Marturii de nunta

Marturii de nunta

Produse de la 1 la 50 din 75 in total

 • Marturie de nunta eticheta miri haiosi
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6 x 5 cm.
  0,36 RON
 • Marturii de nunta eticheta miri
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6 x 5.5 cm.
  0,36 RON
 • Marturie de nunta eticheta fotbal
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri fotbalisti, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6.5 x 3.5 cm.
  0,36 RON
 • Panglici diferite culori
  Set de panglici pentru nunta sau botez multicolore. Acestea sunt de mai multe feluri si au rolul de a accesoriza marturiile sau diferite alte produse. Panglicile sunt realizate din organza. Se comanda doar la set de 20 de bucati, iar pretul pe set este de 6.75 lei. Dimensiunile sunt de 0.5 x 32 cm 1 x 32 cm 2 x 32 cm.
  0,36 RON
 • Cutiute diferite culori
  Cutiute de diferite culori. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc. Pretul pe set (20 buc.) este de 25,20 lei
  1,33 RON
 • Cutiute transparente
  Cutiuta realizat din material transparent. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc. Pretul pe set (20 buc.) este de 38 lei
  2,00 RON
 • Marturii de nunta cutiute maro
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta maro accesorizata cu o panglica si o eticheta cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta cutiute fotbal
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta roz accesorizata cu o panglica si o eticheta cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta cu accesorii
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta verde accesorizata cu o panglica si o eticheta cu miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta rama foto cu inimi
  O marturie de nunta sub forma unei rame foto in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Aceasta este realizata in colturi cu patru inimioare mai mari reliefate, in mijlocul carora gasim cate o pietricica, iar restul ramei este decorata cu inimioare mai mici. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.
  3,56 RON
 • Marturii de nunta foca
  O cutiuta crem cu o figurina din sticla in forma de foca in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  3,75 RON
 • Marturii de nunta lebada
  O cutie pentru nunta crem, cu o figurina de sticla in forma de lebada, in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum bomboane, prajitur etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  3,98 RON
 • Marturii de nunta elefant
  O cutiuta crem cu o figurina de sticla in forma de elefant in interiorul careia se pot pune diverse atentii invitatilor precum bomboane, prajituri etc Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  4,11 RON
 • Marturii breloc inima
  Marturie de nunta sau botez sub forma unui breloc inimioara. Marturiile de nunta sau botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.
  4,90 RON
 • Marturii de nunta breloc miri
  Marturie de nunta realizata in forma de breloc cu miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.
  4,90 RON
 • Marturii de nunta magnet
  Marturie de nunta realizata din ceramica, reprezentand imaginea celor doi miri, avand atasata pe spate un magnet. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 5.5 x 4.5 cm.
  5,32 RON
 • Marturii de nunta magnet miri
  Marturie de nunta realizata din ceramica, reprezentand imaginea celor doi miri, avand atasata pe spate un magnet. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 5.5 x 4.5 cm.
  5,32 RON
 • Rama foto fluture
  Marturie de nunta in forma de rama foto cu fluture, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.
  5,90 RON
 • Rama foto inima
  Marturie de nunta in forma de rama foto in forma de inima si 2 figurine in forma de miri in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea pozei interioare este : 5,1 x 7,6 cm.
  5,98 RON
 • Marturii de nunta cutie ceramica
  O marturie de nunta in forma de inimioara din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  5,98 RON
 • Marturii de nunta mar
  Cutiuta crem cu figurina de sticla in forma de mar in interiorul careia se pot pune diverse atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  6,30 RON
 • Marturie de nunta suport miri
  Marturie de nunta amuzanta realizata din figurine de ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 4 cm.
  6,40 RON
 • Suport haios cu mire si mireasa
  Marturie de nunta realizata cu mire si mireasa din ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7X4 cm.
  6,43 RON
 • Marturii de nunta suport inimioare
  Marturie de nunta realizata din figurine din ceramica. Acestei marturii i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7.5 x 4 cm.
  6,43 RON
 • Marturie de nunta suport foto miri
  Marturie de nunta realizata din ceramica sub forma celor doi miri. Acesteia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 5 cm.
  6,43 RON
 • Marturie de nunta suport fotbalisti
  Marturie de nunta realizata din ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 3.5 cm.
  6,43 RON
 • Marturii desfacator papucel
  Marturie de nunta tip desfacator de sticle in forma de papucel. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 9 x 4 cm.
  6,43 RON
 • Marturie cu fluturas ceramica
  Marturie de nunta sau botez sub forma unui fluturas din ceramica caruia i se pot atasa fotografii sau carduri. Marturiile de nunta sau botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 4 cm.
  6,45 RON
 • Marturie nunta suport lumanare cu inimi
  Marturie de nunta din ceramica, cu inimioare, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  6,45 RON
 • Marturii cu accesorii
  Marturie de nunta sau de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si cu un breloc. Aceasta marturie nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  6,61 RON
 • Marturii de nunta cutiuta
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta roz accesorizata cu o panglica si cu un breloc. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  6,61 RON
 • Marturie nunta catelus

  O marturie in forma de catei  cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire.

  Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.

  Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  6,65 RON
 • Rama foto caleasca
  Rama foto in forma de caleasca din ceramica in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea pozei interioare este : 5,1 x 7,6 cm.
  6,65 RON
 • Marturii de nunta fluture
  Marturie de nunta in forma de fluture decorat cu pietricele roz, cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,80 RON
 • Marturie de nunta suport card
  O marturie de nunta in forma de trandafir din ceramica si inscriptionat cu love, care contine un suport pentru card de multumire. Marturia pentru nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Rama foto cu elemente marine
  Marturie pentru nunta in forma de rama foto decorata cu elemente marine cum ar fi scoicile, stelele de mare si perlele, iar in interiorul ramei foto se pot pozitiona diferite fotografii. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Marturie de nunta suport fluture
  Marturie de nunta in forma de fluture cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Rama foto love
  Marturie in forma de rama foto cu inscriptia "love" in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Marturii de nunta cu magnet
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un magnet cu miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  7,00 RON
 • Marturii de nunta cutiute albe cu miri
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un magnet cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  7,00 RON
 • Marturii de nunta cuplu
  O marturie pentru nunta in forma de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,24 RON
 • Marturii de nunta porumbei
  Aceasta este o cutiuta in forma de inima si un ornament in forma de porumbei pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra. In interiorul acestei cutii de nunta se pot pune bomboane sau prajiturele. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este disponibila in doua forme, inima si rotunda.
  7,30 RON
 • Marturii de nunta indragostiti
  O marturie de nunta in forma de mire si mireasa, cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturie de nunta miri suport
  Marturie de nunta in forma de mire si mireasa eleganti cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra. Marturia pentru nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturii de nunta mire+mireasa
  O marturie de nunta in forma de bust de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturii de nunta masinuta cu suport
  O marturie pentru nunta in forma de masinuta cu miri si suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturie de nunta motocicleta
  O marturie de nunta in forma de motocicleta cu mire, mireasa si suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturie nunta suport lumanare porumbei
  Marturie de nunta din ceramica, cu porumbei, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimenisunile marturiei sunt de 3.5 x 5.5 cm.
  7,54 RON
 • Marturii de nunta suport prajitura
  Marturie de nunta realizata in forma de prajitura, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 11.5 x 4.5 cm.
  7,54 RON
 • Marturii de nunta tort
  Marturie de nunta in forma de tort cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,54 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Marturiile de nunta pot fi mici cadouri pentru invitatii dumneavoastra, astfel ca le veti face o surpriza placuta daruindu-le aceste mici surprize.

Marturiile sunt variate si ele, pot fi de la cutiute pentru bomboane la brelocuri, magneti sau chiar rame foto. Sunt realizate din diferite materiale precum sticla, ceramica, cutiute din cartonas, metal si nu numai. Sunt variate si ca si culoare si pot reprezenta diferite figurine precum miri, ingerasi, inimioare, diferite animalute, caleasca si multe altele. Puteti opta pentru eticheta marturii ce pot fi atasate cutiutelor. Aceste etichete reprezinta mirii si sunt foarte haioase.

Veti gasi pe site-ul Memoires.ro si desfacator de sticla, suport pentru lumanare, chiar si lumanare sau dop pentru sticla. Pentru torul mirilor va punem la dispozitie figurine cu cei doi miri, atat haioase cat si mai romantice.

La fel ca si celelalte produse ale noastre, si acestea sunt impartite pe subcategorii, tot pentru a va fi mai usor dumneavoastra in alegerea marturiei optime pentru invitati sau de ce nu, chiar pentru dumneavoastra. Noi va recomandam marturiile de la Memoires chiar si in alt context si nu doar in cazul nuntilor. Sunt atat de diverse incat se potrivesc si altor ocazii, pot fi daruite si la aniversari sau alte tipuri de petreceri si nu numai. Le puteti oferi celor dragi si fara vreo ocazie speciala, doar ca o mica surpriza intr-o zi oarecare. Cu siguranta ii veti surprinde intr-un mod placut!

Pareri produse: 4.2/ 5 din 17 voturi.