Transport gratuit + cadou o sticluta cu palinca la comenzile peste 300Lei
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00
 
Comanda mea

Termeni si conditii

Comanda

Valoarea minima a unei comenzi este in valoare de 80 de lei. Comanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare si formularul de comanda. La pretul de baza al produsului se mai adauga pretul personalizarii cu orice text dorit, care este 0.69 RON (toate culorile). In functie de produs, pot exista si alte optiuni de personalizare, cum ar fi: text scris pe plic, realizare fotografie, etc. Asamblarea invitatiilor este optionala, si consta in plierea cartonului, pus in plic, legat snur, lipire componente, etc. Pretul optiunilor aditionale de personalizare difera de la produs la produs si este afisat in pagina produsului. Preturile afisate contin TVA 19%. Prin plasarea si confirmarea comenzii clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei. Dimenisunile invitatiilor pot sa difere cu aproximativ 0,5 cm., in functie de lotul primit de la producator. Pozele afisate pe site sunt cu titlu de prezentare, deoarece clientul isi poate alege orice text, iar asezarea va fi diferita, in functie de textul ales. De asemenea culorile invitatiilor precum si a textelor pot fi diferite ca nuanta fata de cele afisate in poza. (difera culoarea in functie de fiecare monitor, etc.). Invitatiile pot avea afisat pe spate numele si emblema producatorului, acestea fiind produse originale ale producatorului.

Macheta grafica

Dupa comanda, in termen de maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail macheta grafica (o poza cu textul asezat pe produs), pentru a vedea cum arata textul ales. Aveti obligatia de a verifica atent macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite. Dupa efectuarea modificarilor, veti primi pe e-mail o noua macheta grafica. Prin aprobarea machetei grafice de catre dumneavoastra, ne confirmati ca totul este in regula, si va asumati intreaga responsabilitate pentru eventualele greseli.

Durata de executare a comenzii

Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile se vor tipari, si vor fi expediate in maxim 2 zile lucratoare (incepand cu ziua urmatoare aprobarii machetei). Daca se alege optiunea “Comanda urgenta”, comanda poate fi expediata in doar 1 zi lucratoare de la data confirmarii machetei grafice (urmatoare zi, comanda trebuie plasata pana in ora 13). Aceasta optiune va costa in plus 50 de lei. In cazul in care ati ales asamblarea invitatiilor, termenul de executie se poate prelungi cu o zi. Pot exista mici diferente de nuanta intre culoarea afisata pe calculator si culoarea tiparita pe invitatii.

Modalitati de plata

Plata comenzii se poate face integral la primirea ei, in sistem ramburs. Se va solicita plata unui avans in urmatoarele cazuri: - comenzi de peste 1000 RON, cand se va solicita un avans de 50% , restul de 50% ramanand sa il achitati la primirea produselor - comenzi din strainatate, cand se va solicita plata in avans 100% a comenzii. Plata avansului se va face pe baza de factura proforma, care se poate plati la orice banca TRANSILVANIA prin depunere numerar sau ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul Les Memoires SRL, numar RO88BTRLRONCRT0392258701 deschis la Banca Transilvania. Pentru operativitate se recomanda ca dovada platii sa ne fie trimisa prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a plati si cu cardul bancar. Aceasta se va face integral la plasarea comenzii, online, in conditii de siguranta. Dupa trimiterea comenzii veti fi redirectionat pe pagina mobilPay unde va trebui sa completati cu datele cardului.

Modalitati de livrare

Sunt disponibile urmatoarele metode de livrare: - GLS Curier: livrare la domiciliu oriunde in tara in 24-48 de ore, cost: 19,00 RON (comenzile trimise vineri se vor livra sambata sau luni) - Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Drepturi de autor

Dreptul de copyright pentru toate informatiile si pozele existente pe acest site sunt detinute de Les Memoires SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Les Memoires SRL. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Les Memoires SRL sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

Politica de retur/anulare

Orice reclamatie se va aduce pe adresa de mail reclamatii@memoires.ro in termen de maxim 3 zile lucratoare de la ridicarea coletului. Orice reclamatie adusa ulterior nu se va lua in considerare. Conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna produsele in decurs de 14 zile calendaristice. Acestea trebuie returnate in ambalajul lor original, fara urme de uzura, folosire. Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul C. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar. Returnarea produselor eligibile se va face pe cheltuiala cumparatorului prin aceeasi metoda de transport prin care s-a facut expedierea. Suma aferenta produselor returnate se va face de catre LES MEMOIRES in contul cumparatorului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului. Clientul este obligat sa achite taxa de transport tur-retur, astfel ca returnarea sumei se va face doar pentru produsele cumparate. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit iar produsele vor fi returnate, veti fi obligat de a suporta plata transportului tur-retur. Va rugam sa verificati coletul in prezenta curierului, iar daca acesta este deteriorat, sa il refuzati, urmand sa trimiteti o sesizare pe adresa de e-mail reclamatii@memoires.ro. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este nula. Anularea comenzii se face in scris pe e-mailul comenzi@memoires.ro, inainte de a accepta macheta grafica trimisa de catre LES MEMOIRES.

Politica de confidentialitate

Les Memoires SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 31599. Les Memoires SRL nu va divulga datele dumneavoastra personale unor terti. Scopul colectarii datelor personale este pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, expediere, etc) .

Declinarea responsabilitatilor

In cazul in care produsele personalizate sunt tiparite conform machetei grafice si exista anumite greseli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greseli neobservate cade in sarcina celui ce isi da acordul asupra machetei grafice, iar din acel moment firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de eventualele greseli ignorate de persoana care si-a dat acordul. De aceea va rugam, in primul rand sa completati cu atentie datele dumneavoastra in formularul de comanda, in al doilea rand sa verificati daca aceste date sunt introduse corect in textul din formatul digital (macheta grafica) si sa verificati si restul textului pentru a fi siguri ca rezultatul final va fi cel pe care il doriti. Firma noastra nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, sau nu mai este disponibil, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea serviciului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. Va multumim, Echipa Mémoires.ro