Accesorii Botez

Accesorii Botez

Produse de la 1 la 50 din 104 in total

In aceasta categorie veti gasi o multitudine de lumanari, trusouri, dar si cosulete sau cutiute! Memoires va recomanda cu toata increderea sa comandati aceste produse pentru un botez complet, ce are toate cele necesare. Accesoriile de botez intotdeauna infrumuseteaza evenimentul!
Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.
 • Cos bleu pentru cruciulite
  Un cosulet pentru botez de culoare albastra pentru transportarea florilor sau a cruciulitelor, pentru imbogatirea decorului botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti, inclusiv pentru sarbatorit !
  25,00 RON
 • Cosulete roz pentru cruciulite
  Un cosulet de botez de culoare roz pentru transportarea florilor sau a cruciulitelor, pentru imbogarirea decorului botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti!
  25,00 RON
 • Cutiute trandafiri roz
  O cutie de botez de culoare roz in interiorul careia se pot depozita sau transporta trandafirii si poate fi folosita pentru a aduce un plus de decor botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti!
  31,82 RON
 • Cutie trandafiri bleu
  O cutie pentru botez de culoare bleu in interiorul careia se pot depozita sau transporta trandafirii si poate fi folosita pentru a aduce un plus de decor botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti!
  31,82 RON
 • Casuta de bani alba
  Casuta alba cu dantela pentru botez folosita pentru depunerea banilor in interiorul ei. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti! Dimensiunea casei de bani pentru botez este de 41 cm / 30 cm.
  52,70 RON
 • Lumanari de fetite si baieti
  O lumanare de fetite si baieti, decorata cu o fundita alba si o fetita sau un baietel, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de fetite si baieti pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  165,00 RON
 • Lumanari de botez cu ursulet crem
  O lumanare pentru botez impodobita cu o fundita cremsi un ornament in forma de ursulet de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  180,00 RON
 • Lumanari de botez crem cu inger
  O lumanare de botez decorata cu o fundita crem si un ingeras, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  180,00 RON
 • Lumanari botez indigo cu inger
  O lumanare de botez decorata cu o fundita indigo si un ingeras, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  180,00 RON
 • Lumanare albastra botez
  O lumanare albastra, decorata cu accesorii marine si un ornament in forma unei fetite, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea albastra simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  180,00 RON
 • Trusou alb de baiat sau fetita
  Trusoul alb de baiat sau fetita va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului sau fetitei dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul alb pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou alb de baiat sau fetita este decorat cu o fundita alba in mijlocul careia gasim un copilas. Trusoul alb complet de baieti sau fetite este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!
  183,00 RON
 • Lumanari de baieti
  O lumanare de baieti, decorata cu o fundita albastra inchisa si un ornament in forma de far, vapor, stea de mare sau colac, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de baieti pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  185,00 RON
 • Lumanare albastra de bebe
  O lumanare albastra de bebe, decorata cu o fundita albastra inchisa si un ornament in forma unui pirat, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea albastra de bebe pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  185,00 RON
 • Lumanare botez cu marinar
  O lumanare de botez, decorata cu o fundita albastra spre mov inchis si un ornament in forma unui marinar, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  185,00 RON
 • Lumanari botez indigo
  O lumanare de botez decorata cu o fundita indigo si un ornament in forma de ursulet albastru deschis, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare crem si rosie
  O lumanare crem si rosie, decorata cu o fundita crem cu rosu si un ornament in forma unor doi ursuleti, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea cremsi rosie simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanari pentru botez cu ursulet
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si un ursulet de plus. Fundita poate fi la alegere crem, bleumarin, bleu sau roz. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare baiat de botez
  O lumanare baiat de botez alba impodobita cu o fundita albastra si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare cu ursulet roz
  O lumanare de botez decorata cu o fundita alba si un ornament in forma de ursuleti roz, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare alba de botez
  O lumanare alba de botez decorata cu o fundita alba si un ornament in forma de ursulet albastru, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez alba simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Trusou albastru
  Trusou albastru va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul albastru pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou albastru este decorat cu o fundita albastra, in mijlocul careia gasim o figurina. Trusoul albastru complet este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!
  190,00 RON
 • Lumanari de botez Corelino
  O lumanare alba de botez decorata cu o fundita crem si un ornament in forma de ursulet albastru, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez alba simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare de botez albastra
  O lumanare de botez decorata cu o fundita albastru inchis si un ornament in forma de ursulet albastru deschis, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Trusou botez baiat
  Trusoul botez baiat va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de baiat este decorat cu un accesoriu in forma de stea de mare si o fundita albastra inchisa in mijlocul careia gasim o jucarie de baiat. Trusoul complet de baieti este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!
  190,00 RON
 • Trusouri cu fundita alba
  Trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul baietelului sau pentru botezul fetitei dumneavoastra.
  190,00 RON
 • Trusouri de botez cu accesorii
  Trusoul botez bebelus va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul botez de bebelus contine un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de bebelus este decorat cu o fundita indigo si accesorii precum carucior, cosulet, hainuta, care se pot alege de catre dumneavoastra. Trusoul de botez pentru bebelus complet este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!
  190,00 RON
 • Lumanare cu fundita crem de botez
  O lumanare cu crem de botez, alba, impodobita cu o fundita crem si doi ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez cu fundita crem simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Trusou cu animalute
  Set trusou cu animalute va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra.
  190,00 RON
 • Trusouri de botez cu diferiti bebelusi
  Aceste trusouri de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusourile de botez contin un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Aceste trusouri cu bebelusi sunt decorate cu o fundite albe, roz sau albastre si diferite accesorii cu bebelusi in diferite ipostaze, care se pot alege de catre dumneavoastra. Trusourile de botez sunt recomandate pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!
  190,00 RON
 • Lumanari roz pentru botez
  O lumanare roz pentru botez impodobita cu o fundita roz si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare crem
  O lumanare crem, decorata cu o fundita crem si un ornament in forma unor doi ursuleti, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea crem simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare alba cu ursulet roz
  O lumanare de botez decorata cu o fundita crem si un ornamente in forma de ursuleti roz, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Lumanare botez cu un ursulet
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si un ursulet. Fundita si ursuletul pot fi la alegere albastru inchis, albastru deschis sau roz. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Trusouri de botez cu bebelus
  Trusoul botez bebelus va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul botez de bebelus contine un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de bebelus poate fi la alegere cu fundita indigo sau cu fundita albastra. Trusoul de botez pentru bebelus complet este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!
  190,00 RON
 • Lumanare albastra cu ursuleti
  O lumanare de botez alba impodobita cu o fundita albastru inchis si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  190,00 RON
 • Trusou cu bebe
  Set trusou cu bebe va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou este recomandat pentru botezul baietelului sau pentru botezul fetitei dumneavoastra.
  190,00 RON
 • Cutii albastre de botez
  Un set de 6 cutii de botez de culoare albastra de diferite dimensiuni, acestea se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.
  192,00 RON
 • Cutii roz de botez
  Un set de 6 cutii pentru botez de culoare roz de diferite dimensiuni, acestea se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.
  192,00 RON
 • Trusou alb de baiat
  Trusoul alb de baiat va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul alb pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou alb de baiat este decorat cu o fundita alba in mijlocul careia gasim un vapor care poate fi in nuante de albastru si alb. Trusoul alb complet de baieti este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusou albastru de baiat
  Trusoul albastru de baiat va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul albastu pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou albastru de baiat este decorat cu o fundita albastra in mijlocul careia gasim un vapor care poate fi in nuante de albastru si alb. Trusoul albastru complet de baieti este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusou crem de botez
  Trusoul crem de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez crem contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou crem de botez este decorat cu o fundita crem, in mijlocul careia gasim un ursulet. Trusoul de botez complet crem este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Lumanare botez cu ancora
  O lumanare de botez, decorata cu o fundita alba si un ornament in forma de ancora, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  200,00 RON
 • Lumanare cu vapor si marinar
  O lumanare de botez, decorata cu o fundita alba si ornamente in forma de vaporas, marinar si o sfoara cu plasa, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.
  200,00 RON
 • Trusouri roz de botez
  Trusoul roz de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez roz contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou roz de botez este decorat cu o fundita roz, in mijlocul careia gasim un ursulet. Trusoul roz de botez complet este recomandat pentru botezul fetitei dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusou alb cu fluturas
  Trusoul de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de botez este decorat cu o fundita alba, in mijlocul careia gasim un fluturas. Trusoul de botez complet este recomandat pentru botezul copilului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusou crem cu ursuleti roz
  Trusoul de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de botez este decorat cu o fundita crem, in mijlocul careia gasim un ursulet roz. Trusoul de botez complet este recomandat pentru botezul copilului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusouri cu ursuleti roz
  Trusoul de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de botez este decorat cu o fundita roz, in mijlocul careia gasim un ursulet de plus. Trusoul de botez complet este recomandat pentru botezul copilului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusou bebe
  Trusoul bebe va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul bebe de botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 90 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de bebe este decorat cu o fundita violet, in mijlocul careia gasim un ursulet de plus. Trusoul bebe complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusouri de botez cu jucarii
  Set trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Trusourile pot fi la alegere decorate cu jucarii pentru fetite sau pentru baietei. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
 • Trusouri pentru botez cu ursulet
  Set trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Trusourile pot fi la alegere decorate cu fundita roz, albastru inchis sau albastru deschis. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!
  200,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3