Ce s-a întâmplat cu nunțile în anul 2020

Ce s-a întâmplat cu nunțile în anul 2020

Din păcate anul 2020 a fost unul dificil, plin de stres, cu multe dificultăți. A fost ceva nou. Cu toții am încercat să ne adaptăm vremurilor, de la miri și invitați, până la firmele care se ocupă cu organizarea nunții.

 Cum ne-am descurcat?

Unii dintre viitorii miri au renunțat la a-și mai ține nunta anul acesta, amânând-o pe anul viitor. Alții au amânat doar cateva luni. Totuși au fost și cei care au avut noroc și și-au ținut evenimentul înainte de pandemie, sau după, cu câteva restricții.

După ce ne-am obișnuit cât de cât cu această pandemie, fiecare dintre noi am încercat să găsim soluții pentru a ne continua viața la normal. Așa că sălile de nunți s-au conformat cu această situație, au aranjat mesele la distantele impuse de către autorități, iar alte săli de nunți cu mai mult loc, au împărțit așezarea meselor în două, jumătate afară și jumătate înăuntru.

S-au ținut evenimente cu 50 de persoane, însă alții au riscat, și-au ținut evenimentul undeva departe de oraș cu mult mai multe persoane. Bineînțeles că unii au reușit fără nici o problemă, însă alții au fost prinși și au primit o amendă usturătoare.

Nu doar sălile de nuntă au avut de suferit, au mai fost și fotografii, cameramanii, florăriile, și nu în ultimul rând, cei care se ocupă de realizarea invitațiilor de nuntă.

 Ce s-a întamplat cu magazinele fizice sau online de invitații de nuntă?

Pentru că suntem în acest domeniu, va fi mult mai ușor să vă spun pe scurt cum au decurs lucrurile la noi.

Am intrat în plin sezon, dar nu a ținut prea mult. Au scăzut drastic comenzile, au început să fie retururi la colete, din ce în ce mai multe. Clienții au început să renunțe la comenzi din cauză că nu știau dacă își vor mai ține nunta sau nu. În scurt timp a trebuit să închidem totul. Angajații au intrat în șomaj tehnic.

Având ceva timp la dispoziție, împreună cu prietena și partenera mea de lucru Larisa, ne-am pus mintea la contribuție și am decis că a venit timpul să facem o schimbare în rândul invitațiilor de nuntă. Cu experiența noastră de 11 ani (ce a mai trecut timpul) am putut să realizăm de la zero o nouă gamă de invitații de nuntă, mai exact, propria noastră colecție. Înainte invitațiile erau fabricate de către altcineva, noi ocupându-ne doar cu printarea textului.

Pentru noi această pandemie a însemnat un nou început în materie de invitații. Am lucrat mult, ne-am epuizat, dar la final totul a ieșit mai bine decât ne-am fi așteptat.

Încet încet, numărul comenzilor de invitații de nuntă crește, însă viitorii miri comandă mai puține bucăți decât înainte. Bazându-ne și pe acest fapt, am hotărât să oferim calitatea înaintea cantității.

Credem și sperăm ca anul viitor să fie unul plin de evenimente, pentru a le putea oferi viitoarelor mirese, dar și viitorilor miri, cele mai drăguțe invitații.

 

← Postări vechi Postare nouă →

0 comentarii

Lasă comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de publicare