Sticlute si etichete

7 Produs(e)

Sticlutele si etichetele pentru nunta merg mana-n mana. Sticlutele sunt realizate din PET la 330 ml. si pot avea doua forme. Pot fi in forma de inimioara si in forma de butoias. Puteti alege din cele doua modele si totodata puteti alege si culoarea capacului. Acesta poate avea mai multe culori. Poate fi rosu, verde, mov, auriu si nu numai. Asadar puteti opta fie pentru o singura culoare a capacelor, fie puteti avea fiecare sticla cu o alta culoare!

Etichetele sunt create special pentru a fi atasate sticlutelor, insa le puteti folosi si intr-un alt mod. Acestea sunt de fapt hartii autocolante decoarate cu diverse imagini, fie cu cei doi miri, fie inimioare, floricele si multe altele. Sunt foarte usor de utilizat si se ataseaza repede sticlutelor. Etichetele pot fi personalizate cu numele mirilor, cu data evenimentul sau poate un mesaj pe care doriti sa il adresati invitatilor.

Pentru un plus de culoare puteti atasa sticlutelor chiar si panglici de diferite culori. Puteti asorta panglica cu capacul sticlutei. Sticlutele sunt ideale pentru un mic cadou pentru cei dragi, prezenti la eveniment.

Daca nunta dumneavoastra sau botezul sunt realizate intr-o tematica hoaioasa si ati ales deja invitatii haioase sau ati ales o invitatie de botez multicolora, puteti avea un coș de cumpărături si mai bogat, adaugand alaturi de alte produse favorite si sticlute si etichete, ce pot fi folosite si ca si etichete marturii. Etichetele sunt viu colorate, cu motive florale, trandafiri roz, inimioare rosii, miri sau verighete. Parerea clientilor este cea mai importanta, asadar, in materie de etichete tinem cont de cerintele dumneavoastra si vom veni mereu cu produse noi si designuri noi. Veti gasi sticlute de botez ieftine la Memoires.ro alaturi de alte produse precum plicuri bani, marturie botez, chiar si trusouri botez, ce se pot asorta usor, iar datorita diferitelor teme de botez prezente pe site, veti putea asorta invitatiile de botez si restul produselor nu doar cu sala unde va avea loc evenimentul ci si cu diverse hainute botez. Cat despre livrare si plata, nu va faceti griji, livrea se face in maxim 48 de ore, iar plata se face in sistem ramburs, astfel clientul poate spune ca a primit coletul foarte repede, deoarece daca ziua am primit comanda, aceasta a fost executata apoi in maxim 3 zile lucratoare.

Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.