Sticlute si etichete

7 Produs(e)

Sticlutele si etichetele pentru nunta merg mana-n mana. Sticlutele sunt realizate din PET la 330 ml. si pot avea doua forme. Pot fi in forma de inimioara si in forma de butoias. Puteti alege din cele doua modele si totodata puteti alege si culoarea capacului. Acesta poate avea mai multe culori. Poate fi rosu, verde, mov, auriu si nu numai. Asadar puteti opta fie pentru o singura culoare a capacelor, fie puteti avea fiecare sticla cu o alta culoare!

Etichetele sunt create special pentru a fi atasate sticlutelor, insa le puteti folosi si intr-un alt mod. Acestea sunt de fapt hartii autocolante decoarate cu diverse imagini, fie cu cei doi miri, fie inimioare, floricele si multe altele. Sunt foarte usor de utilizat si se ataseaza repede sticlutelor. Etichetele pot fi personalizate cu numele mirilor, cu data evenimentul sau poate un mesaj pe care doriti sa il adresati invitatilor.

Pentru un plus de culoare puteti atasa sticlutelor chiar si panglici de diferite culori. Puteti asorta panglica cu capacul sticlutei. Sticlutele sunt ideale pentru un mic cadou pentru cei dragi, prezenti la eveniment.

Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.