Invitatii de botez cu card de confirmare

COD:15207

Pret obisnuit: 5,84 RON

Special Price 4,68 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez 3D realizata dintr-un carton gros, ce se pliaza in doua pe verticala. Pe coperta se regaseste imaginea unor jucarii realizate in relief. In coltul stanga sus sunt doua decupaje cu ajutorul carora se fixeaza un carton mic pe care va fi inscriptionat numele copilului. In momentul in care invitatia de botez se deschide, cartonul din interior este decupat, in diverse forme, astfel incat imaginea se prezinta ca fiind una 3D. Scena este una din camera copilului, care sta in patut, inconjurat fiind de jucariile sale. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 17,8 cm Latime si 13,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 14,0 cm Latime si 6,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, mat, ce se inchide cu ajutorul unui abtibild decorat cu imaginea jucariilor prezente si pe invitatie.

Card de confirmare inclus
Invitatia de botez vine cu cu card de confirmare gratis, care este realizat din acelasi material crem, semi-lucios, avand prezenta in partea de sus aceasi imagine a bebelusului, ca si pe invitatia de botez, pentru a se armoniza cu aceasta. Astefel, la pretul unei invitatii de botez obisnuita, veti primi setul complet pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Baby Blue, Easter Purple, Purple. Personalizarea cardului de confirmare este optionala si se taxeaza separat fata de invitatiile de botez.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,40 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii