Invitatie de botez cu animalute

COD:15311

Pret obisnuit: 4,86 RON

Special Price 3,89 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez cu animalute realizata din doua cartonase. Primul cartonas reprezinta coperta care se pliaza in doua parti egale pe verticala, in interior fiind crem sidef si in exterior fiind maro spre crem sidef. Aceasta este decorta cu animalute precum calut, girafa, elefant si altele, toate avand un contur auriu si reliefat. Langa animalute se pozitioneaza cu ajutorul a doua decupaje un cartonas mic pe care se va putea tipari prenumele copilului. In interiorul copertei urmeaza a fi pozitionat cel de-al doilea cartonas care este invitatia in sine, de culoare crem si decorata pe margnile din stanga si din dreapta cu jucarii pentru copilas reliefate si cu floricele relifate si colorate. Pe acest cartonas urmeaza a fi tiparit textul invitatiei de botez cu animalute. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu animalute sunt de 23 cm latime si 7.2 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 23 cm latime si 14.4 cm lungime. Plicul invitatiei este crem inchis in partea de jos si este decorat cu bulinute albe si este crem deschis in partea de sus si decorat cu aceleasi jucarii pentru copil reliefate ca cele de pe invitatie. Plicul se inchide cu ajutorul unui decupaj pe care se afla o floricica reliefata si colorata. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Autumn Orange, Dark Brown si Orange.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii