Card de confirmare cu etichete 5503C

COD:5503C

Pret obisnuit: 0,58 RON

Special Price 0,46 RON

Availability: TVA inclus

Card de confirmare sau multumire realizat dintr-un cartonas gri desenat cu romburi colorate si cu doua dreptunghiuri potrivite pentru personalizarea numelui si a datei. De asemenea, cardul poate fi tiparit si cu harta bisericii sau a restaurantului. Dimensiunile acestuia sunt de 11 cm latime si 11 cm lungime.

Cardul de confimare are si invitatia aferenta, si anume invitatia cu pisicute 15401sau invitatia de botez 15412.
Comanda rapid: 0785.202.271
Orar: Luni-Vineri: 10:00 - 17:00

Completeaza optiunile

+0,59 RON

* Campuri necesare

Informatii comanda

Cantitatea minima de comanda pentru orice produs personalizat este de 30 de bucati.

Macheta Grafica: Dupa comanda, in maxim 48 de ore, veti primi pe e-mail o macheta grafica pentru a vedea cum arata textul ales pe produsul comandat. Va rugam sa verificati cu atentie macheta grafica, si prin e-mail sa va exprimati acordul de tiparire, sau sa solicitati modificarile dorite.

Durata de executare: Dupa ce ne-ati confirmat macheta grafica, invitatiile vor fi tiparite si expediate in maxim 3 zile lucratoare. In cazul comenzii urgente, invitatiile vor fi tiparite si expediate in doar 2 zile lucratoare.

Modalitati de livrare: GLS Curier: livrare la domiciliu in 24-48 de ore, oriunde in tara (comenzile trimise vineri se livreaza luni), cost: 19,00 RON. Comenzi din strainatate, livrare in circa 7 zile, costul variaza in functie de tara destinatara.

Plata: Plata se face la primirea coletului. In cazuri exceptionale cum ar fi trimiterea comenzii in strainatate, plata se va face total in avans.

Pentru mai multe detalii despre procesul de cumparare va rugam sa cititi Termeni si conditii