Invitatii de botez cu roz

COD:15310

Pret obisnuit: 5,23 RON

Special Price 4,19 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez fete realizata din doua cartonase. Primul cartonas reprezinta coperta invitatiei care se pliaza in trei parti inegale, inchizandu-se la mijloc cu ajutorul unui decupaj. Coperta este decorata in partea de sus cu floricele aurii reliefate si cu patru fluturasi roz, iar partea inferioara este decorata cu imaginea unui trenulet plin cu jucarii, de care se ataseaza un snur roz. Cel de-al doilea cartonas este argintiu si texturat si reprezinta invitatia in sine, pe acesta urmand a fi tiparit textul. Dimensiunile acestei invitatii de botez fete sunt de 17.8 cm latime si 13.3 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 17.8 cm latime si 35 cm lungime. Plicul invitatiei este roz, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Grey, Blue Purple si Magenta.

Card de confirmare si card de asezare incluse

Invitatia de botez contine si un card de confirmare si un card de asezare ce sunt incluse in pretul invitatiei. Ambele sunt realizate din cartonase albe. Cardul de confirmare este decorat in partea stanga de sus cu imaginea locomotivei care apare si pe invitatia de botez , textul urmand a fi tiparit in partea dreapta a acesteia, iar cardul de asezare se pliaza in doua parti egale pe verticala, coperta fiind decorata cu imaginea unui vagon din trenulet in care se afla un ursulet. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 9.5 cm latime si 5.5 cm lungime si dimensiunile cardului de asezare sunt de 11.5 cm latime si 7 cm lungime. Culorile recomandate pentru personalizarea cardurilor sunt: Dark Grey, Blue Purple si Magenta. Personalizarea acestor carduri este optionala si se taxeaza separat.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,40 RON
+0,40 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii