In zilele de 26 aprilie, 29 aprilie si 1 mai magazinul nostru va fi inchis. Comenzile insa, pot fi plasate online.

Vă mulţumim pentru înţelegere si va uram sarbatori fericite! 

Echipa Memoires

 

Marturii de botez

Marturii de botez

Produse de la 1 la 50 din 55 in total

 • Panglici diferite culori
  Set de panglici pentru nunta sau botez multicolore. Acestea sunt de mai multe feluri si au rolul de a accesoriza marturiile sau diferite alte produse. Panglicile sunt realizate din organza. Se comanda doar la set de 20 de bucati, iar pretul pe set este de 6.75 lei. Dimensiunile sunt de 0.5 x 32 cm 1 x 32 cm 2 x 32 cm.

  Pret obisnuit: 0,43 RON

  Special Price 0,35 RON

 • Marturie botez cutiuta animalute
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu albastru. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de animalut, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta aviator
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton crem decorat cu un avion. Marturia se inchide cu ajutorul acelui decupaj, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez urs
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu roz. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de urs, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta unicorn
  Marturie de botez unicorn sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton roz decorat cu stelute. Se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de unicorn, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta indiana
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton crem cu elemente indiene. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de elefant, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta maimutica
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton cu dungi crem cu roz si o maimutica. Se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de autobuz, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta masinuta
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton crem. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de masinuta, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta mica sirena
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu roz. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de mica sirena, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez pictor
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu albastru. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de urs, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta printesa
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb decorat cu coronite roz. Se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de coronita galbena, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez bomboana
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu picatele colorate. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de animalut, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta floricele
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb decorat cu floricele roz si cu o pasare. Se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de pasare, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Marturie botez cutiuta masinuta mov
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton crem. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de masinuta mov, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 1,57 RON

  Special Price 1,26 RON

 • Cutiute diferite culori
  Cutiute de diferite culori. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc.

  Pret obisnuit: 1,60 RON

  Special Price 1,28 RON

 • Cutiute transparente
  Cutiuta realizat din material transparent. Puteti alege cutiuta, panglica si accesoriul pe care le doriti, pentru a va personaliza cutiuta potrivita evenimentului dumneavoastra. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 20 buc. Pretul pe set (20 buc.) este de 38 lei

  Pret obisnuit: 2,40 RON

  Special Price 1,92 RON

 • Marturie nunta cutiuta fluture
  Marturie de nunta sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton crem mat. Se inchide cu ajutorul unui fluture, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele mirilor. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 2,40 RON

  Special Price 1,92 RON

 • Marturii botez cutiuta cu suzeta
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si o suzeta. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 2,65 RON

  Special Price 2,12 RON

 • Marturie botez pisicuta
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu roz. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de pisicuta, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 3,05 RON

  Special Price 2,44 RON

 • Marturie botez Winnie
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj cu imaginea lui Winnie, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 3,05 RON

  Special Price 2,44 RON

 • Marturie botez Mickey
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu verde. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj cu imaginea lui Mickey, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 3,05 RON

  Special Price 2,44 RON

 • Marturie botez Minnie
  Marturie de botez sub forma unei cutiute patrate, realizata dintr-un carton alb cu roz. Marturia se inchide cu ajutorul unui decupaj cu imaginea lui Minnie, iar pe partea din fata se poate personaliza cu numele copilului. Dimensiunile cutiutei inchise sunt de 5.5 x 5.5 cm. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 3,05 RON

  Special Price 2,44 RON

 • Marturii breloc inima
  Marturie de nunta sau botez sub forma unui breloc inimioara. Marturiile de nunta sau botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8 x 3.5 cm.

  Pret obisnuit: 5,88 RON

  Special Price 4,70 RON

 • Marturii breloc inger
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de inger. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 4 x 2.5 cm.

  Pret obisnuit: 5,96 RON

  Special Price 4,77 RON

 • Marturii cutiute cu cruciulite si botosei
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica, cruciulita si botosei. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client. Se comanda multiplu de 50 buc.

  Pret obisnuit: 6,00 RON

  Special Price 4,80 RON

 • Rama foto ingeras
  O marturie de botez in forma de rama foto cu ingeras, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este : 5,1 x 7,6 cm.

  Pret obisnuit: 6,54 RON

  Special Price 5,23 RON

 • Marturii breloc pisicuta
  Marturie de botez realizata ca si breloc in forma de pisicuta. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunile sunt de 8.5 x 3.5 cm.

  Pret obisnuit: 7,45 RON

  Special Price 5,96 RON

 • Rama foto piciorus roz
  O marturie de botez in forma de rama foto imitand un piciorus de bebelas de culoare roz in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Rama foto carucior bleu
  Rama foto in forma de carucior de culoare bleu in interiorul careia se pot pozitiona anumite fotografii. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Marturii desfacator papucel
  Marturie de nunta tip desfacator de sticle in forma de papucel. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 9 x 4 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Rama foto piciorus bleu
  O marturie de botez in forma de rama foto, care imita un piciorus, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Rama foto carucior roz
  Rama foto in forma de carucior de culoare roz in interiorul careia se pot pozitiona anumite fotografii. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm.

  Pret obisnuit: 7,72 RON

  Special Price 6,17 RON

 • Marturie de botez cutiuta ingeras
  Marturie de botez realizata dintr-o cutiuta alba accesorizata cu o panglica si un breloc cu ingeras. Aceasta marturie de botez nu se personalizeaza, iar dimensiunile sunt de 9.5 x 7 cm. Aceasta poate fi de fetite sau baieti. Marturia de botez vine fara bombonele, dar se pot pune de catre client.

  Pret obisnuit: 8,00 RON

  Special Price 6,40 RON

 • Rame foto ursuleti albastri
  O marturie de botez in forma de rama foto, care imita un ursulet, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea marturiei este de 9 x 7 cm.

  Pret obisnuit: 8,57 RON

  Special Price 6,85 RON

 • Rame foto masinute
  O marturie de botez rama foto in forma de masinuta albastra, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea marturiei este de 9 x 7 cm.

  Pret obisnuit: 9,05 RON

  Special Price 7,24 RON

 • Marturii botez suport lumanare
  Marturie de botez din ceramica, pentru fetite sau baieti,cu cruciulite, avand rolul de suport pentru lumanare, pentru a aduce o atmosfera placuta nuntii dumneavoastra. Marturia de botez se poate folosi impreuna cu cardurile de multumire care se pot personaliza cu un text pentru a va exprima recunostinta fata de invitati. Dimensiunile sunt de 5 x 3.5 cm.

  Pret obisnuit: 9,85 RON

  Special Price 7,88 RON

 • Marturie tirbuson inima
  Marturie de nunta cutiuta cu desfacator de vin in forma de inimoara. Este accesorizata cu o eticheta. Puteti alege si din celalalte modele de etichete. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 18 x 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 10,58 RON

  Special Price 8,47 RON

 • Marturii de botez ingeri fete
  Marturie de botez in forma de ingerasi din ceramica pentru a imbogatii atmosfera botezului. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Ingerii se vand doar la set de 2, iar pretul este pe set.

  Pret obisnuit: 12,24 RON

  Special Price 9,79 RON

 • Marturie dop sticla inimioara
  Marturie cutiuta cu dop pentru sticla in forma de inimioara. Marturiile reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 16 x 4.7 cm.

  Pret obisnuit: 12,59 RON

  Special Price 10,07 RON

 • Marturie dop sticla
  Marturie de nunta cutiuta cu dop pentru sticla in forma de inimoara. Este accesorizata cu o eticheta care-i reprezinta pe cei doi miri fotbalisti. Puteti alege si din celalalte modele de etichete. Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 11 x 4 cm.

  Pret obisnuit: 13,02 RON

  Special Price 10,42 RON

 • Marturii botez set 2 ingerasi stea+inima
  Marturie de botez in forma de ingerasi cu inimioara si stea din ceramica pentru a aduce un plus botezului. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Ingerii se vand doar la set de 2, iar pretul de mai sus este pe set.

  Pret obisnuit: 13,20 RON

  Special Price 10,56 RON

 • Set marturii 2 rame foto animale
  O marturie in forma de rama foto, care contine un elefant sau o vacuta, in interiorul careia se pot pozitiona diferite fotografii pentru a imbogatii aspectul botezului organizat de dumneavoastra. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Dimensiunea pozei interioare este de 5,1 x 5,1 cm. Atentie: Ramele se vand doar la set de 2, iar pretul afisat este pe set.

  Pret obisnuit: 15,43 RON

  Special Price 12,35 RON

 • Marturii dop sticla ursulet
  Marturie dop pentru sticla in forma de ursulet. Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Dimensiunea marturiei este de 11.5 x 4 cm.

  Pret obisnuit: 18,66 RON

  Special Price 14,93 RON

 • Set 4 ingeri muzicuta pentru botez
  O marturie de botez compusa din 4 ingerasi cu instrumente muzicale, confectionati din ceramica. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez. Atentie: Ingerii se vand doar la set de patru, iar pretul afisat mai sus este pe set.

  Pret obisnuit: 24,96 RON

  Special Price 19,97 RON

 • Set 3 Cutii albe inger ceramica
  Cutiuta din ceramica pentru botez si o figurina in forma de ingeras in interiorul careia se pot pune diverse atentii precum bomboane, prajituri etc. Setul contine 3 cutiute cu ingerasi de diferite forme (rotund, patrat, inima). Marturiile de botez reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Atentie: Cutiutele se vand doar la set de trei, iar pretul afisat este pe set.

  Pret obisnuit: 31,16 RON

  Special Price 24,93 RON

 • Set 50 cruciulite cu piatra roz
  Un set de 50 de cruciulite cu panglica de culoare roz si o piatra roz in forma de diamant, pozitionata central. Cruciulitele de botez se vand doar la set, iar pretul afisat este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 120,00 RON

  Special Price 96,00 RON

 • Set 50 cruciulite botez late roz
  Un set de 50 de cruciulite de botez late, cu panglica de culoare roz, pentru a imbogati atmosfera botezului organizat de dumneavoastra. Se vand doar la set de 50 de bucati, iar pretul de mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 120,00 RON

  Special Price 96,00 RON

 • Set 50 cruciulite pietricele bleu
  Un set de 50 de cruciulite cu pietricele cu o panglica de culoare albastra. Cruciulitele se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 120,00 RON

  Special Price 96,00 RON

 • Set 50 cruciulite ondulate roz
  Un set de 50 de cruciulite ondulate, cu o panglica de culoare roz pentru botez. Cruciulitele se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 120,00 RON

  Special Price 96,00 RON

 • Set 50 cruciulite cu piatra bleu
  Un set de 50 de cruciulite, cu piatra de culoare albastra in forma de diamant pozitionata central si o panglica bleu. Cruciulitele se vand doar la set, iar pretul de mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 120,00 RON

  Special Price 96,00 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Marturiile de botez sunt un frumos cadou mai ales pentru cei mici. Daca aveti si invitati prichindei la botezul copilului dumneavoastra, cu siguranta vor fi cei mai fericiti sa primeasca o marturie ca si amintire.

Marturiile de la Memoires.ro sunt suficient de variate incat sa satisfaca numerosi clienti. Am facut categorii speciale cu marturii din ceramica, marturii cutiute, marturii din sticla si multe altele. Sunt diverse figurine ce infatiseaza fie animalute, fie bebelusi, ingerasi sau altele, specifice crestinarii unui copilas. Puteti opta si pentru cutiutele din carton in care se pot pune bomboane. Acestea pot fi decorate cu panglici de toate culorile si accesorii precum suzete sau ursuleti sau chiar cruciulite.

Memoires.ro va poate oferi si marturii cu fotografii! Dumneavoastra ne trimiteti poza copilasului, iar noi o vom atasa marturiei! Aceste marturii tip rame foto sunt ideale pentru o amintire de neuitat. Asamblarea marturiilor de botez nu este deloc complicata, cele mai multe dintre marturii neavand nevoie de acest procedeu. Cateva modele au cutiute speciale in care vin puse; acestea sunt de regula marturiile din ceramica sau cele din sticla.

Marturiile de botez le gasiti disponibile in diverse culori, astfel incat veti avea de unde alege marturiile care sa se potriveasca cel mai bine cu botezul copilasului dumneavoastra.

Deoarece marturiile sunt un cadou deosebit, indiferent ca este vorba despre marturii de botez sau marturii nunta, am decis ca unele dintre promotiile noastre sa conste in oferirea gratuita de marturii, marturii magnetice si marturii breloc. Este o promotie limitata, asadar profitati si comandati cat mai repede pentru un suvenir ce il puteti pastra fie pentru dumneavoastra, fie pentru cei mici. Acordam o mare importanta marturiilor, nu ne axam doar pe invitatii de nunta sau invitatii de botez. Suntem atenti si la cererile dumneavoastra in materie de accesorii botez sau accesorii nunta. Chiar si marturiile pot fi personalizate, asa ca pe langa texte invitatii puteti opta si pentru diverse texte de marturii mai scurte, prenumele copilasului sau data botezului. Marturiile fiind produse mai diverse, avem pentru dumneavoastra optiunea de a cauta produsele dupa pret, asadar daca doriti de exemplu marturii de nunta ieftine, veti putea filtra categoria dupa pret crescator. Asadar orice produse de nunta ieftine sau de botez doriti sa achizitionati, puteti modifica filtrele, fie dupa pret crescator, fie dupa pret descrescator. Pentru a pastra cat mai bine amintirile evenimentului si parerile invitatilor dumneavoastra despre eveniment, va sugeram achizitionarea unui caiet de amintiri pentru a cuprinde cele mai frumoase si haioase momente.

Pareri produse: 4.6/ 5 din 10 voturi.