Invitatii de nunta cu fundita macrame

COD:39224

Pret obisnuit: 5,51 RON

Special Price 4,41 RON

Availability: TVA inclus

Invitatii de nunta realizate din doua cartonase. Primul cartonas este alb mat si se introduce in interiorul celui de-al doilea cartonas care este maro, decorat cu floricele reliefate. Acestuia din urma i se ataseaza un alt cartonas gri decorat cu trandafiri. De acest cartonas se leaga cu fundita din macrame o etichta ce poate fi personalizata. Plicul invitatiei este ab, simplu. Dimensiunile sunt de 19.5x13.5.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii