Invitatii de nunta Digitale

8 Produs(e)

 • Invitatie de nunta digitala cu motiv floral

  Invitatie digitala cu model floral pe un fundal bleumarin. Surprinde-ti invitatii cu aceasta metoda originala si la indemana de a-i chema la cel mai important eveniment din viata ta. Invitatia de nunta digitala cu un design modern si original iti va usura munca iar tu vei afla rapid cine doreste sa fie prezent la evenimentul tau.

  Alege invitatia de nunta cu model floral si scapa de griji intr-un mod practic si usor.

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala crem cu ornament

  Invitatie de nunta digitala crem cu ornament ondulat. Cea mai practica metoda de a-ti chema apropiatii, prietenii sau rudele la nunta. Designul clasic si ornamentele ondulate asezate elegant pe un fundal crem va atrage atentia intr-un mod placut invitatilor. 

  Invitatia de nunta digitala crem cu ornament ondulat te va ajuta sa inviti apropiatii la nunta ta intr-un mod practic si modern.

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta electronica cu flori

  Invitatie electronica cu un fundal gri si floricele albe. Surprinde-ti invitatii cu aceasta metoda originala si la indemana de a-i chema la cel mai important eveniment din viata voastra. Invitatia de nunta electronica cu un design modern si original iti va usura munca iar tu vei afla rapid cine doreste sa fie prezent la evenimentul tau.

  Alege invitatia de nunta cu flori si scapa de griji intr-un mod practic si usor.

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala cu motiv floral si fundal roz

  Invitatie de nunta digitala cu model floral pe un fundal roz. O metoda usoara si practica de a renunta la invitatiile de nunta tranditionale si in acelasi timp a impresiona prin originalitate. Invitatii tai vor fi surprinsi de metoda ingenioasa in care ii vei invita la nunta. Invitatiile de nunta digitale sunt ideale cuplurilor tinere care doresc sa se casatoreasca si sa isi cheme invitatii la nunta intr-un mod practic si original.

  Alege invitatia de nunta cu model floral si fundal roz si surprinde-ti invitatii.

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala bleumarin cu mireasa

  Invitatie digitala pe un fundal bleumarin cu o mireasa care tine un buchet de flori. Alege sa iti chemi invitatii la nunta visurilor tale intr-un mod original si actual. Invitatiile de nunta digitale sunt alegerea perfecta pentru a economisi bani si timp cand vine vorba de chemarea familiei si apropiatilor la nunta.

  Practic si usor, invitatiile de nunta digitale te vor scuti de o gramada de batai de cap.

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala cu miri

  Invitatie de nunta digitala interpretand mirii in ziua nuntii. O invitatie de nunta chic prin simplitate si contrastul dintre culori, va impresiona invitatii iar voi veti primi toate laudele pentru alegere. Invitatiile de nunta digitale sunt alegerea perfecta pentru a-ti usura munca si a scapa de stresul impartirii invitatiilor de nunta.

  Impresioneaza-ti invitatii cu aceasta invitatie de nunta chic cu miri

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala cu miri pe fundal mov

  Invitatie de nunta digitala pe fundal mov care infatiseaza mirii. Culoarea pastelata si detaliile invitatiei de nunta cum ar fi ornamentele florale sau pasarelele care canta voios, transforma aceasta invitatie de nunta in alegerea pefecta celor care pun pret pe fiecare detaliu. Fa o schimbare si alege invitatiile de nunta digitale.

  Scapa de tot stresul impartirii invitatiilor de nunta si alege invitatiile de nunta digitale

  99,00 RON
 • Invitatie de nunta digitala roz cu caleasca si ornamente

  Invitatie de nunta digitala roz cu caleasca si ornamente decorative. O invitatie de nunta interesanta prin combinatiile de roz si ornamentele abstracte de pe laturi. O metoda usoara de a chema invitatii la nunta ta intr-un mod economic si fara stres. Invitatia digitala se achizitioneaza doar o data iar tu poti sa o trimiti la oricate persoane doresti fara niciun cost suplimentar.

  Alegeti invitatia de nunta digitala cu caleasca si nu veti regreta, dar veti impresiona!

  99,00 RON
Invitatii de nunta digitale pentru evenimentul perfect. Organizezi nunta visurilor tale si vrei sa chemi apropiatii si familia la evenimentul tau? Nimic mai simplu! Memoires.ro va prezinta invitatiile de nunta digitale, un mod practic si modern de a chema apropiatii la nunta. Impresioneaza-ti invitatii cu invitatiile de nunta digitale oferite de Memoires.ro
Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.