Card de masa si plic de bani texturat (2 in 1) Cod 30229

COD:30229

Pret obisnuit: 1,34 RON

Special Price 1,08 RON

Availability: TVA inclus

Acesta este un card de masa pentru nunti sau alte evenimente, care in interior are un compartiment special pentru traditionala "atentie", astfel poate fi folosit si ca plic de bani. Cardul de asezare este realizat dintr-un carton texturat reliefat, iar buzunarelul din interiorul cardului de asezare este decupat in linii drepte.

Asezat pe masa fiecarui invitat, acest card de masa va aranja musafirii la mese, aducand culoare in decor. La finalul evenimentului, fiecare invitat va deschide acest card de asezare, transformandu-se intr-un plic de bani. Cardul de masa 2 in 1 este o metoda eleganta si eficienta de a aseza invitatii la evenimentul dumneavoastra dar si pentru a strange contributia fiecaruia.

In functie de preferinte se pune un card de masa per familie. In general pe acest card de masa va fi imprimat un text de multumire pentru a arata recunostinta fata de fiecare invitat care a venit la eveniment. Dimensiunile cardului de asezare sunt de 19,8 cm latime si 9,3 cm lungime.

Dupa imprimare se completeaza cu numele fiecarui invitat sau optional va putem imprima individual numele fiecarei familii sau invitat pe acest card de asezare.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON

Pentru spatii libere folositi "..."

Characters left: 150

+0,20 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii