Invitatii de botez cu albastru

COD:15309

Pret obisnuit: 5,23 RON

Special Price 4,19 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez baieti realizata din doua cartonase. Primul cartonas este coperta invitatiei si se pliaza in trei parti inegale pe verticala, partea de jos fiind decorata cu imaginea unui trenulet plin cu jucarii, iar pe aceste se afla un snur albastru, iar partea de sus este decorata cu flori argintii si cu patru fluturasi albastri. Coperta invitatiei de botez baieti se inchide cu ajutorul unui decupaj. In interiorul acesteia urmeaza a fi pozitionat cel de-al doilea cartonas care este argintiu si texturat si pe care se va tipari textul invitatiei. Dimensiunile acestei invitatii de botez baieti sunt de 17.8 cm latime si 13.3 m lungime cand aceasta este inchisa, iar cand aceasta este deschisa dimensiunile sunt de 17.8 cm latime si 35 cm lungime. Plicul invitatiei este albastru, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Grey, Navy Blue si Sky Blue.

Card de confirmare si card de asezare incluse

Invitatia de botez contine si un card de confirmare si un card de asezare ce sunt incluse in pretul acesteia. Acestea sunt realizate din cartonase albe. Cardul de confirmare este decorat in partea stanga de sus cu imaginea locomotivei care apare si pe invitatia de botez, textul urmand sa fie tiparit in partea dreapta a locomotivei, iar cardul de asezare se pliaza in doua parti egale pe verticala, coperta fiind decorata cu imaginea unui vagon din acel trenulet in care se afla un ursulet. Dimensiunile cardului de confirmare sunt de 9.5 cm latime si 5.5 cm lungime, iar dimensiunile cardului de asezare sunt de 11.5 cm latime si 7 cm lungime. Culorile recomandate pentru personalizarea cardurilor sunt: Dark Grey, Navy Blue si Sky Blue. Personalizarea acestor carduri este optionala si se taxeaza separat.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,40 RON
+0,40 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii