Transport gratuit + cadou o sticluta cu palinca la comenzile peste 300Lei
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00
 
Comanda mea

Carduri de Nunta

Card si plic de bani

Carduri de confirmare

Numere de masa

Plicuri simple

Produse recent adaugate

Arunca o privire peste ultimele invitatii de nunta

Carduri de masa, plicuri de bani, carduri de confirmare, meniuri si numere de masa ce vor adauga un plus de eleganta nuntii voastre. Alegeti din impresionanta gama de produse. Mai jos puteti intra in fiecare subcategorie, Carduri de Masa, Plicuri de Bani, Carduri de Confirmare sau Meniuri pentru Nunta. Aranjati-va invitatii la mese intr-un mod elegant cu aceste carduri de asezare si plicuri de bani, 2 in 1.

In aceasta categoriei veti gasi carduri de asezare, plicuri de bani, meniuri pentru nunta, numere de masa si carduri de confirmare. Fiind impartite pe subcategorii, veti gasi usor exact ceea ce va intereseaza.

Plicurile de bani pot fi si carduri de asezare, astfel ca aceste produse 2 in 1 pot satisface doua cerinte in acelasi timp: aceea de ”a aseza” persoanele la masa, dar si aceea de a le oferi plicul pentru darul de nunta. Cu acest produs veti scuti si invitatul de grija plicului pentru darul de nunta.

Meniurile pentru nunta le puteti asorta foarte usor cu cardurile de asezare si plicurile de bani, dar si cu numerele de masa. Numeroase dintre produsele noastre sunt realizate avand aceeasi tematica, pentru a putea fi asortate.

Rolul produselor din aceasta categorie este de a va ajutat pe dumneavoastra sa va organizati evenimentul cat mai bine. Astfel va recomandam numerotarea meselor cu numerele prezente pe site. Acestea sunt diverse ca si modele si cu siguranta veti gasi acel numar care sa se asorteze cu decorul. Meniurile sunt utlile pentru invitati si pot fi asortate cu usurinta cu numerele de masa. Cardurile de confirmare se vor imparti impreuna cu invitatia de nunta si astfel invitatul va va anuntat cu privire la participarea sa la eveniment. In acest fel veti sti cat va fi de mare evenimentul si implicit de cantitatea de alimente si bautura de care aveti nevoie. Toate aceste carduri, meniuri si numere sunt usor de asamblat, de utilizat si de asezat fiecare in parte la locul sau.

Personalizarea acestor produse se realizeaza cu aceeasi tehnica precum in cazul invitatiilor de nunta sau botez. Asadar daca doriti ca plicurile de bani sa fie personalizate cu lista oaspetilor dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne trimiteti acea lista. Pe site nu va aparea o categorie speciala pentru texte plicuri bani, insa va puteti inspira din pozele prezente pe site, din textele ce apar pe produse. Plicurile pentru invitatii se pot personaliza si acestea, fie cu numele familiei careia urmeaza a-i fi inmanata invitatia, fie cu prenumele mirilor, initialele acestora sau data nuntii. Asadar plicul invitatiei poate fi fie simplu, fie personalizat. Indiferent ca vorbim despre plicuri da bani, sau le spunem carduri masa dumneavoastra va arata mult mai frumoasa, iar intreg evenimentul va fi mult mai organizat. Daca veti opta pentru plicuri de bani nunta dumneavoastra va fi organizata. Daca doriti sa obtineti acelasi rezultat si pentru botezul copilului dumneavoastra, puteti opta pentru coloratele plicuri de bani botez. Numerele de masa la fel ca si plicuri bani nunta sau plicuri bani botez, sunt de mare ajutor si se personalizeaza cu orice culori doriti dumneavoastra. Daca va decideti pentru set de numere masa acestea vin direct colorate si decupate in forma cifrelor. Chiar daca pe harta site nu apar categorii speciale cu texte pentru plicuri, veti gasi in pozele de prezentare ale produselor texte plicuri bani nunta precum si texte plicuri bani botez. Nu in ultimul rand, cu ajutorul acestor tipuri de produse orice masa botez sau masa nunta vor arata mult mai ordonate, mai aranjate si mai frumoase.

Pareri produse: 4.4/ 5 din 5 voturi.