Carduri & Meniuri

Carduri & Meniuri

Produse de la 1 la 50 din 66 in total

 • Card de masa elegant M-18
  Card de masa elegant, realizat din cartonas crem, mat, decorat cu doua filigrane. Dimensiunile cardului sunt de 11,7 X 5,4 cm.
  0,38 RON
 • Card de masa crem cu filigrana M-14
  Card de masa realizat din cartonas crem sidefat, decorat cu o filigrana lucioasa. Dimensiunile cardului sunt de 11,7 X 5,4 cm.
  0,38 RON
 • Card de confirmare cu floricele lucioase 42828
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza. Cardul este decorat cu floricele reliefate si lucioase la fel ca si invitatia de nunta. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,59 RON
 • Card de confirmare cu miri 42820
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza. Pe acest card gasim imaginea mirilor care sunt prezenti si pe invitatia de nunta 32820. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,59 RON
 • Card de confirmare haios 42802
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza. Pe acest card gasim imaginea mirilor care sunt prezenti si pe invitatia de nunta 32802. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,59 RON
 • Card de confirmare amuzant 42803
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza. Pe acest card gasim imaginea mirilor care sunt prezenti si pe invitatia de nunta 32803. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,59 RON
 • Meniu pentru nunta si botez filigranat ME-05
  Meniu pentru nunta si botez negru care se pliaza in doua pe orizontala si este realizat dintr-un material crem mat. Acesta are inscriptionat pe mijloc "Menu" usor reliefat care este incadrat intr-un model auriu tot reliefat. Textul meniului este tiparit in interior si se poate pune pe fiecare masa a invitatiilor. Dimensiunile meniului sunt de 11,0 cm Latime si 18,5 cm Lungime.
  0,70 RON
 • Card de confirmare pentru invitatie 3D 42403
  Card de confirmare realizat dintr-un cartonas crem decorat cu filigrane. Acesta poate fi utilizat si pe post de harta sau i se poate atasa chiar si poza. Dimensiunile cardului sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime. Acesta se potriveste perfect cu invitatia de nunta 32403.
  0,76 RON
 • Card de confirmare cu flori lucioase 42825
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, decorat cu o floare, care se gaseste si pe invitatia de nunta 32825. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare gri si alb 44906
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat dintr-un cartonas alb in partea dreapta si gri in marginea din partea stanga, decorat cu floricele reliefate. Cu acest card de confirmare putem asorta invitatia de nunta 34906. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 8.5 cm lungime si 13.5 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare crem cu floricele lucioase 44940
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat dintr-un cartonas crem, decorat cu floricele lucioase si reliefate. Astfel se va potrivi perfect cu invitatia de nunta 34956. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare de epoca 44944
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat dintr-un cartonas maro, decorat cu imaginea a doi miri si o masina de epoca. Astfel se va potrivi perfect cu invitatia de nunta 34944. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 8.5 cm lungime si 13.5 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare alb si texturat 44922
  Card de confirmare ce poate fi utilizat si pe post de harta sau i se poate atasa chiar si poza. Acesta este realizat dintr-un cartonas alb si texturat. Dimensiunile acestuia sunt de 13.5 cm lungime si 8.5 cm latime. Acest card se asorteaza perfect cu invitatia de nunta 34922.
  0,76 RON
 • Card de confirmare cu floricele 42814
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, decorat cu floricele rosii, pentru a se potrivi cu invitatia de nunta 32814. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare cu filigrane 42805
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat cu filigrane. Astfel se va potrivi perfect cu invitatia de nunta 32805. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 11 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare dreptunghiular cu filigrane 44916
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat dintr-un cartonas alb, decorat cu filigrane lucioase si reliefate. Astfel se va potrivi perfect cu invitatia de nunta 34916. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 8.5 cm lungime si 13.5 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare cu model 42812
  Card de confirmare care poate fi folosit si ca harta sau poza, realizat cu un model mov in partea stanga. Astfel se va potrivi perfect cu invitatia de nunta cu acelasi model, invitatia de nunta 32812. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 11 cm lungime si 10,8 cm latime.
  0,76 RON
 • Card de confirmare elegant T-16
  Card de confirmare elegant, realizat din material crem, ce se pliaza in doua pe verticala. Exteriorul poate fi tiparit cu numele mirilor, iar interiorul cu un text pentru confirmarea prezentei. Dimensiunile cardului sunt de 11,7 X 8,4 cm. Plicul este crem sidefat.
  0,81 RON
 • Card de confirmare/multumire alb sidefat T-11
  Card de confirmare sau multumire, ce se pliaza in doua pe verticala. Este realizat dintr-un material alb sidefat cu un model de filigrana lucios. Plicul este tot alb sidefat, iar dimensiunile de 11,7 X 8,4 cm.
  0,83 RON
 • Meniu pentru nunta si botez negru Cod ME-04
  Meniu pentru nunta si botez negru care se pliaza in doua pe orizontala si este realizat dintr-un material negru mat. Acesta are inscriptionat pe mijloc "Menu" usor reliefat care este incadrat intr-un model argintiu. Textul meniului este tiparit in interior pe un alt cartonas alb sidefat si se poate pune pe fiecare masa a invitatiilor. Dimensiunile meniului negru tiparit la comanda sunt de 11,0 cm Latime si 18,5 cm Lungime.
  0,84 RON
 • Card de confirmare/multumire crem cu filigrana T-12
  Card de confirmare sau multumire, ce se pliaza in doua pe verticala. Este realizat dintr-un material crem sidefat cu un model de filigrana lucios. Plicul este tot crem sidefat, iar dimensiunile de 11,7 X 8,4 cm.
  0,85 RON
 • Meniu sidefat de nunta / botez Cod ME-01
  Meniu de nunta sau botez care se pliaza in doua pe orizontala si este realizat dintr-un material alb sidefat. Acesta are inscriptionat pe mijloc "Menu" usor reliefat care este incadrat intr-un model lucios. Textul meniului de nunta sau botez este tiparit in interior si se poate pune pe fiecare masa a invitatiilor. Dimensiunile meniului tiparit la comanda sunt de 11,0 cm Latime si 18,5 cm Lungime.
  0,89 RON
 • Meniu crem de nunta si botez Cod ME-02
  Meniu crem de nunta si botez care se pliaza in doua pe orizontala si este realizat dintr-un material crem sidefat. Acesta are inscriptionat pe mijloc "Menu" usor reliefat care este incadrat intr-un model auriu. Textul meniului crem de nunta si botez este tiparit in interior si se poate pune pe fiecare masa a invitatiilor. Dimensiunile meniului crem tiparit la comanda sunt de 11,0 cm Latime si 18,5 cm Lungime.
  0,89 RON
 • Numar de masa cu flori 1102
  Numar de masa realizat din carton alb ce se pliaza in doua pe verticala. Acesta este decorat cu niste floricele lucioase. Dimensiunile numarului de masa sunt de 9 X 12 cm.
  0,60 RON
 • Card de masa si plic de bani texturat (2 in 1) Cod 30229
  Acesta este un card de masa pentru nunti sau alte evenimente, care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel poate fi folosit si ca plic de bani. Cardul de asezare este realizat dintr-un carton texturat reliefat, iar buzunarelul din interiorul cardului de asezare este decupat in linii drepte. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de masa va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de asezare, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia. In functie de preferinte se pune un card de masa per familie. In general pe acest card de masa va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment. Dimensiunile cardului de asezare sunt de 19,8 cm latime si 9,3 cm lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare.
  1,12 RON
 • Numar de masa elegant 1117
  Numar de masa realizat dintr-un cartonas ce se pliaza in doua pe verticala. Acesta este decorat pe margini cu filigrane albe, embosate si lucioase, urmand in mijloc a se tipari numarul mesei. Dimensiunile sunt de 9 X 12 cm.
  0,80 RON
 • Numar de masa cu filigrane 1105
  Numar de masa realizat dintr-un cartonas ce se pliaza in doua pe verticala. Acesta este decorat pe margini cu un chenar din filigrane, urmand in mijloc a se tipari numarul mesei. Dimensiunile sunt de 9 X 12 cm.
  0,80 RON
 • Numar de masa sidefat 1110
  Numar de masa realizat dintr-un cartonas alb sidefat ce se pliaza in doua, decorat pe margini cu filigrane embosate. Dimensiunile sunt de 9 X 12 cm.
  0,80 RON
 • Card de masa si plic de bani negru (2 in 1) PZ-13
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material negru, mat decorat cu filigrane argintii . In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,23 RON
 • Card de masa si plic de bani alb mat PZ A8
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material alb mat , decorat cu inimioare. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,23 RON
 • Card de asezare si plic de bani cu inimioare PZ A6
  Acesta este un card de asezare pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material crem mat , decorat cu inimioare lucioase. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,23 RON
 • Card de masa si plic de bani cu model auriu PZ A1
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material crem sidefat , decorat cu modele aurii lucioase. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,23 RON
 • Card de masa si plic de bani alb sidefat PZ A9
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material alb sidefat , decorat cu inimioare. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,23 RON
 • Card de masa si plic de bani crem cu filigrane PZ 16
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material crem, decorat cu filigrane aurii. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,25 RON
 • Card de masa si plic de bani auriu (2 in 1) Cod PZ-11
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material auriu , decorat cu doua modele lucioase. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,33 RON
 • Card de masa si plic de bani sidefat (2 in 1) Cod PZ-10
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material alb sidefat , decorat cu doua modele lucioase . In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta . La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa , transformandu-se intr-un plic de bani . Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia . In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,33 RON
 • Card de masa si plic de bani mat (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel incat poate fi folosit ca si plic de bani . Cardul de asezare este realizat dintr-un material crem mat , decorat cu doua modele lucioase. In interior marginea buzunarului pentru bani este dreapta. La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia. In general pe acest card de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment . Dimensiunile cardului de masa cand este pliat sunt : 20 cm lungime si 9 cm latime Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare .
  1,33 RON
 • Card si plic bani flori pictate (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb, cu imaginea unor floricele mov, ce par a fi pictate. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,42 RON
 • Card si plic de bani tip pictura (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb, cu imaginea unor trandafiri, ce par a fi pictati. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,42 RON
 • Card de masa si plic de bani elegant (2 in 1) Cod 30228
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau alte evenimente, care in interior contine un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel poate fi folosit si ca plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un material lucios cu striatii, iar marginea din interiorul cardului de asezare este decupata in linii perfect drepte. Asezat pe masa fiecarui invitat, acesta va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de asezare, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia. In functie de preferinte se pune un card de masa per familie. In general pe aceste carduri de asezare va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de asezare sunt de 19,9 cm latime si 9,2 cm lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare.
  1,42 RON
 • Meniu cu flori lucioase 3102
  Meniu ce se pliaza in doua, textul urmand a fi scris in interior. Este realizat cu model si flori lucioase, si o panglica alba. Dimensiunile sunt de 12,5 X 20,5 cm.
  1,50 RON
 • Card si plic de bani gri cu miri (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb, mat, decoarat cu imaginea mirilor. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,62 RON
 • Card si plic de bani vintage mov(2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas crem, mar si cu margini mov, usor lucios. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,62 RON
 • Card de masa crem cu inimioara
  Card de masa crem cu inimioara este folositor pentru a sti unde este locul fiecarei familii la masa. In acesta se poate pune si contributia familiei pentru miri.
  1,73 RON
 • Card de masa cu imbracaminte miri
  Card de masa cu imbracaminte miri este folositor pentru a stii unde este locul fiecarei familii la masa. In acesta se poate pune si contributia familiei pentru miri.
  1,73 RON
 • Card si plic bani cu fluturas (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb, decorat cu filigrane gri si un fluturas. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,73 RON
 • Card si plic bani cu miri (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb, cu imaginea celor doi miri. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,73 RON
 • Card de masa cu filigrane albe
  Card de masa cu filigrane albe este folositor pentru a sti unde este locul fiecarei familii la masa. In acesta se poate pune si contributia familiei pentru miri.
  1,73 RON
 • Card si plic bani valiza (2 in 1)
  Acesta este un card de masa pentru nunta, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat in aceeasi tema cu invitatia de nunta 39223. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,73 RON
 • Card de masa si plic de bani cu balonase (2 in 1) 5110
  Acesta este un card de masa pentru nunta sau botez, care are in interior un compartiment special, pentru traditionala "atentie", astfel acesta este si un plic de bani. Cardul de masa este realizat dintr-un cartonas alb sidefat, pe care se scrie textul, fiind decorat in partea de jos cu filigrane embosate, iar in stanga gasim doua mici siluete ce tin in mana doua balonase in forma de inimiora. Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de asezare va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului fiecare invitat va deschide acest card de masa, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de asezare 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aranja musafirii la evenimentul dumneavoastra, dar si pentru a strange contributia fiecarui invitat. La alegere se pune un card de masa per familie. De obicei pe acest card de asezare se imprimeaza un text de multumire pentru a va arata recunostinta dumneavoastra fata de fiecare invitat. Dimensiunile cardului de masa sunt de 20,0 cm Latime si 9,0 cm Lungime. Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual cu numele fiecarei familii sau invitat.
  1,80 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Carduri de masa, plicuri de bani, carduri de confirmare, meniuri si numere de masa ce vor adauga un plus de eleganta nuntii voastre. Alegeti din impresionanta gama de produse. Mai jos puteti intra in fiecare subcategorie, Carduri de Masa, Plicuri de Bani, Carduri de Confirmare sau Meniuri pentru Nunta. Aranjati-va invitatii la mese intr-un mod elegant cu aceste carduri de asezare si plicuri de bani, 2 in 1.

In aceasta categoriei veti gasi carduri de asezare, plicuri de bani, meniuri pentru nunta, numere de masa si carduri de confirmare. Fiind impartite pe subcategorii, veti gasi usor exact ceea ce va intereseaza.

Plicurile de bani pot fi si carduri de asezare, astfel ca aceste produse 2 in 1 pot satisface doua cerinte in acelasi timp: aceea de ”a aseza” persoanele la masa, dar si aceea de a le oferi plicul pentru darul de nunta. Cu acest produs veti scuti si invitatul de grija plicului pentru darul de nunta.

Meniurile pentru nunta le puteti asorta foarte usor cu cardurile de asezare si plicurile de bani, dar si cu numerele de masa. Numeroase dintre produsele noastre sunt realizate avand aceeasi tematica, pentru a putea fi asortate.

Rolul produselor din aceasta categorie este de a va ajutat pe dumneavoastra sa va organizati evenimentul cat mai bine. Astfel va recomandam numerotarea meselor cu numerele prezente pe site. Acestea sunt diverse ca si modele si cu siguranta veti gasi acel numar care sa se asorteze cu decorul. Meniurile sunt utlile pentru invitati si pot fi asortate cu usurinta cu numerele de masa. Cardurile de confirmare se vor imparti impreuna cu invitatia de nunta si astfel invitatul va va anuntat cu privire la participarea sa la eveniment. In acest fel veti sti cat va fi de mare evenimentul si implicit de cantitatea de alimente si bautura de care aveti nevoie. Toate aceste carduri, meniuri si numere sunt usor de asamblat, de utilizat si de asezat fiecare in parte la locul sau.

Pareri produse: 4.4/ 5 din 5 voturi.