invitatii nunta
Marturii nunta
carduri nunta
accesorii nunta

Nunta

Produse de la 1 la 50 din 812 in total

 • Marturie nunta catelus

  O marturie in forma de catei  cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire.

  Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.

  Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 7,98 RON

  Special Price 6,38 RON

 • Invitatii de nunta cu fluturasi roz
  Invitatie de nunta realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti inegale pe orizontala. Invitatia se inchide cu un fluturas roz, iar textul se va scrie in interiorul invitatiei. Aceasta este realizata fara plic, iar pe spatele invitatiei gasim un chenar special in care se va scrie numele invitatilor.

  Pret obisnuit: 1,06 RON

  Special Price 0,84 RON

 • Invitatii de nunta flori mov
  Invitatie de nunta realizata din doua cartonase. Unul maro pe care se scrie textul si unul cu rol de plic, decorat cu flori crem si mov. Pe mijlocul invitatiei gasim un chenar special pentru a fi completat cu numele familiei careia urmeaza a fi data invitatia. Dimensiunile sunt de 15,9 cm X 17 cm.

  Pret obisnuit: 1,52 RON

  Special Price 1,22 RON

 • Invitatii de nunta tip pictura
  Invitatii de nunta realizate din doua cartonase. Unul este conceput pentru tiparirea textului si este decorat cu trandafiri, iar celalalt este maro. Cartonasul alb se ataseaza de cel maro cu ajutorul unei panglici. Plicul este gri sidefat cu dungi. Dimensiunile sunt de 18.2x12.5 cm.

  Pret obisnuit: 2,81 RON

  Special Price 2,25 RON

 • Invitatie de nunta alba cu fluturi
  Invitatie de nunta alba cu fluturi, realizata dintr-un cartonas alb ce se pliaza. In interior se tipareste textul, iar coperta este decorata cu frunzulite si fluturasi reliefati. Plicul inivtatiei de nunta este alb, mat. Dimensiunile sunt de 10x19.5 cm.

  Pret obisnuit: 1,70 RON

  Special Price 1,36 RON

 • Invitatii de nunta cu flori colorate
  Invitatie de nunta realizata dintr-un cartonas crem foarte deschis, usor sidefat. Pe marginile din dreapta si stanga gasim desenate niste flori colorate.Acest cartonas se introduce in altul, cu decupaje pe margini. Invitatia se inchide cu un decupaj in forma de floare. Invitatia nu are plic. Dimensiunile sunt de 27,3 cm X 9,7 cm.

  Pret obisnuit: 3,00 RON

  Special Price 2,40 RON

 • Invitatii de nunta tip valiza
  Invitatii de nunta tip valiza, reaalizate dintr-un cartonas ce se pliaza in mai multe parti si pe care urmeaza a fi tiparit textul dorit. Cartonasul este realizat in nuante de de crem.

  Pret obisnuit: 2,40 RON

  Special Price 1,92 RON

 • Invitatii de nunta viu colorate
  Invitatii de nunta confectionate dintr-un cartonas cu floricele viu colorate, pe care se scrie textul. Acest cartonas se introduce intr-un alt cartonas gri, prin partea dreapta. Invitatiile sunt prinse cu o banda ce contine aceleasi floricele viu colorate, de care este prinsa o eticheta cu ajutorul unui snur alb cu negru. Plicul este alb, iar dimensiunile sunt de 200 X 140 mm.

  Pret obisnuit: 3,85 RON

  Special Price 3,08 RON

 • Invitatie de nunta pergament mov
  Invitatie de nunta tip pergament, realizata dintr-un cartonas usor lucios, crem maro si cu margini mov. Plicul invitatiei este realizat in ton cu aeasta. Dimensiunie invitatiei sunt de 22.4x15.5 cm.

  Pret obisnuit: 1,70 RON

  Special Price 1,36 RON

 • Invitatii de nunta cu fundita macrame
  Invitatii de nunta realizate din doua cartonase. Primul cartonas este alb mat si se introduce in interiorul celui de-al doilea cartonas care este maro, decorat cu floricele reliefate. Acestuia din urma i se ataseaza un alt cartonas gri decorat cu trandafiri. De acest cartonas se leaga cu fundita din macrame o etichta ce poate fi personalizata. Plicul invitatiei este ab, simplu. Dimensiunile sunt de 19.5x13.5.

  Pret obisnuit: 5,51 RON

  Special Price 4,41 RON

 • Invitatii de nunta cutiute mov
  Invitatii de nunta realizate dintr-un cartonas alb mat pe care se tipareste textul si un alt cartonas mov sidefat in care se introduce cel tiparit. In final invitatiile iau frma unor cutiute elegante si deosebite. Dimensiunile invitatiilor sunt de 15.3x23.6 cm.

  Pret obisnuit: 3,06 RON

  Special Price 2,45 RON

 • Marturie de nunta cutiuta cu breloc
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica rosie si un breloc cu mire si unul cu mireasa. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 14,86 RON

  Special Price 11,88 RON

 • Marturie nunta suport lumanare cu inimi
  Marturie de nunta din ceramica, cu inimioare, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.

  Pret obisnuit: 7,74 RON

  Special Price 6,19 RON

 • Marturii de nunta set breloc
  Marturie de nunta realizata in forma de breloc cu miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8.5 x 2.5 cm.

  Pret obisnuit: 12,82 RON

  Special Price 10,25 RON

 • Invitatie de nunta accesoriu trandafir
  Invitatie de nunta realizata dintr-un cartonas maro destinat tiparii textului. Acesta se va introduce intr-un cartonas cred sidefat, cu decupaje in forma de flori. Invitatia contine un accesoriu snur cu trandafir rosu. Plicul este crem sidefat, iar dimensiunile sunt de 15,9 cm X 15,9 cm.

  Pret obisnuit: 3,88 RON

  Special Price 3,10 RON

 • Invitatii de nunta decupaj inimioara
  Invitatie de nunta realizata dintr-un invelis transparent cu model dantelat alb, cu sclipici. Textul se va scrie pe un cartonas maro, mat. Pe mijlocul invitatatiei gasim un decupaj in forma de inimioara, iar in partea de sus este atasata o eticheta pe care se poate scrie numele fiecarui invitat. Invitatia nu are plic, iar dimensiunile sunt de 16 cm X 15,7 cm.

  Pret obisnuit: 2,16 RON

  Special Price 1,73 RON

 • Invitatie nunta simpla cu trandafir rosu
  Invitatie de nunta simpla, dintr-un carton alb cu trandafiri rosii. Plicul este simplu, iar dimensiunile sunt de 11,5 cm X 17 cm.

  Pret obisnuit: 0,41 RON

  Special Price 0,33 RON

 • Marturii de nunta cuplu
  O marturie pentru nunta in forma de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 8,69 RON

  Special Price 6,95 RON

 • Marturii de nunta elemente marine
  O marturie de nunta in forma de inimioara din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc. Aceste marturii inimioara de nunta contin elemente marine cum ar fi scoicile, stele de mare si perlele. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.

  Pret obisnuit: 9,84 RON

  Special Price 7,87 RON

 • Invitatie de nunta
  Invitatie de nunta realizata dintr-un cartonas ce-i ilustreaza pe cei doi miri si un peisaj. Textul se scrie in interior. Plicul este gri. Dimensiunile sunt de 11.4x18 cm.

  Pret obisnuit: 1,70 RON

  Special Price 1,36 RON

 • Invitatii nunta
  Invitatii nunta realizate dintr-un cartonas alb cu coperta decorata cu filigrane, o panglica si un fluturas, toate fiind gri. In interior se tipareste textul. Plicul este gri, simplu. Dimensiunile sunt de 21.7x11.9 cm.

  Pret obisnuit: 2,40 RON

  Special Price 1,92 RON

 • Invitatii de nunta
  Invitatii de nunta realizate din doua cartonase. Unul este destinat tiparirii textului, iar celalalt are rolul de invelis si este decoart cu floricele mov. Plicul este indigo, simplu. Dimanesiunile sunt de 19x13 cm.

  Pret obisnuit: 2,40 RON

  Special Price 1,92 RON

 • Invitatii de nunta cutiute cu miri
  Invitatii de nunta cutiute cu miri, realizate dintr-un cartonas gri sidefat. Acesta este decorat cu mai multe imagini cu cei doi miri. Invitatiile iau forma unor cutiute. Dimensiunile sunt de 20x20 cm.

  Pret obisnuit: 3,89 RON

  Special Price 3,11 RON

 • Invitatie de nunta cu fundita verde
  Invitatie de nunta realizata dintr-un cartonas alb pe care se tipareste textul si un alt cartonas gri decorat cu filigrane albe. Cartonasul tiparit se introduce in interiorul cartonasului gri si se inchide cu ajutorul funditei verzi. Plicul este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 15x15 cm.

  Pret obisnuit: 4,28 RON

  Special Price 3,43 RON

 • Invitatii de nunta inflorate cu poza
  Invitatii de nunta realizate dintr-un cartonas gri decorat cu floricele si filigrane albe. Cartonasul se pliaza pe orizontala iar pe ultima pagina se ataseaza poza mirilor. Plicul este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 11.5x16.5 cm.

  Pret obisnuit: 1,70 RON

  Special Price 1,36 RON

 • Invitatii de nunta clasice si elegante
  Invitatii de nunta realizate dintr-un cartonas alb spre crem pe care se tipareste textul si un alt cartonas in interiorul caruia se introduce cartonasul tiparit. Invitatia este decorata cu filigrane reliefate, cu o panglica si o perla. Plicul este simplu. Dimensiunile sunt de 20.5x12 cm.

  Pret obisnuit: 3,06 RON

  Special Price 2,45 RON

 • Invitatii de nunta cu flori pictate
  Invitatii de nunta realizate dintr-un cartonas alb pe care se tipareste textul. Acelasi caretonas este decorat cu imaginea unor floricele mov ce par a fi pictate. Plicul invitatiilor este maro. Dimensiunle sunt de 17x12 cm.

  Pret obisnuit: 2,81 RON

  Special Price 2,25 RON

 • Invitatii de nunta sigiliu auriu
  Invitatie de nunta ce se pliaza in trei parti inegale pe orizontala. Invitatia se inchide cu un decupaj sigiliu auriu. Textul se va scrie in interior, iar dimensiunile sunt de 17 cm X 9,2 cm.

  Pret obisnuit: 0,65 RON

  Special Price 0,52 RON

 • Invitatie nunta inimioara si trandafir
  Invitatie de nunta simpla, dintr-un carton alb cu inimioara, trandafiri si petale roz. Plicul este simplu, iar dimensiunile sunt de 17 cm X 11,5 cm.

  Pret obisnuit: 0,41 RON

  Special Price 0,33 RON

 • Invitatie nunta trandafiri si verighete
  Invitatie de nunta simpla, dintr-un carton alb cu trandafiri rosii si verighete. Plicul este simplu, iar dimensiunile sunt de 17 cm X 11,5 cm.

  Pret obisnuit: 0,41 RON

  Special Price 0,33 RON

 • Marturii de nunta cutie costume
  O marturie de nunta in forma de inimioare din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc.

  Pret obisnuit: 9,59 RON

  Special Price 7,67 RON

 • Marturii de nunta cutiute fotbal
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta roz accesorizata cu o panglica si o eticheta cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 2,46 RON

  Special Price 1,97 RON

 • Marturii de nunta foca
  O cutiuta crem cu o figurina din sticla in forma de foca in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.

  Pret obisnuit: 4,50 RON

  Special Price 3,60 RON

 • Marturie de nunta suport miri
  Marturie de nunta amuzanta realizata din figurine de ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 4 cm.

  Pret obisnuit: 7,68 RON

  Special Price 6,14 RON

 • Marturii de nunta tort amuzante
  Marturie de nunta din ceramica cu miri haiosi. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 14.5 x 11.5 cm.

  Pret obisnuit: 102,00 RON

  Special Price 81,60 RON

 • Marturii de nunta eticheta miri
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6 x 5.5 cm.

  Pret obisnuit: 0,43 RON

  Special Price 0,35 RON

 • Marturii de nunta cu accesorii
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta verde accesorizata cu o panglica si o eticheta cu miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 2,46 RON

  Special Price 1,97 RON

 • Marturii nunta tort cu miri indragostiti
  Marturie de nunta din ceramica cu miri sarutandu-se. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 18 x 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 102,00 RON

  Special Price 81,60 RON

 • Marturii de nunta tort
  Marturie de nunta in forma de tort cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 9,05 RON

  Special Price 7,24 RON

 • Marturii de nunta suport lumanare
  Marturie de nunta in forma de fluture si suport pentru lumanare pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.

  Pret obisnuit: 9,56 RON

  Special Price 7,65 RON

 • Marturie de nunta suport fluture
  Marturie de nunta in forma de fluture cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 8,33 RON

  Special Price 6,66 RON

 • Marturii de nunta rama foto cu inimi
  O marturie de nunta sub forma unei rame foto in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Aceasta este realizata in colturi cu patru inimioare mai mari reliefate, in mijlocul carora gasim cate o pietricica, iar restul ramei este decorata cu inimioare mai mici. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 4,27 RON

  Special Price 3,42 RON

 • Marturii de nunta porumbei
  Aceasta este o cutiuta in forma de inima si un ornament in forma de porumbei pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra. In interiorul acestei cutii de nunta se pot pune bomboane sau prajiturele. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este disponibila in doua forme, inima si rotunda.

  Pret obisnuit: 8,76 RON

  Special Price 7,01 RON

 • Marturie de nunta miri suport
  Marturie de nunta in forma de mire si mireasa eleganti cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra. Marturia pentru nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 8,78 RON

  Special Price 7,03 RON

 • Marturii de nunta mire+mireasa
  O marturie de nunta in forma de bust de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 8,78 RON

  Special Price 7,03 RON

 • Marturii de nunta mar
  Cutiuta crem cu figurina de sticla in forma de mar in interiorul careia se pot pune diverse atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.

  Pret obisnuit: 7,56 RON

  Special Price 6,05 RON

 • Marturii de nunta lebada
  O cutie pentru nunta crem, cu o figurina de sticla in forma de lebada, in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum bomboane, prajitur etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.

  Pret obisnuit: 4,78 RON

  Special Price 3,82 RON

 • Marturii de nunta suport inimioare
  Marturie de nunta realizata din figurine din ceramica. Acestei marturii i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7.5 x 4 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Marturii de nunta breloc miri
  Marturie de nunta realizata in forma de breloc cu miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.

  Pret obisnuit: 5,88 RON

  Special Price 4,70 RON

 • Marturie de nunta suport fotbalisti
  Marturie de nunta realizata din ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 3.5 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Va invitam sa navigati prin categoria noastra de produse de nunta pentru a va gasi produsele necesare si preferate! Veti gasi aici subcategorii cu produse precum invitatii de nunta, marturii de nunta, carduri si meniuri pentru nunta, accesorii de nunta, si nu numai.

Invitatiile de nunta sunt de toate tipurile si formele, sunt divers colorate, au figurine atasate, sunt realizate din mai multe componente, au accesorii pentru a le imbogati si a le infrumuseta. Sunt rotunde, patrate, dreptunghiulare, sunt cutiute, au catifea si plicuri colorate. Va oferim asadar cateva sute de invitatii de nunta, daca nu chiar si mai multe. Cardurile, meniurile si numerele de masa sunt si acestea la fel de diverse si realizate pentru toata lumea. Le veti putea asorta usor cu invitatiile de nunta sau cu decorul prezent in sala unde va avea loc evenimentul. In ceea ce priveste marturiile de nunta si accesoriile, va recomandam sa le achizitionati cu incredere. Marturiile elegant realizate ii vor bucura pe invitati, iar accesoriile vor fi exact ceea ce va lipsi evenimentului.

Toate produsele sunt selectionate pe categorii si subcategorii, pentru ca dumneavoastra sa va fie mai usor sa gasiti ceea ce cautati. Tot pentru dumneavoastra am facut si filtrele, pentru a putea cauta produsele dupa categorii, pret, design si multe altele.

Deoarece tinem la calitatea muncii noastre, tiparim cu mare atentie produsele, folosind cele mai noi aparaturi si ultimele tehnologii in materie de print. De asemenea asamblarea produselor se realizeaza cu grija si atentie pentru un produs finit perfect.

La Memoires.ro va oferim diverse promotii precum tiparirea gratuita, transportul gratuit, diverse cadouri la comenzi mai mari, reduceri de pret la anumite invitatii si nu numai.

Noi va dorim navigare placuta!

Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.