Transport gratuit + cadou o sticluta cu palinca la comenzile peste 300Lei
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00
 
Comanda mea

Invitatii de nunta Digitale

Filtreaza
Filtreaza dupa Pret
Filtreaza dupa Tip invitatie
Vizualizare ca Grila Lista

48 Articole

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

48 Articole

Setati descendent

Invitatiile de nunta digitale reprezinta cea mai moderna si eficienta metoda de a chema persoanele dragi la marele eveniment.

Recomandam cu toata increderea acest tip de invitatie de nunta din mai multe motive. Cel mai important motiv se datoreaza faptului ca sunt singurele invitatii eco-friendly, asadar prin alegerea unei astfel de invitatii veti contribui la sustinerea mediului inconjurator. Pe langa acest aspect, dumneavoastra veti economisi foarte mult timp; invitatia digitala se poate trimite pe mai multe retele de socializare si nu va trebui sa va intalniti personal cu fiecare invitat in parte. Invitatiile de nunta digitale au avantajul de a putea fi modificate ca si design, se poate chiar sa aveti dumneavoastra designul propriu, asadar veti putea avea chiar o invitatie unica.

Invitatiile digitale de nuta au si avantajul de a avea un pret fix si totusi de a le putea trimite unui numar nelimitat de persoane. Realizarea invitatiilor digitale este un procedeu rapid si simplu si iata inca un motiv in plus, pentru a le alege. Dumneavoastra doar alegeti modelul, noi va trimitem macheta grafica spre aprobare, dumneavoastra efectuati plata si ne dati aprobarea machetei, iar apoi invitatia este la dumneavoastra. Practic, se poate solutiona totul in doar cateva ore, depinde si de cat de repede aveti nevoie de invitatie.

De asemenea nu veti avea nevoie de timp si rabdare pentru asamblarea a sute sau zeci de invitatii de nunta si totoodata nu va trebui sa va faceti griji daca veti fi acasa sau nu pentru a ridica invitatiile de la curier.

Totul se va face online! Memoires.ro sustine alegerea invitatiilor digitale. Sunt ceea ce urmeaza a se folosi pe viitor. Sunt cea mai simpla si rapida metoda de a invita pe cineva la evenimentul tau, vedem doar avantaje in utilizarea acestor tipuri de invitatii. Practic nu am gasit inca vreun dezavantaj in a folosi o invitatie digitala de nunta.

Pareri produse: 4.9/ 5 din 35 voturi.