invitatii nunta
Marturii nunta
carduri nunta
accesorii nunta

Nunta

Produse de la 1 la 50 din 462 in total

 • Marturie nunta catelus

  O marturie in forma de catei  cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire.

  Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.

  Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.

  6,65 RON
 • Marturie de nunta cu masinuta
  O marturie de nunta in forma unei masinute sidef din ceramica, pentru imbogatirea aspectului nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.
  8,00 RON
 • Marturii de nunta cutie ceramica
  O marturie de nunta in forma de inimioara din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  5,98 RON
 • Marturii de nunta cuplu
  O marturie pentru nunta in forma de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,24 RON
 • Marturii de nunta elefant
  O cutiuta crem cu o figurina de sticla in forma de elefant in interiorul careia se pot pune diverse atentii invitatilor precum bomboane, prajituri etc Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  4,11 RON
 • Marturii de nunta elemente marine
  O marturie de nunta in forma de inimioara din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc. Aceste marturii inimioara de nunta contin elemente marine cum ar fi scoicile, stele de mare si perlele. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.
  8,20 RON
 • Marturii de nunta fluture
  Marturie de nunta in forma de fluture decorat cu pietricele roz, cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,80 RON
 • Marturii de nunta foca
  O cutiuta crem cu o figurina din sticla in forma de foca in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  3,75 RON
 • Marturii de nunta indragostiti
  O marturie de nunta in forma de mire si mireasa, cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturii de nunta lebada
  O cutie pentru nunta crem, cu o figurina de sticla in forma de lebada, in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum bomboane, prajitur etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  3,98 RON
 • Marturii de nunta mar
  Cutiuta crem cu figurina de sticla in forma de mar in interiorul careia se pot pune diverse atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este inclusa in pret.
  6,30 RON
 • Marturii de nunta masinuta cu suport
  O marturie pentru nunta in forma de masinuta cu miri si suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturii de nunta masinuta
  O marturie de nunta in forma de masinuta cu miri din ceramica pentru imbogatirea aspectului nuntii dumneavoastra. Marturiile de nunta se poat folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.
  8,05 RON
 • Marturii de nunta mire+mireasa
  O marturie de nunta in forma de bust de mire si mireasa cu suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturie de nunta miri
  Cutiuta din ceramica pentru nunta si o figurina in forma de miri in interiorul careia se pot pune diverse atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.
  8,21 RON
 • Marturie de nunta miri suport
  Marturie de nunta in forma de mire si mireasa eleganti cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra. Marturia pentru nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturie de nunta motocicleta
  O marturie de nunta in forma de motocicleta cu mire, mireasa si suport pentru atasarea diferitor fotografii sau carduri de multumire. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,32 RON
 • Marturii de nunta porumbei
  Aceasta este o cutiuta in forma de inima si un ornament in forma de porumbei pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra. In interiorul acestei cutii de nunta se pot pune bomboane sau prajiturele. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutia este disponibila in doua forme, inima si rotunda.
  7,30 RON
 • Marturii de nunta rama foto cu inimi
  O marturie de nunta sub forma unei rame foto in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii. Aceasta este realizata in colturi cu patru inimioare mai mari reliefate, in mijlocul carora gasim cate o pietricica, iar restul ramei este decorata cu inimioare mai mici. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 7,6 cm.
  3,56 RON
 • Marturie de nunta suport card
  O marturie de nunta in forma de trandafir din ceramica si inscriptionat cu love, care contine un suport pentru card de multumire. Marturia pentru nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Marturie de nunta suport fluture
  Marturie de nunta in forma de fluture cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a aduce un plus nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,94 RON
 • Marturii de nunta suport lumanare
  Marturie de nunta in forma de fluture si suport pentru lumanare pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  7,97 RON
 • Marturii de nunta tort
  Marturie de nunta in forma de tort cu suport pentru atasarea unor fotografii sau carduri de multumire pentru a imbogati atmosfera nuntii dumneavoastra Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,54 RON
 • Marturii nunta tort cu miri indragostiti
  Marturie de nunta din ceramica cu miri sarutandu-se. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 18 x 7.5 cm.
  85,00 RON
 • Marturii de nunta cu accesorii
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta verde accesorizata cu o panglica si o eticheta cu miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta eticheta miri
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6 x 5.5 cm.
  0,36 RON
 • Marturii de nunta tort amuzante
  Marturie de nunta din ceramica cu miri haiosi. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 14.5 x 11.5 cm.
  85,00 RON
 • Marturie de nunta suport miri
  Marturie de nunta amuzanta realizata din figurine de ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 4 cm.
  6,40 RON
 • Marturii de nunta suport inimioare
  Marturie de nunta realizata din figurine din ceramica. Acestei marturii i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7.5 x 4 cm.
  6,43 RON
 • Marturii de nunta breloc miri
  Marturie de nunta realizata in forma de breloc cu miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.
  4,90 RON
 • Marturii de nunta figurine tort
  Marturie de nunta din ceramica cu miri si o inimioara Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 18 x 11 cm.
  85,00 RON
 • Marturii de nunta cutiuta
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta roz accesorizata cu o panglica si cu un breloc. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  6,61 RON
 • Marturie de nunta figurine miri
  Marturie de nunta din ceramica ce-i reprezinta pe cei doi miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 17.5 x 13.5 cm.
  85,00 RON
 • Marturie de nunta suport foto miri
  Marturie de nunta realizata din ceramica sub forma celor doi miri. Acesteia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 5 cm.
  6,43 RON
 • Marturie de nunta eticheta miri haiosi
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6 x 5 cm.
  0,36 RON
 • Marturii de nunta cutiute maro
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta maro accesorizata cu o panglica si o eticheta cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta magnet
  Marturie de nunta realizata din ceramica, reprezentand imaginea celor doi miri, avand atasata pe spate un magnet. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 5.5 x 4.5 cm.
  5,32 RON
 • Marturii nunta suport lumanare cu miri
  Marturie de nunta in forma de mire si mireasa, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  7,54 RON
 • Marturii de nunta suport prajitura
  Marturie de nunta realizata in forma de prajitura, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 11.5 x 4.5 cm.
  7,54 RON
 • Marturii de nunta cutiute albe cu miri
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un magnet cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  7,00 RON
 • Marturii de nunta magnet miri
  Marturie de nunta realizata din ceramica, reprezentand imaginea celor doi miri, avand atasata pe spate un magnet. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 5.5 x 4.5 cm.
  5,32 RON
 • Marturii de nunta cu magnet
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un magnet cu miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  7,00 RON
 • Marturie de nunta suport fotbalisti
  Marturie de nunta realizata din ceramica, careia i se pot atasa poze sau carduri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 3.5 cm.
  6,43 RON
 • Marturie de nunta eticheta fotbal
  Marturie de nunta realizata dintr-un cartonas cu imaginea celor doi miri fotbalisti, ce poate fi atasata cutiutelor. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Se vinde multiplu de 20. Dimensiunile sunt de 6.5 x 3.5 cm.
  0,36 RON
 • Marturii de nunta cutiute fotbal
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta roz accesorizata cu o panglica si o eticheta cu cei doi miri. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,05 RON
 • Marturii de nunta cutie costume
  O marturie de nunta in forma de inimioare din ceramica in interiorul careia se pot pune diferite atentii precum bomboane, prajituri etc. Marturia se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  7,99 RON
 • Marturii de nunta set breloc
  Marturie de nunta realizata in forma de breloc cu miri. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8.5 x 2.5 cm.
  10,68 RON
 • Marturie nunta suport lumanare cu inimi
  Marturie de nunta din ceramica, cu inimioare, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati.
  6,45 RON
 • Marturie de nunta cutiuta cu breloc
  Marturie de nunta realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica rosie si un breloc cu mire si unul cu mireasa. Aceasta marturie de nunta nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Marturia de nunta vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  12,38 RON
 • Marturie nunta suport lumanare porumbei
  Marturie de nunta din ceramica, cu porumbei, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de nunta se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimenisunile marturiei sunt de 3.5 x 5.5 cm.
  7,54 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Va invitam sa navigati prin categoria noastra de produse de nunta pentru a va gasi produsele necesare si preferate! Veti gasi aici subcategorii cu produse precum invitatii de nunta, marturii de nunta, carduri si meniuri pentru nunta, accesorii de nunta, si nu numai.

Invitatiile de nunta sunt de toate tipurile si formele, sunt divers colorate, au figurine atasate, sunt realizate din mai multe componente, au accesorii pentru a le imbogati si a le infrumuseta. Sunt rotunde, patrate, dreptunghiulare, sunt cutiute, au catifea si plicuri colorate. Va oferim asadar cateva sute de invitatii de nunta, daca nu chiar si mai multe. Cardurile, meniurile si numerele de masa sunt si acestea la fel de diverse si realizate pentru toata lumea. Le veti putea asorta usor cu invitatiile sau cu decorul prezent in sala unde va avea loc evenimentul. In ceea ce priveste marturiile de nunta si accesoriile, va recomandam sa le achizitionati cu incredere. Marturiile elegant realizate ii vor bucura pe invitati, iar accesoriile vor fi exact ceea ce va lipsi evenimentului.

Toate produsele sunt selectionate pe categorii si subcategorii, pentru ca dumneavoastra sa va fie mai usor sa gasiti ceea ce cautati. Tot pentru dumneavoastra am facut si filtrele, pentru a putea cauta produsele dupa categorii, pret, design si multe altele.

Deoarece tinem la calitatea muncii noastre, tiparim cu mare atentie produsele, folosind cele mai noi aparaturi si ultimele tehnologii in materie de print. De asemenea asamblarea produselor se realizeaza cu grija si atentie pentru un produs finit perfect.

La Memoires.ro va oferim diverse promotii precum tiparirea gratuita, transportul gratuit, diverse cadouri la comenzi mai mari, reduceri de pret la anumite invitatii si nu numai.

Noi va dorim navigare placuta!

Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.