In zilele de 26 aprilie, 29 aprilie si 1 mai magazinul nostru va fi inchis. Comenzile insa, pot fi plasate online.

Vă mulţumim pentru înţelegere si va uram sarbatori fericite! 

Echipa Memoires

 

Termeni si conditii

Comanda
Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati. Comanda se plaseaza online, completand optiunile de personalizare si formularul de comanda. La pretul de baza al produsului se mai adauga pretul personalizarii cu orice text dorit, care este 0.59 RON (toate culorile). In functie de produs, pot exista si alte optiuni de personalizare, cum ar fi: text scris pe plic, realizare fotografie, etc. Asamblarea invitatiilor este optionala, si consta in plierea cartonului, pus in plic, legat snur, lipire componente, etc. Pretul optiunilor aditionale de personalizare difera de la produs la produs si este afisat in pagina produsului. Preturile afisate contin TVA 19%. Prin plasarea si confirmarea comenzii clientul se obliga sa ridice comanda si sa achite contravaloarea ei. Pozele afisate pe site sunt cu titlu de prezentare, deoarece clientul isi poate alege orice text, iar asezarea va fi diferita, in functie de textul ales. De asemenea culorile invitatiilor precum si a textelor pot fi diferite ca nuanta fata de cele afisate in poza. (difera culoarea in functie de fiecare monitor, etc.). Invitatiile pot avea afisat pe spate numele si emblema producatorului, acestea fiind produse originale ale producatorului.
Macheta grafica
Dupa comanda, in termen de maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail macheta grafica (o poza cu textul asezat pe produs), pentru a vedea cum arata textul ales. Aveti obligatia de a verifica atent macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite. Dupa efectuarea modificarilor, veti primi pe e-mail o noua macheta grafica. Se accepta modificarea machetei grafice de maxim 3 ori. Prin aprobarea machetei grafice de catre dumneavoastra, ne confirmati ca totul este in regula, si va asumati intreaga responsabilitate pentru eventualele greseli.
Durata de executare a comenzii
Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile se vor tipari, si vor fi expediate in maxim 3 zile lucratoare. Daca se alege optiunea “Comanda urgenta”, comanda poate fi expediata in doar 2 zile lucratoare de la data confirmarii machetei grafice. In cazul in care ati ales asamblarea invitatiilor, termenul de executie se poate prelungi cu o zi. Pot exista mici diferente de nuanta intre culoarea afisata pe calculator si culoarea tiparita pe invitatii.
Modalitati de plata
Plata comenzii se face integral la primirea ei, in sistem ramburs. Se va solicita plata unui avans in urmatoarele cazuri: - comenzi de peste 1000 RON, cand se va solicita un avans de 50% , restul de 50% ramanand sa il achitati la primirea produselor - comenzi din strainatate, cand se va solicita plata in avans 100% a comenzii. Plata avansului se va face pe baza de factura proforma, care se poate plati la orice banca TRANSILVANIA prin depunere numerar sau ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul Les Memoires SRL, numar RO88BTRLRONCRT0392258701 deschis la Banca Transilvania. Pentru operativitate se recomanda ca dovada platii sa ne fie trimisa prin e-mail.
Modalitati de livrare
Sunt disponibile urmatoarele metode de livrare: - GLS Curier: livrare la domiciliu oriunde in tara in 24-48 de ore, cost: 19,00 RON (comenzile trimise vineri se vor livra sambata sau luni) - Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara. 
Drepturi de autor
Dreptul de copyright pentru toate informatiile si pozele existente pe acest site sunt detinute de Les Memoires SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Les Memoires SRL. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Les Memoires SRL sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.
Politica de confidentialitate
Les Memoires SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 31599. Les Memoires SRL nu va divulga datele dumneavoastra personale unor terti. Scopul colectarii datelor personale este pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, expediere, etc) .
Declinarea responsabilitatilor
In cazul in care produsele personalizate sunt tiparite conform machetei grafice si exista anumite greseli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greseli neobservate cade in sarcina celui ce isi da acordul asupra machetei grafice, iar din acel moment firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de eventualele greseli ignorate de persoana care si-a dat acordul. De aceea va rugam, in primul rand sa completati cu atentie datele dumneavoastra in formularul de comanda, in al doilea rand sa verificati daca aceste date sunt introduse corect in textul din formatul digital (macheta grafica) si sa verificati si restul textului pentru a fi siguri ca rezultatul final va fi cel pe care il doriti. Firma noastra nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, sau nu mai este disponibil, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul.
Acceptarea termenilor si conditiilor
Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea serviciului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. Va multumim, Echipa Mémoires.ro