Marturii botez

Marturii botez

Produse de la 1 la 50 din 81 in total

 • Panglici diferite culori
  Set de panglici pentru nunta sau botez multicolore. Acestea sunt de mai multe feluri si au rolul de a accesoriza marturiile sau diferite alte produse. Panglicile sunt realizate din organza. Se comanda doar la set de 20 de bucati, iar pretul pe set este de 6.75 lei. Dimensiunile sunt de 0.5 x 32 cm 1 x 32 cm 2 x 32 cm.
  0,36 RON
 • Cutiute diferite culori
  Cutiute de diferite culori. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc. Pretul pe set (20 buc.) este de 25,20 lei
  1,33 RON
 • Cutiute transparente
  Cutiuta realizat din material transparent. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc. Pretul pe set (20 buc.) este de 38 lei
  2,00 RON
 • Marturii de botez cutiute ursulet
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un ursulet. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,13 RON
 • Marturii botez cutiuta cu suzeta
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si o suzeta. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  2,21 RON
 • Marturii de botez bebe in ghetuta roz
  O marturie de botez in forma de bebelas care sta intr-o ghetuta de culoare roz din ceramica. Aceasta marturie poate fi folosita pentru a aduce un plus de design botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Aceste marturii de botez se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata.
  4,60 RON
 • Marturii de botez bebe in ghetuta bleu
  O marturie de botez in forma de bebelas care sta intr-o ghetuta de culoare albastra din ceramica. Aceasta marturie poate fi folosita pentru a aduce un plus de design botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata.
  4,60 RON
 • Marturie de botez bebe pe burta roz
  O marturie de botez in forma de bebelus care sta intins pe burta de culoare roz si este confectionat din ceramica, pentru a aduce un plus de design botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata.
  4,62 RON
 • Marturii de botez bebelus pe burta bleu
  O marturie de botez in forma de bebelus care sta intins pe burta de culoare bleu si confectionat din ceramica pentru a aduce un plus de design botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata.
  4,62 RON
 • Marturii breloc inima
  Marturie de nunta sau botez sub forma unui breloc inimioara. Marturiile de nunta sau botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.
  4,90 RON
 • Marturii de botez suzeta sticla crem
  O cutiuta de botez crem cu o figurina din sticla in forma de suzeta in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata, iar cutiuta este inclusa in pret.
  4,90 RON
 • Marturii breloc inger
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de inger. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 4 x 2.5 cm.
  4,97 RON
 • Marturii cutiute cu cruciulite si botosei
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica, cruciulita si botosei. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 50 buc.
  5,00 RON
 • Marturii de botez bebe trotineta bleu
  O marturie de botez in forma de bebelas cu trotineta de culoare albastra care au rolul de a imbogatii aspectul unui botez. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile de botez se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata.
  5,16 RON
 • Marturii de botez bebe trotineta roz
  O marturie din ceramica in forma de bebelas cu trotineta de culoare roz care au rolul de a imbogatii aspectul unui botez. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturia de botez se da fiecarui invitat in parte, daca se potriveste ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata.
  5,16 RON
 • Marturii de botez magnet ursulet
  Marturie de botez magnet realizata sub forma de ursulet, care poate fi pentru fetite sau baieti. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 6.5 x 4 cm.
  5,32 RON
 • Rama foto ingeras
  O marturie de botez in forma de rama foto cu ingeras, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este : 5,1 x 7,6 cm.
  5,45 RON
 • Marturii de botez bebe pe hipopotam fete
  Marturie botez din ceramica imitand un bebelus care sta pe un hipopotam de culoare roz pentru a aduce un plus botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata.
  5,60 RON
 • Marturie botez bebe pe hipopotam baieti
  Marturie de botez din ceramica imitand un bebelus care sta pe un hipopotam de culoare albastra pentru a aduce un plus botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile din ceramica se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata.
  5,60 RON
 • Marturii de botez ingeras cruce
  Bebe ingeras cu cruce din ceramica este acea marturie de botez realizata pentru a imbogati atmosfera botezului . Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata.
  5,67 RON
 • Marturie de botez botosel argintiu roz
  O cutiuta roz de botez cu o figurina din sticla in forma de botosel in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Cutiuta este inclusa in pret.
  5,90 RON
 • Marturii de botez botosel argintiu bleu
  O cutiuta pentru botez bleu cu o figurina din sticla in forma de botosel, iar in interiorul acestei cutiute se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Cutiuta este inclusa in pret.
  5,90 RON
 • Suport rochita roz
  O marturie de botez in forma de rochita de culoare roz si suport pentru atasarea diferitor fotografii sau cardurilor de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  5,98 RON
 • Suzeta sticla cutie roz
  O marturie cutiuta roz cu o figurina din sticla in forma de suzeta, iar in interiorul cutiutei se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este per bucata, iar cutiuta este inclusa in pret.
  5,98 RON
 • Suport salopeta bleu
  O marturie de botez in forma de salopeta de culoare bleu, cu suport pentru poze sau carduri de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  5,98 RON
 • Suzeta sticla cutie bleu
  O marturie cutiuta bleu cu o figurina din sticla in forma de suzeta, iar in interiorul cutiutei se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: PRetul este per bucata, iar cutiuta este inclusa in pret.
  5,98 RON
 • Marturie de botez bebelus cu suport bleu
  O marturie de botez in forma de bebelus de culoare bleu cu suport pentru poze sau carduri de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,00 RON
 • Marturie de botez bebelus cu suport roz
  O marturie de botez in forma de bebelus de culoare roz cu suport pentru poze sau carduri de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  6,00 RON
 • Rame foto carucior
  O marturie de botez in forma de rama foto, care imita un carucior, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea marturiei este de 7 x 7 cm.
  6,10 RON
 • Marturii breloc elefant
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de elefant Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8.5 x 4.5 cm.
  6,21 RON
 • Marturii breloc botosei
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de botosei. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 6.5 x 4 cm.
  6,21 RON
 • Marturii breloc pisicuta
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de pisicuta. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8.5 x 3.5 cm.
  6,21 RON
 • Rama foto piciorus roz
  O marturie de botez in forma de rama foto imitand un piciorus de bebelas de culoare roz in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.
  6,43 RON
 • Marturii desfacator papucel
  Marturie de nunta tip desfacator de sticle in forma de papucel. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 9 x 4 cm.
  6,43 RON
 • Rama foto carucior bleu
  Rama foto in forma de carucior de culoare bleu in interiorul careia se pot pozitiona anumite fotografii. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.
  6,43 RON
 • Rama foto piciorus bleu
  O marturie de botez in forma de rama foto, care imita un piciorus, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.
  6,43 RON
 • Rama foto carucior roz
  Rama foto in forma de carucior de culoare roz in interiorul careia se pot pozitiona anumite fotografii. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.
  6,43 RON
 • Marturie cu fluturas ceramica
  Marturie de nunta sau botez sub forma unui fluturas din ceramica caruia i se pot atasa fotografii sau carduri. Marturiile de nunta sau botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimnesiunile sunt de 7 x 4 cm.
  6,45 RON
 • Marturii de botez holograma cutiuta roz
  Marturie de botez care consta intr-o cutiuta roz cu o figurina din sticla in forma de holograma cu icoana in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Cutia este inclusa in pret, iar pretul este pe bucata.
  6,65 RON
 • Marturie de botez holograma cutie bleu
  O cutiuta bleu cu o figurina din sticla in forma de icoana in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Cutiuta este inclusa in pret, iar pretul este pe bucata.
  6,65 RON
 • Marturii de botez cutiuta holograma crem
  O cutiuta de botez crem cu o figurina din sticla in forma de holograma cu icoana, in interiorul careia se pot pune diferite atentii invitatilor precum prajituri, bomboane etc. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Pretul este pe bucata, iar cutiuta este inclusa in pret.
  6,65 RON
 • Marturie de botez cutiuta ingeras
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un breloc cu ingeras. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.
  6,67 RON
 • Rame foto ursuleti albastri
  O marturie de botez in forma de rama foto, care imita un ursulet, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea marturiei este de 9 x 7 cm.
  7,14 RON
 • Suport calut bleu
  O marturie de botez in forma de calut pe care se afla un bebelus imbracat in albastru, cu suport bleu pentru poze sau carduri de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,27 RON
 • Suport calut roz
  O marturie de botez in forma de calut pe care se afla un bebelus imbracat in roz, cu suport roz pentru poze sau carduri de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,27 RON
 • Marturii botez bebe in carut cu suport
  O marturie de botez in forma de bebelus in carucior de culoare roz si un suport pentru atasarea unor fotografii sau cardurilor de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,27 RON
 • Rama foto biberon roz
  O marturie de botez in forma de rama foto si bebelus de culoare roz in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 6,4 x 9 cm.
  7,27 RON
 • Marturii botez suport cu bebe in carut
  O marturie de botez in forma de bebelus in carucior de culoare albastra si un suport pentru atasarea unor fotografii sau cardurilor de asezare. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea recomandata pentru fotografii este de 5,1 x 7,6 cm.
  7,27 RON
 • Marturii de botez rama biberon bleu
  O marturie pentru botez in forma de rama foto si bebelus in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile pentru botez se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 6,4 x 9 cm.
  7,27 RON
 • Rame foto masinute
  O marturie de botez rama foto in forma de masinuta albastra, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea marturiei este de 9 x 7 cm.
  7,54 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Marturiile de botez sunt un frumos cadou mai ales pentru cei mici. Daca aveti si invitati prichindei la botezul copilului dumneavoastra, cu siguranta vor fi cei mai fericiti sa primeasca o marturie ca si amintire.

Marturiile de la Memoires.ro sunt suficient de variate incat sa satisfaca numerosi clienti. Am facut categorii speciale cu marturii din ceramica, marturii cutiute, marturii din sticla si multe altele. Sunt diverse figurine ce infatiseaza fie animalute, fie bebelusi, ingerasi sau altele, specifice crestinarii unui copilas. Puteti opta si pentru cutiutele din carton in care se pot pune bomboane. Acestea pot fi decorate cu panglici de toate culorile si accesorii precum suzete sau ursuleti sau chiar cruciulite.

Memoires.ro va poate oferi si marturii cu fotografii! Dumneavoastra ne trimiteti poza copilasului, iar noi o vom atasa marturiei! Aceste marturii tip rame foto sunt ideale pentru o amintire de neuitat. Asamblarea marturiilor de botez nu este deloc complicata, cele mai multe dintre marturii neavand nevoie de acest procedeu. Cateva modele au cutiute speciale in care vin puse; acestea sunt de regula marturiile din ceramica sau cele din sticla.

Marturiile de botez le gasiti disponibile in diverse culori, astfel incat veti avea de unde alege marturiile care sa se potriveasca cel mai bine cu botezul copilasului dumneavoastra.

Pareri produse: 4.6/ 5 din 10 voturi.