Transport gratuit + cadou o sticluta cu palinca la comenzile peste 300Lei
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00
 
Comanda mea

Invitatii evenimente Digitale

Vizualizare ca Grila Lista

26 Articole

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

26 Articole

Setati descendent

Invitatiile digitale pot fi de orice fel!

Asa cum am enumerat deja la celelalte categorii de invitatii digitale, avem invitatii digitale de nunta, invitatii digitale de botez si invitatii digitale pentru diferite evenimente. Astfel ca Memoires.ro este unul dintre putinele site-uri care pune la dispozitia clientilor si invitatii digitale, nu doar invitatii fizice, clasice si va ofera in aceasta subcategorie, invitatii digitale pentru orice eveniment din viata dumenavoastra.

Puteti opta pentru invitatii digitale pentru zile de nastere, pentru onomastici, pentru evenimente oficiale, pentru orice alt eveniment unde doriti sa invitati persoanele printr-un mod elegant si aparte, nu doar o simpla invitatie verbala sau una fizica. Aveti posibilitatea de a invita persoanele dragi aflate in strainatate doar prin cateva clickuri. Nu uitati ca puteti avea popriul design al invitatiei digitale, ceea ce este un plus fata de invitatiile fizice, clasice. Asadar pe langa modele pe care le oferim noi, puteti veni si dumneavoastra cu propriile idei, propriile designuri sau la cererea dumneavoastra putetm modifica doar anumite aspecte ale invitatiei. Oricine poate avea acum acces la internet si poate folosi una dintre multitudinile de retele de socializare disponibile, asadar nu veti avea niciun impediment in ceea ce priveste trimiterea invitatiilor digitale in mediul online.

Veti impresiona astfel participantii dumneavoastra la eveniment, printr-un mod mai nou si inedit, aparte de invitatiile clasice pe care le utilizeaza toata lumea.

Va invitam cu drag sa incercati utilizarea invitatiilor digitale, iar pentru orice fel de neclaritati in ceea ce priveste aceasta metoda moderna, echipa Memoires va sta la dispozitie si este aici pentru a va ajuta cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru utilizarea acestor invitatii.

Pareri produse: 4.9/ 5 din 35 voturi.