Sticlute si etichete

4 Produs(e)

Sticlutele de botez sunt de diferite forme, astfel ca veti putea alege modelul care vi se potriveste cel mai bine. Ele sunt realizate din PET si au 330 ml. Sticlutele se pot trimite cu capace colorate precum auriu, mov, albastru, rosu, verde sau daca doriti, acestea pot avea o singura culoare. Sticlutele pot fi decorate cu etichete realizate din hartie autocolanta, decorata cu imagini haioase si care pot fi tiparite cu numele copilasului, data evenimentului sau cu un mesaj de multumire pentru invitati.

Le puteti atasata si panglici sticlutelor, panglici pe care le gasiti in subcategoria noastra de marturii, tot in cadrul categorieri de botez. Astfel, acestea vor fi si mai frumoase! Etichetele autocolante se vor atasa foarte usor sticlutelor, la fel si panglicile.

Sticlutele PET sunt ideale pentru botezul copilasului dumneavoastra deoarece sunt usor de manipulat, nu necesita atat de multa atentie precum cele din sticla si nu sunt la fel de fragile. Asadar nu va trebui sa va indreptati toata atentia catre sticlute. Memoires.ro recomanda cu incredere aceste sticlute!

Pareri produse: 4.8/ 5 din 3 voturi.