Invitatii botez bleumarin

COD:15106

Pret obisnuit: 4,38 RON

Special Price 3,50 RON

Availability: TVA inclus

Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios, indoit in doua pe orizontala, ce se prinde in interiorul unui carton bleumarin embosat pe partea superioara cu imaginile unor suzete. Catonul lucios prezinta pe coperta imaginea in relief a unui ursulet intr-un cos, iar in coltul dreapta-jos un decupaj dreptunghiular ce lasa sa se vada numele copilului scris in interior. Textul invitatiei de botez va fi scris de asemenea in interior. Pe coperta, pe cartonul bleumarin este fixata o fundita crem. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 13,5 cm Latime si 13,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 10,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Sky Blue, Blue.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON
+0,35 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii