Invitatie botez cu foita de calc

COD:15303

Pret obisnuit: 4,52 RON

Special Price 3,62 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez cu stelute realizata dintr-un carton crem cu marginile decorate cu stelute si suzete reliefate de culoarea cartonasului. Un alt cartonas alb sidef urmeaza a fi introdus in primul cartonas prin doua decupaje, unul fiind in partea stanga de jos, iar celalalt in partea stanga de sus. Pe acest cartonas sidefat urmeaza a fi tiparit textul invitatiei de botez cu stelute. Dimensiunile invitatiei sunt de 14.5 cm latime si 14.5 cm lungime. Plicul invitatiei de botez cu stelute este realizat dintr-un cartonas crem care se pliaza in cinci parti inegale inspre centru si se inchide cu ajutorul unui decupaj in partea din fata. Plicul este decorat cu aceleasi suzete si stelute reliefate care se gasesc si pe celalalt cartonas. Pe ultima parte de sus plicul este decorat cu imaginea unui carucior lucios si tot acolo urmeaza a fi imprimata strigarea "Este Fetita!", fiind astfel o invitatie de botez pentru fetite. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Easter Purple si Violet.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii