Accesorii de Botez

Accesorii de Botez

Produse de la 1 la 50 din 101 in total

 • Cos bleu pentru cruciulite
  Un cosulet pentru botez de culoare albastra pentru transportarea florilor sau a cruciulitelor, pentru imbogatirea decorului botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti, inclusiv pentru sarbatorit !

  Pret obisnuit: 30,00 RON

  Special Price 24,00 RON

 • Cutie trandafiri bleu
  O cutie pentru botez de culoare bleu in interiorul careia se pot depozita sau transporta trandafirii si poate fi folosita pentru a aduce un plus de decor botezului organizat de dumneavoastra. Pentru ca botezul copilului tau sa fie complet ! Atentia la detalii va face ca botezul copilului tau sa fie unul de tinut minte pentru toti cei prezenti!

  Pret obisnuit: 38,18 RON

  Special Price 30,55 RON

 • Lumanari de fetite si baieti
  O lumanare de fetite si baieti, decorata cu o fundita alba si o fetita sau un baietel, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de fetite si baieti pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 198,00 RON

  Special Price 158,40 RON

 • Lumanari botez indigo cu inger
  O lumanare de botez decorata cu o fundita indigo si un ingeras, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 216,00 RON

  Special Price 172,80 RON

 • Lumanare albastra botez
  O lumanare albastra, decorata cu accesorii marine si un ornament in forma unei fetite, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea albastra simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 216,00 RON

  Special Price 172,80 RON

 • Lumanari de botez cu ursulet crem
  O lumanare pentru botez impodobita cu o fundita cremsi un ornament in forma de ursulet de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 216,00 RON

  Special Price 172,80 RON

 • Lumanari de botez crem cu inger
  O lumanare de botez decorata cu o fundita crem si un ingeras, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 216,00 RON

  Special Price 172,80 RON

 • Trusou alb de baiat sau fetita
  Trusoul alb de baiat sau fetita va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului sau fetitei dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul alb pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou alb de baiat sau fetita este decorat cu o fundita alba in mijlocul careia gasim un copilas. Trusoul alb complet de baieti sau fetite este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 219,60 RON

  Special Price 175,68 RON

 • Lumanare albastra de bebe
  O lumanare albastra de bebe, decorata cu o fundita albastra inchisa si un ornament in forma unui pirat, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea albastra de bebe pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 222,00 RON

  Special Price 177,60 RON

 • Lumanare botez cu marinar
  O lumanare de botez, decorata cu o fundita albastra spre mov inchis si un ornament in forma unui marinar, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 222,00 RON

  Special Price 177,60 RON

 • Lumanari de baieti
  O lumanare de baieti, decorata cu o fundita albastra inchisa si un ornament in forma de far, vapor, stea de mare sau colac, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de baieti pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 222,00 RON

  Special Price 177,60 RON

 • Trusou botez baiat
  Trusoul botez baiat va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului baietelului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm decorata cu o banda albastra in interiorul careia gasim o stea de mare, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de baiat este decorat cu un accesoriu in forma de stea de mare si o fundita albastra inchisa in mijlocul careia gasim o jucarie de baiat. Trusoul complet de baieti este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusouri cu fundita alba
  Trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul baietelului sau pentru botezul fetitei dumneavoastra.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusouri de botez cu accesorii
  Trusoul botez bebelus va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul botez de bebelus contine un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de bebelus este decorat cu o fundita indigo si accesorii precum carucior, cosulet, hainuta, care se pot alege de catre dumneavoastra. Trusoul de botez pentru bebelus complet este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare cu fundita crem de botez
  O lumanare cu crem de botez, alba, impodobita cu o fundita crem si doi ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez cu fundita crem simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusou cu animalute
  Set trusou cu animalute va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou este recomandat pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusouri de botez cu diferiti bebelusi
  Aceste trusouri de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusourile de botez contin un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Aceste trusouri cu bebelusi sunt decorate cu o fundite albe, roz sau albastre si diferite accesorii cu bebelusi in diferite ipostaze, care se pot alege de catre dumneavoastra. Trusourile de botez sunt recomandate pentru botezul baietelului sau fetitei dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanari roz pentru botez
  O lumanare roz pentru botez impodobita cu o fundita roz si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare crem
  O lumanare crem, decorata cu o fundita crem si un ornament in forma unor doi ursuleti, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea crem simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare alba cu ursulet roz
  O lumanare de botez decorata cu o fundita crem si un ornamente in forma de ursuleti roz, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare botez cu un ursulet
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si un ursulet. Fundita si ursuletul pot fi la alegere albastru inchis, albastru deschis sau roz. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusouri de botez cu bebelus
  Trusoul botez bebelus va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul botez de bebelus contine un prosop mare, crem, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de bebelus poate fi la alegere cu fundita indigo sau cu fundita albastra. Trusoul de botez pentru bebelus complet este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare albastra cu ursuleti
  O lumanare de botez alba impodobita cu o fundita albastru inchis si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusou cu bebe
  Set trusou cu bebe va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Setul de trusou este recomandat pentru botezul baietelului sau pentru botezul fetitei dumneavoastra.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanari botez indigo
  O lumanare de botez decorata cu o fundita indigo si un ornament in forma de ursulet albastru deschis, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare crem si rosie
  O lumanare crem si rosie, decorata cu o fundita crem cu rosu si un ornament in forma unor doi ursuleti, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea cremsi rosie simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare baiat de botez
  O lumanare baiat de botez alba impodobita cu o fundita albastra si un ornament in forma de ursuleti de plus care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare cu ursulet roz
  O lumanare de botez decorata cu o fundita alba si un ornament in forma de ursuleti roz, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanari pentru botez cu ursulet
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si un ursulet de plus. Fundita poate fi la alegere crem, bleumarin, bleu sau roz. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare alba de botez
  O lumanare alba de botez decorata cu o fundita alba si un ornament in forma de ursulet albastru, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez alba simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Trusou albastru
  Trusou albastru va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul albastru pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou albastru este decorat cu o fundita albastra, in mijlocul careia gasim o figurina. Trusoul albastru complet este recomandat pentru botezul baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanari de botez Corelino
  O lumanare alba de botez decorata cu o fundita crem si un ornament in forma de ursulet albastru, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez alba simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Lumanare de botez albastra
  O lumanare de botez decorata cu o fundita albastru inchis si un ornament in forma de ursulet albastru deschis, care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 228,00 RON

  Special Price 182,40 RON

 • Cutii roz de botez
  Un set de 6 cutii pentru botez de culoare roz de diferite dimensiuni, acestea se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 230,40 RON

  Special Price 184,32 RON

 • Cutii albastre de botez
  Un set de 6 cutii de botez de culoare albastra de diferite dimensiuni, acestea se vand doar la set, iar pretul afisat mai sus este pe set. Marturiile de botez sunt mici atentii pentru invitati, care sa le reaminteasca mai tarziu de eveniment sau pur si simplu sa le duca acasa la cei care nu au putut fi prezenti. Marturiile se dau fiecarui invitat in parte, daca se potrivesc ca model si daca exista buget suficient de mare pentru asta, sau cate una pentru fiecare familie. Bomboane, ingerasi, botosei, carucioare, ursuleti, iconite sau rame foto...toate sunt mici atentii dragalase si vesele potrivite pentru a fi marturii de botez.

  Pret obisnuit: 230,40 RON

  Special Price 184,32 RON

 • Lumanare botez cu spirala
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita, spirala si ursulet. Fundita si ursuletul pot fi la alegere albastru inchis, albastru deschis sau roz. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Lumanari botez cu pirat
  O lumanare de botez, alba, decorata cu un pirat care poate fi de mai multe feluri, o plasa si niste sfori care va aduce o atmosfera aparte botezului copilului dumneavoastra. Conform traditiilor, lumanarea pentru botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou albastru de botez
  Trusoul albastru de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez albastru contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou albastru de botez este decorat cu o fundita albastra, in mijlocul careia gasim un ursulet. Trusoul albastru de botez complet este recomandat pentru botezul baiatului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Lumanari de botez cu fluturasi
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si fluturas. Fundita poate fi la alegere indigo sau alba si stransa sau clasica. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou botez albastru si crem
  Trusoul botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de botez este decorat cu o fundita crem, in mijlocul careia gasim un ursulet de plus. Trusoul de botez complet este recomandat pentru botezul copilului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusouri de botez Corelino
  Trusoul de botez Corelino va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de botez este decorat cu o fundita crem, in mijlocul careia gasim un ursulet albastru. Trusoul de botez complet este recomandat pentru botezul copilului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusouri botez cu spirala
  Set trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Trusourile pot fi la alegere decorate cu fundita roz, albastru inchis sau albastru deschis. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou pentru botez
  Trusoul albastru de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez albastru contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou albastru de botez este decorat cu o fundita albastru inchis, in mijlocul careia gasim un ursulet. Trusoul albastru de botez complet este recomandat pentru botezul baiatului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusouri de botez cu fluturasi
  Set trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Trusourile pot fi la alegere decorate cu fundita alba si fluturas roz sau fundita indigo si fluturas mov . Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou bebe de botez
  Trusoul bebe de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez pentru bebe contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou botez de bebe este decorat cu o fundita alba, in mijlocul careia gasim o figurina care poate fi un baietel, o fetita. Trusoul bebe de botez complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou crem si rosu de botez
  Trusoul crem si rosu de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez crem si rosu contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou crem si rosu de botez este decorat cu o fundita crem, in mijlocul careia gasim un ursulet. Trusoul de botez complet crem si rosu este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusouri de botez animate
  Set trusou de botez va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Setul de trusou pentru botez contine un prosop mare, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa de 130 de cm, o panza de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Trusourile pot fi la alegere decorate cu jucarii pentru fetite sau pentru baietei. Setul de trusou complet este recomandat pentru botezul fetitei sau baietelului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Lumanare de botez cu jucarii
  Lumanare pentru botez realizata cu fundita si jucarii. Jucariile pot fi la alegere, pentru fetite sau pentru baieti. Conform traditiilor, lumanarea de botez simbolizeaza lumina ce este adusa in sufletul celui care se boteaza. Obiceiurile stravechi spun ca lumanarea de botez nu trebuie sa fie simpla, ci impodobita. Inaltimea acestei lumanari este de 90 cm.

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou botez cu vaporas
  Trusou botez cu vaporas va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set veti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de botez cu vaporas contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de baieti este decorat cu o fundita albastra inchisa, in mijlocul careia gasim un vaporas. Trusoul baieti cu vaporas complet este recomandat pentru botezul baiatului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

 • Trusou baieti cu pirat
  Trusou baieti cu pirat va ajuta sa traiti si sa va bucurati pe deplin de evenimentul botezului copilului dumneavoastra, deoarece in acest set ve-ti gasi toate lucrurile necesare la biserica. Trusoul de baieti cu pirat pentru botez contine un prosop mare, alb, care are dimensiunile de 130 x 70 cm, un prosop mic, alb, cu dimensiunea de 90 x 50 cm , o fasa alba de 130 de cm, o panza alba de mir cu dimensiunea de 145 x 50 cm necesara pentru scoaterea copilului din apa, o sticla pentru mir si un sapun in forma de bebelus, de 9,5 cm. Acest trusou de baieti cu pirat este decorat cu o fundita albastra inchisa, in mijlocul careia gasim un pirat. Trusoul baieti cu pirat complet este recomandat pentru botezul baiatului dumneavoastra!

  Pret obisnuit: 240,00 RON

  Special Price 192,00 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Aceasta subcategorie de botez va ofera produse precum casute pentru bani, trusouri de botez, lumanari de botez sau diverse cosulete pentru flori.

Lumanarile si trusourile sunt indispensabile unui botez, asadar va invitam sa aruncati o privire peste lumanarile si trusourile pe care vi le ofera Memories.ro. Acestea sunt realizate cu aceleasi figurine si se asorteaza intre ele. Asadar veti gasi ursuleti, elefanti, diverse animalute, diversi copilasi care sunt marinari, pirati sau au alte infatisari. Aceste figurine se pot schimba la alegerea dumneavoastra, asadar veti putea avea exact lumanarea sau trusoul cu figurinele dorite.

Trusourile sunt bogate si contin prosoape de diferite dimensiuni, fase, sapun, sticlute pentru mir si nu numai. La fel ca si celelalte produse de botez, si accesoriile sunt facute cu aceleasi tematici si pot fi asortate cu invitatiile de botez, cu plicurile de bani, cu meniurile si nu numai.

Toate aceste accesorii sunt atent realizate, din materiale de buna calitate, figurinele sunt atent atasate, iar noi ne asiguram ca ajung la dumneavoastra exact asa cum le asteptati.

La fel ca si dumneavoastra, si noi ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele comandate de la Memoires.ro.

Indiferent ca este vorba despre nunta botez sau alt eveniment, acesta trebuie sa aiba in alcatuirea sa si accesorii. Botezul baietelului dumneavoastra poate fi alcatuit din invitatii Mickey, plic de bani Mickey, trusouri botez in aceeasi tema sau cutii trusou, carduri invitatii tot in aceeasi tema, hainute botez realizate la fel si nu in ultimul rand lumanari de botez create cu aceeasi jucarie. Acesta este doar un exemplu despre cum ar putea arata un botez, cu produse realizate toate in aceeasi tema. Concluzia este ca si la aceasta categorie veti gasi produse realizate in aceeasi tema cu aproapre oricare invitatie pentru botez. Asa cum la accesorii de nunta veti gasi pernute verighete sau pahare miri, asa la botez va oferim cosuri cruciulite, ce pot fi folosite si la nunta si botez. La fel ca si la comandarea celorlalte produse de pe site-ul nostru, sistemul de livrare si plata este acelasi.

Pareri produse: 4.5/ 5 din 15 voturi.