-un singur cartonas alb sidefat, cu filigrane usor reliefate, ce se pliaza pe orizontala, ca un plic. Textul se va scrie in interior. Invitatiile se inchid cu un accesoriu albastru cu fundita argintie. Nu au plic, iar dimensiunile sunt de 220 X 110 mm.

  Pret obisnuit: 1,36 RON

  Special Price 1,08 RON

 • Invitatii de botez ancora
  Invitatii de botez realizate dintr-un cartonas alb sidefat si albatru, cu stelute argintii, ce se pliaza pe orizontala. Invitatiile sunt prinse cu o banda albastra in forma de ancora, argintie. Nu au plic, iar dimensiunile invitatiilor inchise sunt de 210 X 80 mm.

  Pret obisnuit: 1,80 RON

  Special Price 1,44 RON

 • Invitatii de botez simple
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb, lucios ce se pliaza in trei parti pe verticala. Textul invitatiilor de botez va fi scris intr-un chenar de forma unui papirus, inconjurat de motive florale si de imaginile unor ursuleti. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Baby Blue, Autumn Orange.

  Pret obisnuit: 1,84 RON

  Special Price 1,47 RON

 • Invitatii de botez bebe albastru
  Invitatie de botez in forma de bebelus, acesta fiind un baietel infasurat in albastru. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez bebe roz
  Invitatie de botez in forma de bebelus, aceasta fiind o fetita infasurata in roz. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez glisante
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton destinat tiparitii textului, care este introdus intr-un altul, pe care gasim o casa, din care gliseaza pe invitatie parintii cu copilasul in carucior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 10,5 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez castel
  Invitatie de botez castel realizata dintr-un cartonas alb spre gri ce se pliaza in trei parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unui bebelus care construieste un castel din cuburi colorate. Bebelusul este ajutat de un ursulet care il ridica cu o macara pentru ajunge pana in varf, unde isi fac aparitia si doi nori si soarele. Cateva dintre elementele prezente precum norii, scutecelul bebelusului si cuburile au un contur reliefat si argintiu. Textul urmeaza a fi tiparit in mijlocul invitatiei de botez castel. Dimensiunile acestei invitatii de botez castel sunt de 16.8 cm latime si 10 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 16.8 cm latime si 30 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Brown, Deep Blue si Plum.

  Pret obisnuit: 2,00 RON

  Special Price 1,60 RON

 • Invitatie de botez albastra
  Invitatie de botez albastra, realizata din doua cartonase. Unul este alb, mat, decorat cu filigrane albastre si se tipareste textul pe aceasta. Se introduce apoi in cel de-al doilea cartonas albastru sidefat, decorat cu filigrane argintii. Invitatia nu are plic. Dimensiunile sunt de 160x160 mm.

  Pret obisnuit: 2,03 RON

  Special Price 1,62 RON

 • Invitatii de botez cu biblie
  Invitatie de botez ce se ruleaza asemeni unui papirus. Invitatia de botez este realizata dintr-un carton dreptunghilar, maro, pe care se regaseste imaginea unui papirus decorat cu motive florale. In coltul dreapta-jos apare imaginea unei Biblii si a unei cristelnite, simboluri ale botezului in ritualul bisericesc ortodox. Dimensiunile acestor invitatii de botez sunt de 16,1 cm Latime si 24,6 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 11,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime. Plicul hexagonal este realizat in aceeasi gama coloristica asemeni invitatiei de botez si prezinta aceleasi motive florale prezente pe aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Dark Brown, Red Brown.

  Pret obisnuit: 2,03 RON

  Special Price 1,62 RON

 • Invitatii de botez pitici
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios ce prezinta imaginea a 5 pitici care desfasoara o solie pe care este imprimat textul. Invitatia de botez este pliata in trei parti inegale pe verticala.Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 27,7 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 7,0 cm Latime si 17,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat, iar pe fata plicului apare imaginea unui pitic ce desfasoara o solie, asemeni imaginii de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez sunt: Brown, Wallnut.

  Pret obisnuit: 2,08 RON

  Special Price 1,66 RON

 • Invitatii de botez cu fundita roz
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc roz. Invitatia de botez este decorata cu o fundita roz. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,18 RON

  Special Price 1,75 RON

 • Invitatie de botez cu stelute
  Invitatie de botez cu stelute, reliazata dintr-un cartonas alb, sidefat, decorat cu stelute albastre, argintii, filigrane argintii fundita si cercuri. Textul se tipareste pe mijloc. Plicul este alb, sidefat. Dimensiunile sunt de 190x135 mm.

  Pret obisnuit: 2,18 RON

  Special Price 1,75 RON

 • Invitatii de botez cu fundita albastra
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc albastra. Invitatia de botez este decorata cu o fundita albastra. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,18 RON

  Special Price 1,75 RON

 • Invitatii de botez mica sirena
  Invitatii de botez realizate dintr-un cartonas subtire, destinat scrierii textului, si pe care este desenata mica sirena. Acesta se ruleaza si se introduce intr-un plic hexagonal roz, prins cu o banda realizata tot cu mica sirena. Dimensiunile sunt de 170 X 220 mm. Pentru aceste invitatii veti gasi si alte produse realizate in aceeasi tema.

  Pret obisnuit: 2,21 RON

  Special Price 1,77 RON

 • Invitatii de botez cu animalute
  Invitatii de botez cu animalute, realizate dintr-un cartonas alb cu animaute colorate. Invitatiile sunt de tip pergament. Plicul este albastru. Dimensiunile sunt de 170 X 220 mm. Pentru aceste invitatii veti gasi si alte produse realizate in aceeasi tema.

  Pret obisnuit: 2,21 RON

  Special Price 1,77 RON

 • Invitatii de botez pui
  Invitatie de botez sub forma unui ratoi viu colorat ce se pliaza. Textul invitatiilor de botez va fi scris in interior. Pe partea din fata este tiparit numele copilului intr-un chenar. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 20,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 6,5 cm Latime si 16,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, cu buton de prindere. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Deep River, Chatreuse, Green.

  Pret obisnuit: 2,22 RON

  Special Price 1,78 RON

 • Invitatii de botez pentru fetite
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in combinatie de alb-roz. Cartonul se pliaza in doua parti inegale, partea mai mica fiind perforata de goluri sub forma unor stelute, ursuleti, ratuste. Tot aici se ataseaza o fundita alba. Textul invitatiei de botez va fi scris pe un carton alb ce se fixeaza in interior, decorat cu imaginea unui bebe dormind si a unui ursulet. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Magenta, Deep Rose.

  Pret obisnuit: 2,22 RON

  Special Price 1,78 RON

 • Invitatii de botez casuta din poveste
  Invitatie de botez in forma de casuta, ce se pliaza in tei parti inegale. Aceasta este realizata cu animalute, iar la una dintre ferestre se poate atasa poza copilului dumneavoastra. Plicul poate fi rosu sau verde spre galben, la alegere. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,32 RON

  Special Price 1,85 RON

 • Invitatii de botez baietei urs pictor albastru
  Invitatii de botez urs pictor, realizate dintr-un cartonas in forma de ursulet ce picteaza. Textul se va tipari in interior. Plicul este albastru, simplu. Dimensiunile sunt de 250x150 mm. Pentru aceste invitatii de botez gasim si alte produse realizate in aceeasi tema.

  Pret obisnuit: 2,52 RON

  Special Price 2,02 RON

 • Invitatii de botez fetite urs pictor
  Invitatii de botez urs pictor, realizate dintr-un cartonas in forma de ursulet ce picteaza. Textul se va tipari in interior. Plicul este roz, simplu. Dimensiunile sunt de 250x150 mm. Pentru aceste invitatii de botez gasim si alte produse realizate in aceeasi tema.

  Pret obisnuit: 2,52 RON

  Special Price 2,02 RON

 • Invitatii de botez maro
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in nuante de maro-crem ce se pliaza pe verticala, in trei parti inegale. Textul invitatiei de botez va fi scris in centrul acesteia, fiind inconjurat de jucarii in tonuri de crem-rosu, realizate in relief. In partea inferioara apare imaginea unui bebe ce doarme. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 16,7 cm Latime si 11,9 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 13,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem mat si se inchide cu ajutorul unui abtibild ce prezinta aceeasi imagine cu bebelusul dormind, prezenta si pe invitatia de botez. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Neon Red, Red, Brown.

  Pret obisnuit: 2,57 RON

  Special Price 2,05 RON

 • Invitatie de botez coroana
  Invitatie de botez coroana, realizata dintr-un cartonas alb, sidefat pe care se tipareste textul. Acesta este decorat cu modele argintii si albastre. Invitatia are plicul alb sidefat. Dimensiunile sunt de 195x145 mm.

  Pret obisnuit: 2,57 RON

  Special Price 2,05 RON

 • Invitatii de botez papirus
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios in nuante de maro-bej, decorata cu imaginea unui papirus pe care apar jucarii si un bebelus dormind. Imaginile jucariilor cat si chenarul sub forma de papirus sunt conturate subtil cu auriu. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 16,0 cm Latime si 23,3 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 9,0 cm Latime si 15,5 cm Lungime. Plicul, de forma hexagonala, este realizat din acelasi material bej, lucios, decorat cu imagini de pe invitatia de botez, pentru a se armoniza cu aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Red Brown.

  Pret obisnuit: 2,59 RON

  Special Price 2,07 RON

 • Invitatii de botez trenulet albastru
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de albastru, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilustreaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 12,2 cm Latime si 16,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material albastru, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez primeste un card de confirmare gratuit, realizat din acelasi material mat, alb, cu imaginea aceluiasi bebelus prezent si pe invitatia de botez. Astfel, la pretul unei invitatii de botez obisnuita, veti primi setul complet pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Baby Blue, Sky Blue, Blue. Personalizarea cardurilor de confirmare este la alegere si se taxeaza separat fata de invitatiile de botez.

  Pret obisnuit: 2,64 RON

  Special Price 2,11 RON

 • Invitatii de botez autobuz
  Invitatii de botez realizate dintr-o foaie alba, cu o maimutica si o girafa, pe care se scrie textul. Aceasta se ruleaza si se introduce intr-o cutiuta realizata in forma de autobuz. Dimensiunile sunt de 150 X 80 X 55 mm.

  Pret obisnuit: 2,64 RON

  Special Price 2,11 RON

 • Invitatii de botez trenulet roz
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de roz, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilusteaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 11,8 cm Ltime si 13,7 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material roz, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez vine cu un card de confirmare gratis, realizat din acelasi material mat, alb, iar in coltul din dreapta jos gasim imaginea aceluiasi bebelus care este prezent si pe invitatia de botez. La pretul unei invitatii de botez obisnuite veti primi setul intreg pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Deep Rose, Majestic Purple, Magenta. Invitatia contine si un card de confirmare care este inclus in pretul invitatiei. Personalizarea cardurilor de confirmare este optionala si se taxeaza separat.

  Pret obisnuit: 2,64 RON

  Special Price 2,11 RON

 • Invitatii de botez barca
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti inegale. Invitatia de botez ne prezinta marea albastra, malul si cerul cu soare. In partea inferioara a cartonasului gasim o barcuta cu jucarii si cu un copilas imbracat in marinar, iar in partea de sus a invitatiei de botez se afla malul marii cu jucariile care il asteapta pe copilas si cu un far. Copilasul este legat la brau cu un snur alb la capatul caruia se afla ancora care il va ajuta sa ajunga la mal. Textul invitatiei de botez va fi tiparit la mijlocul invitatiei intre malul marii si barcuta. Dimensiunile acestei invitatii de botez sunt de 17.7 cm latime si 25.2 cm lungime cand aceasta este deschisa, iar cand este inchisa dimensiunile sunt de 17.7 cm latime si 13.1 cm lungime. Plicul invitatiei este alb simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Baby Blue, Cyan si Sky Blue.

  Pret obisnuit: 2,74 RON

  Special Price 2,19 RON

 • Invitatii de botez printesa
  Invitatii de botez realizate dintr-un cartonas in forma de caleasca. Textul este scris in interior, unde gasim si o printesa. Plocul este alb. Dimensiunile sunt de 140 X 150 mm.

  Pret obisnuit: 2,81 RON

  Special Price 2,25 RON

 • Invitatii de botez haioase pentru baieti
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Invitatia este albastra cu bulinute albe, decorata cu o fundita albastra, si un baietel. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,83 RON

  Special Price 2,27 RON

 • Invitatii de botez haioase de fetite
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Aceasta invitatie este roz cu bulinute, decorata cu o fundita roz, si o fetita. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,83 RON

  Special Price 2,27 RON

 • Invitatii de botez cu pirati
  Invitatie de botez haioasa, realizata dintr-un cartonas mai gros, decorat cu imaginea unor pirati pe mare. Invitatia se pliaza pe verticala, iar textul se tipareste in interior. Dimensiunile sunt de 25 x 18 cm. Plicul este maro.

  Pret obisnuit: 2,86 RON

  Special Price 2,28 RON

 • Invitatii de botez barza si trenulet
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton indoit in doua pe orizontala, decorat pe coperta cu un chenar din flori si clopotei si cu imaginea unui trenulet condus de o barza. In interiorul cartonului este lipit un decupaj reprezentand imaginea unui tren condus de o barza, care transporta bebelusul si cateva animale. Textul va fi inscriptionat in interiorul invitatiei de botez. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 15,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 4,0 cm Lungime + 12,0 cm Latime si 6,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material mat, decorat pe partea superioara cu imaginea unui vagon in care se afla bebelusul. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Autumn Orange, Green.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatie de botez cu vacute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta are culoarea gri si atat interiorul cat si exteriorul sunt decorate cu bulinute albe si cu trei vacute colorate. Textul urmeaza a fi scris in interior, iar pe coperta se poate tipari numele copilului. Plicul este roz, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatii de botez bebe in patut
  Invitatie de botez online realizata dintr-un cartonas in nuante de crem care se pliaza in cinci parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unei camere de bebelus decorata cu jucarii lucioase si reliefate, cu un gemulet in partea de sus, o veioza in partea stanga, doi ursuleti maro luciosi care scriu textul invitatiei de botez online, iar in partea de jos se afla patutul si bebelusul in el. Marginile cartonasului sunt decorate cu liniute colorate. Dimensiunile acestei invitatii de botez online sunt de 18 cm latime si 6.6 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 18 cm latime si 27 cm lungime. Plicul invitatiei este crem, decorat in partea de sus cu liniute colorat ca cele de pe invitatie si cu jucarii reliefate pentru bebelusi in partea de sus. Aceatsa se inchide cu ajutorul unui decupaj deasupra caruia urmeaza a fi pozitionat un calut. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez online sunt: Autumn Orange, Blue Purple si Electric Blue.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatie botez cu elefant si girafa
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua parti egale. Textul este tiparit in interior, iar marginile invitatiei sunt usor ondulate. Pe coperta gasim un elefant si o girafa, iar pe mijloc se poate atasa poza bebelusului. Plicul este gri. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime, iar a pozei sunt de 7,1 cm latime si 7,1 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatii botez cu girafa si cerculete
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Coperta este decorata cu imaginea unei girafe, iar interiorul este decorat cu cerculete colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc a invitatiei. Plicul este gri, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,93 RON

  Special Price 2,34 RON

 • Invitatie de botez visinie
  Invitatie de botez visinie realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in doua parti egale pe orizontala. Pe coperta invitatiei urmeaza a fi pozitionat un cartonas cu aimalute conturate cu auriu si cu un copilas, in mijlocul cartonasului fiind tiparit prenumele copilului. In interiorul copertei urmeaza a fi pozitionat un alt cartonas de culoare alba pe care se va tipari textul invitatiei de botez visinie. Dimensiunile acestei invitatiei de botez visinie sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 30 cm latime si 15 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Deep Rose si Deep River.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez cu pisicute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta este realizat in nuante de gri, crem, verde si albastru, avand atat pe coperta cat si in interior floricele si liniute lucioase. De asemenea atat pe coperta cat si in interior gasim desenate doua etichete car pot fi personalizate. In exteriorul copertei, pe ultima parte gasim imaginea a patru pisicute colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc. Plicul invitatiei de botez este verde, mat. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez pt fetite cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru fetite. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de rochita, iar cutiuta este prinsa cu o panglica roz. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez pt baieti cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru baieti. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de salopeta, iar cutiuta este prinsa cu o panglica albastra. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez pergament cu ingerasi
  Invitatie de botez pergament realizata dintr-un cartonas maro cu marginile crem si aurii. Cartonasul este decorat cu tre ingerasi care canta la instrumete muzicale, cu filigrane albe si maro si cu note muzicale. Prenumele copilasului se va putea tipari in partea de sus a cartonasului pe un portativ. Textul invitatiei de botez pergament se va tipari in mijlocul cartonasului. Dimensiunile acestei invitatii de botez pergament sunt de 16 cm latime si 22 cm lungime cand aceasta este deschisa. Plicul este sub forma de hexagon, este alb si are de jur imprejur un cartonas maro decorat cu imaginea unuia din cei trei ingerasi de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Grey, Black si Dark Brown.

  Pret obisnuit: 3,06 RON

  Special Price 2,45 RON

 • Invitatii de botez superbaby
  Invitatii de botez realizate tip costumas, inscriptionat cu "SUPER BABY". Textul se va tipari in interior, iar plicul este albastru. Dimensiunile sunt de 120 X 185 mm.

  Pret obisnuit: 3,07 RON

  Special Price 2,46 RON

 • Invitatii de botez baieti "Ma boteaza”
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, optional poate sa aiba si poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este rosu.

  Pret obisnuit: 3,11 RON

  Special Price 2,49 RON

 • Invitatii de botez fetite "Ma boteaza"
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, la alegere poate fi tiparita cu poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este roz.

  Pret obisnuit: 3,11 RON

  Special Price 2,49 RON

 • Invitatie de botez cu balon
  Invitatie de botez realizata din trei cartonase. Cartonasul principal este maro cu talpi reliefate si se pliaza in doua, iar in interiorul sau se introduce unul din cele doua cartonase albe pe care urmeaza a fi tiparit textul. Cel de-al doilea cartonas alb se va atasa copertei invitatiei. Plicul invitatiei de botez este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 3,18 RON

  Special Price 2,54 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Invitatii de botez pentru fetite si baietei. Mai jos veti gasi o gama impresionanta de Invitatii de botez ce cu sigurata vor da un plus de culoare botezului copilasului. Aceste Invitatii de botez de la Memoires sunt create si pentru fetite si pentru baietei si sunt concepute pentru toate gusturile, asadar aveti de unde sa alegeti!

Desi impartite pe subcategorii, invitatiile de botez sunt majoritatea haioase. Veti gasi cateva modele care vor fi doar pentru fetite, iar altele vor fi doar pentru baietei. Cele mai multe insa, se vor potrivi ambelor categorii, atat cea de fetite cat si cea de baietei.

Le puteti alege foarte usor, se pot filtra categoriile, iar apoi va aparea exact ceea ce cautati. Putem atasa chiar si poze invitatiilor de botez, astfel incat vor ramane o amintire de neuitat, totul la costuri accesibile tuturor.

Invitatiile de botez sunt atent realizate, din cele mai bune materiale, cartonase de calitate si accesorii asemenea. Culorile sunt de toate felurile: de la cele pastelate pana la cele aprinse. Accesoriile invitatiilor sunt sub forma diferitelor figurine, fundite, panglici, animalute sau multe altele. Veti gasi pe Memoires.ro invitatii de botez sub diferite forme, inclusiv invitatii 3D, invitatii de tip pergament sau chiar si cutiute.

Asamblarea invitatiilor de botez nu este deloc complicata. Poate fi chiar distractiv acest pas, iar echipa Memoires va ajuta cu un model gata facut pentru a sti exact pasii pe care trebuie sa ii urmati. Daca nu aveti timp suficient pentru a va ocupa dumneavoastra de acest aspect, noi suntem aici tocmai pentru a va da o mana de ajutor, asadar nu ezitati sa ne cereti acest lucru!

Memoires.ro va ofera si texte pentru invitatiile de botez, la fel de haioase precum invitatiile. Asadar, nu va fie teama daca ati ramas in pana de idei in ceea ce priveste textul, deoarece ne ocupam noi si de acest aspect, compunem textele pentru dumneavoastra, iar mai apoi va trebui doar sa il selectati pe cel dorit.

La fel ca si o invitatie nunta, si o invitatie de botez trebuie sa fie o invitatie speciala. In cele ce urmeaza va vom prezenta pe scurt colectia noua de botez, si anume colectia Disney. Este un catalog de botez nou aparut si are in componenta doar invitatii botez Disney, de exemplu invitatii cu Mickey Mouse, invitatie de botez cu Minnie Mouse, Donald Duck, o gramada de modele de invitatii de botez ieftine. Pe langa aceste invitatii, acum veti gasi la acestea si produse ce sunt realizate in aceeasi tema. Asadar pentru fiecare invitatie, veti gasi si numere de masa botez, carduri masa pentru organizarea invitatilor dumneavoastra, meniuri botez, deja cunoscutele plicuri de bani botez si chiar frumoasele marturii botez. Daca optati pentru un botez Disney, va recomandam cu drag produsele din acesta, unde cu siguranta veti gasi ceea ce doriti. Am creat invitatie botez pasaport cu imaginea lui Mickey, pentru fanii Winnie, avem invitatie Winnie si chiar si la categoria invitatiilor digitale veti gasi invitatii electronice cu Winnie. Pentru botez fetite puteti alege intre pisicuta Marie sau invitatii Minnie. Multe dintre aceste noi produse vin in format 3D, astfel pentru un botez 3D sunt exact ceea ce trebuie. Acest magazin online vine in intampinarea dumneavoastra cu modele noi, asadar, modele pline de culoare si animatie, oferte speciale, numeroase invitatii botez ieftine, astfel ca umpland un coș de cumpărături cu mai multe produse, veti putea beneficia de diverse promotii precum marturii ceramica si transport gratuit. Desi o categorie mai mica, botezul face progrese si incet, incet ajunge din urma categoria de nunta. Personalizarea acestor produse este bazata pe texte botez amuzante, astfel ca va oferim cateva texte invitatii botez pentru a avea de unde alege in cazul in care sunteti lipsiti de inspiratie. Asadar, asa cum si in cazul altor invitatii evenimente veti gasi texte amuzante, haioase, la fel am creat si in cazul botezului. Dorim sa multumim fiecare client, astfel incat atunci cand au sosit invitatiile la acesta, el se fie pe deplin incantat de produsul primit. Nimic nu se compara cu parerea unui client care spune dupa ce a primit invitatiile: "Va multumim din suflet".

Pareri produse: 4.2/ 5 din 9 voturi.