Sticlute si etichete

4 Produs(e)

Sticlutele de botez sunt de diferite forme, astfel ca veti putea alege modelul care vi se potriveste cel mai bine. Ele sunt realizate din PET si au 330 ml. Sticlutele se pot trimite cu capace colorate precum auriu, mov, albastru, rosu, verde sau daca doriti, acestea pot avea o singura culoare. Sticlutele pot fi decorate cu etichete realizate din hartie autocolanta, decorata cu imagini haioase si care pot fi tiparite cu numele copilasului, data evenimentului sau cu un mesaj de multumire pentru invitati.

Le puteti atasata si panglici sticlutelor, panglici pe care le gasiti in subcategoria noastra de marturii, tot in cadrul categorieri de botez. Astfel, acestea vor fi si mai frumoase! Etichetele autocolante se vor atasa foarte usor sticlutelor, la fel si panglicile.

Sticlutele PET sunt ideale pentru botezul copilasului dumneavoastra deoarece sunt usor de manipulat, nu necesita atat de multa atentie precum cele din sticla si nu sunt la fel de fragile. Asadar nu va trebui sa va indreptati toata atentia catre sticlute. Memoires.ro recomanda cu incredere aceste sticlute!

Veti vedea pe site atat la categoriile de nunta cat si la cele de botez ca exista unele produse similare. Asa este, am creat si produse neutre, ce se potrivesc oricarui eveniment. Astfel ca veti descoperi produse precum tacamuri tort sau figurine tort, cruciulite de botez ce pot fi folosite si la nunta, rame foto, chiar si invitatii nunta si botez, ce sunt 2 in 1, de asemenea sunt numeroase plicuri pentru invitatii ce sunt neutre si usor de asortat si nu in ultimul rand si etichete marturii sau etichete ce pot fi folosite pe sticlute, astfel acestea vor arata ca un mesaj in sticla. La capitolul personalizare produs, stam la fel de bine si aici; personalizam etichetele dorite cu texte nunta, texte botez sau orice alte abrevieri sau date doriti dumneavoastra. Nu avem doar texte plicuri bani botez sau texte invitatii nunta, avem grija si de etichete.

Pareri produse: 4.8/ 5 din 3 voturi.