In zilele de 26 aprilie, 29 aprilie si 1 mai magazinul nostru va fi inchis. Comenzile insa, pot fi plasate online.

Vă mulţumim pentru înţelegere si va uram sarbatori fericite! 

Echipa Memoires

 

invitatii botez
Marturii botez
carduri botez
accesorii botez

Botez

Produse de la 1 la 50 din 500 in total

 • Invitatii de botez maro
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in nuante de maro-crem ce se pliaza pe verticala, in trei parti inegale. Textul invitatiei de botez va fi scris in centrul acesteia, fiind inconjurat de jucarii in tonuri de crem-rosu, realizate in relief. In partea inferioara apare imaginea unui bebe ce doarme. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 16,7 cm Latime si 11,9 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 13,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem mat si se inchide cu ajutorul unui abtibild ce prezinta aceeasi imagine cu bebelusul dormind, prezenta si pe invitatia de botez. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Neon Red, Red, Brown.

  Pret obisnuit: 2,57 RON

  Special Price 2,05 RON

 • Invitatii de botez bebe in patut
  Invitatie de botez online realizata dintr-un cartonas in nuante de crem care se pliaza in cinci parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unei camere de bebelus decorata cu jucarii lucioase si reliefate, cu un gemulet in partea de sus, o veioza in partea stanga, doi ursuleti maro luciosi care scriu textul invitatiei de botez online, iar in partea de jos se afla patutul si bebelusul in el. Marginile cartonasului sunt decorate cu liniute colorate. Dimensiunile acestei invitatii de botez online sunt de 18 cm latime si 6.6 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 18 cm latime si 27 cm lungime. Plicul invitatiei este crem, decorat in partea de sus cu liniute colorat ca cele de pe invitatie si cu jucarii reliefate pentru bebelusi in partea de sus. Aceatsa se inchide cu ajutorul unui decupaj deasupra caruia urmeaza a fi pozitionat un calut. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez online sunt: Autumn Orange, Blue Purple si Electric Blue.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatie de botez cu animalute
  Invitatie de botez cu animalute realizata din doua cartonase. Primul cartonas reprezinta coperta care se pliaza in doua parti egale pe verticala, in interior fiind crem sidef si in exterior fiind maro spre crem sidef. Aceasta este decorta cu animalute precum calut, girafa, elefant si altele, toate avand un contur auriu si reliefat. Langa animalute se pozitioneaza cu ajutorul a doua decupaje un cartonas mic pe care se va putea tipari prenumele copilului. In interiorul copertei urmeaza a fi pozitionat cel de-al doilea cartonas care este invitatia in sine, de culoare crem si decorata pe margnile din stanga si din dreapta cu jucarii pentru copilas reliefate si cu floricele relifate si colorate. Pe acest cartonas urmeaza a fi tiparit textul invitatiei de botez cu animalute. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu animalute sunt de 23 cm latime si 7.2 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 23 cm latime si 14.4 cm lungime. Plicul invitatiei este crem inchis in partea de jos si este decorat cu bulinute albe si este crem deschis in partea de sus si decorat cu aceleasi jucarii pentru copil reliefate ca cele de pe invitatie. Plicul se inchide cu ajutorul unui decupaj pe care se afla o floricica reliefata si colorata. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Autumn Orange, Dark Brown si Orange.

  Pret obisnuit: 4,86 RON

  Special Price 3,89 RON

 • Invitatie botez cu foita de calc
  Invitatie de botez cu stelute realizata dintr-un carton crem cu marginile decorate cu stelute si suzete reliefate de culoarea cartonasului. Un alt cartonas alb sidef urmeaza a fi introdus in primul cartonas prin doua decupaje, unul fiind in partea stanga de jos, iar celalalt in partea stanga de sus. Pe acest cartonas sidefat urmeaza a fi tiparit textul invitatiei de botez cu stelute. Dimensiunile invitatiei sunt de 14.5 cm latime si 14.5 cm lungime. Plicul invitatiei de botez cu stelute este realizat dintr-un cartonas crem care se pliaza in cinci parti inegale inspre centru si se inchide cu ajutorul unui decupaj in partea din fata. Plicul este decorat cu aceleasi suzete si stelute reliefate care se gasesc si pe celalalt cartonas. Pe ultima parte de sus plicul este decorat cu imaginea unui carucior lucios si tot acolo urmeaza a fi imprimata strigarea "Este Fetita!", fiind astfel o invitatie de botez pentru fetite. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Easter Purple si Violet.

  Pret obisnuit: 4,52 RON

  Special Price 3,62 RON

 • Invitatie botez cu suzete
  Invitatie de botez cu suzete realizata din doua cartonase, unul crem si celalalt alb sidef. Primul cartonas este crem si marginile acestuia sunt decorate cu suzete si stelute reliefate de culoarea cartonasului. In coltul din dreapta sus si in coltul din stanga jos gasim doua decupaje. In aceste decupaje urmeaza a fi introdus cel de-al doilea cartonas care este invitatia de botez in sine si care este alb sidef. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu suzete sunt de 14.5 cm latime si 14.5 cm lungime. Plicul invitatiei este realizat dintr-un cartonas care se pliaza in cinci parti inegale inspre centru, inchizandu-se cu ajutorul unui decupaj mic. Aceasta este decorat cu suzete si stelute reliefate de culoarea cartonasului, iar in partea centrala de sus gasim un carucior lucios tot de culoarea cartonasului. Pe plic se poate inscriptiona strigarea " Este baietel! ", in cazul in care copilasul este baiat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Cyan si Sky Blue.

  Pret obisnuit: 4,52 RON

  Special Price 3,62 RON

 • Invitatii de botez simple
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb, lucios ce se pliaza in trei parti pe verticala. Textul invitatiilor de botez va fi scris intr-un chenar de forma unui papirus, inconjurat de motive florale si de imaginile unor ursuleti. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Baby Blue, Autumn Orange.

  Pret obisnuit: 1,84 RON

  Special Price 1,47 RON

 • Invitatii de botez pentru fetite
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in combinatie de alb-roz. Cartonul se pliaza in doua parti inegale, partea mai mica fiind perforata de goluri sub forma unor stelute, ursuleti, ratuste. Tot aici se ataseaza o fundita alba. Textul invitatiei de botez va fi scris pe un carton alb ce se fixeaza in interior, decorat cu imaginea unui bebe dormind si a unui ursulet. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Magenta, Deep Rose.

  Pret obisnuit: 2,22 RON

  Special Price 1,78 RON

 • Invitatii de botez cu card de confirmare
  Invitatie de botez 3D realizata dintr-un carton gros, ce se pliaza in doua pe verticala. Pe coperta se regaseste imaginea unor jucarii realizate in relief. In coltul stanga sus sunt doua decupaje cu ajutorul carora se fixeaza un carton mic pe care va fi inscriptionat numele copilului. In momentul in care invitatia de botez se deschide, cartonul din interior este decupat, in diverse forme, astfel incat imaginea se prezinta ca fiind una 3D. Scena este una din camera copilului, care sta in patut, inconjurat fiind de jucariile sale. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 17,8 cm Latime si 13,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 14,0 cm Latime si 6,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, mat, ce se inchide cu ajutorul unui abtibild decorat cu imaginea jucariilor prezente si pe invitatie. Card de confirmare inclus Invitatia de botez vine cu cu card de confirmare gratis, care este realizat din acelasi material crem, semi-lucios, avand prezenta in partea de sus aceasi imagine a bebelusului, ca si pe invitatia de botez, pentru a se armoniza cu aceasta. Astefel, la pretul unei invitatii de botez obisnuita, veti primi setul complet pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Baby Blue, Easter Purple, Purple. Personalizarea cardului de confirmare este optionala si se taxeaza separat fata de invitatiile de botez.

  Pret obisnuit: 5,84 RON

  Special Price 4,68 RON

 • Invitatie botez mov
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb sidef, ce se pliaza in trei parti pe vericala. Invitatia de botez se inchide cu ajutorul unui decupaj sub forma de nasture. Pe coperta este aplicat un carton ce are forma unui ursulet. In interior, cartonul capata culoarea mov. Textul este scris pe partea din mijloc, pe un fond galben, decorat cu imaginea unui trenulet condus de un ursulet. Pe partea inferioara, apare imaginea unui nasture de care este agatat un papirus, loc in care va fi imprimat numele copilului. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 16,0 cm Latime si 11,7 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 13,0 cm Latime si 7,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material mov, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Easter Purple, Grape, Majestic Purple, Purple.

  Pret obisnuit: 4,38 RON

  Special Price 3,50 RON

 • Invitatii de botez cu biblie
  Invitatie de botez ce se ruleaza asemeni unui papirus. Invitatia de botez este realizata dintr-un carton dreptunghilar, maro, pe care se regaseste imaginea unui papirus decorat cu motive florale. In coltul dreapta-jos apare imaginea unei Biblii si a unei cristelnite, simboluri ale botezului in ritualul bisericesc ortodox. Dimensiunile acestor invitatii de botez sunt de 16,1 cm Latime si 24,6 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 11,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime. Plicul hexagonal este realizat in aceeasi gama coloristica asemeni invitatiei de botez si prezinta aceleasi motive florale prezente pe aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Dark Brown, Red Brown.

  Pret obisnuit: 2,03 RON

  Special Price 1,62 RON

 • Invitatii de botez cu poza
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios, avand ca si fundal imaginea unei tesaturi. Pe coperta, in interiorul careia se va introduce o foita de calc pe care va fi imprimat textul, se regasesc imaginile unor jucarii in nuante de portocaliu-crem-rosu. In interiorul invitatiei de botez este prinsa o fotografie a copilului. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 16,7 cm Latime si 12,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 9,0 cm Latime si 7,5 cm Lungime. Plicul est realizat dintr-un material crem, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez sunt: Red Brown, Brown. Fotografia nu este inclusa in pretul invitatiei de botez, aceasta poate fi pusa de catre client sau poate fi comandata la pretul de 1,00 Ron / buc. prin trimiterea unei imagini electronice. Dimensiunile acestei poze sunt de 13 cm Latime si 9 cm Lungime.

  Pret obisnuit: 4,13 RON

  Special Price 3,30 RON

 • Invitatii de botez pitici
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios ce prezinta imaginea a 5 pitici care desfasoara o solie pe care este imprimat textul. Invitatia de botez este pliata in trei parti inegale pe verticala.Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 27,7 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 7,0 cm Latime si 17,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat, iar pe fata plicului apare imaginea unui pitic ce desfasoara o solie, asemeni imaginii de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez sunt: Brown, Wallnut.

  Pret obisnuit: 2,08 RON

  Special Price 1,66 RON

 • Invitatii de botez papirus
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios in nuante de maro-bej, decorata cu imaginea unui papirus pe care apar jucarii si un bebelus dormind. Imaginile jucariilor cat si chenarul sub forma de papirus sunt conturate subtil cu auriu. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 16,0 cm Latime si 23,3 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 9,0 cm Latime si 15,5 cm Lungime. Plicul, de forma hexagonala, este realizat din acelasi material bej, lucios, decorat cu imagini de pe invitatia de botez, pentru a se armoniza cu aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Red Brown.

  Pret obisnuit: 2,59 RON

  Special Price 2,07 RON

 • Invitatii de botez castel
  Invitatie de botez castel realizata dintr-un cartonas alb spre gri ce se pliaza in trei parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unui bebelus care construieste un castel din cuburi colorate. Bebelusul este ajutat de un ursulet care il ridica cu o macara pentru ajunge pana in varf, unde isi fac aparitia si doi nori si soarele. Cateva dintre elementele prezente precum norii, scutecelul bebelusului si cuburile au un contur reliefat si argintiu. Textul urmeaza a fi tiparit in mijlocul invitatiei de botez castel. Dimensiunile acestei invitatii de botez castel sunt de 16.8 cm latime si 10 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 16.8 cm latime si 30 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Brown, Deep Blue si Plum.

  Pret obisnuit: 2,00 RON

  Special Price 1,60 RON

 • Invitatie de botez visinie
  Invitatie de botez visinie realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in doua parti egale pe orizontala. Pe coperta invitatiei urmeaza a fi pozitionat un cartonas cu aimalute conturate cu auriu si cu un copilas, in mijlocul cartonasului fiind tiparit prenumele copilului. In interiorul copertei urmeaza a fi pozitionat un alt cartonas de culoare alba pe care se va tipari textul invitatiei de botez visinie. Dimensiunile acestei invitatiei de botez visinie sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 30 cm latime si 15 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Deep Rose si Deep River.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez haioase de fetite
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Aceasta invitatie este roz cu bulinute, decorata cu o fundita roz, si o fetita. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,83 RON

  Special Price 2,27 RON

 • Invitatii de botez pt fetite cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru fetite. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de rochita, iar cutiuta este prinsa cu o panglica roz. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatie de botez masinuta cu animale
  Invitatie de botez realizata din doua cartonase. Unul este maro, texturat si ii este atatasa o masinuta cu animalute si cu un copilas, iar pe cel de-al doilea cartonas se va tipari textul si se va textul. Dimnesiunile invitatiei sunt de 15 x 15 cm. Plicul este alb, simplu.

  Pret obisnuit: 3,84 RON

  Special Price 3,07 RON

 • Invitatii de botez pt baieti cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru baieti. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de salopeta, iar cutiuta este prinsa cu o panglica albastra. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii botez cu rotita
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua, textul fiind scris in interior. Coperta este realizata cu o rotita pe care sunt atasati doi ursuleti si un bebelus. Dimensiunile invitatiei sunt de 15,3 X 17 cm. Plicul este alb, simplu.

  Pret obisnuit: 3,82 RON

  Special Price 3,05 RON

 • Invitatii de botez scutec fetite
  Invitatie de botez pentru fetite, realizata din cartonase de buna calitate. Aceasta este conceputa in forma de scutec, iar textul se va tipari pe un cartonas alb din interior. Dimensiunile invitatiei sunt de 18 x 13 cm. Plicul este roz.

  Pret obisnuit: 4,38 RON

  Special Price 3,50 RON

 • Invitatii de botez scutec pt baietei
  Invitatie de botez realizata in forma de scutec si este decorata cu imaginile unor masinute colorate. Textul se va tipari in interior, pe un cartonas alb. Dimensiunile invitatiei sunt de 18 x 13 cm. Plicul este albastru.

  Pret obisnuit: 4,22 RON

  Special Price 3,38 RON

 • Invitatii de botez cu pirati
  Invitatie de botez haioasa, realizata dintr-un cartonas mai gros, decorat cu imaginea unor pirati pe mare. Invitatia se pliaza pe verticala, iar textul se tipareste in interior. Dimensiunile sunt de 25 x 18 cm. Plicul este maro.

  Pret obisnuit: 2,86 RON

  Special Price 2,28 RON

 • Invitatii de botez fetite "Ma boteaza"
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, la alegere poate fi tiparita cu poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este roz.

  Pret obisnuit: 3,11 RON

  Special Price 2,49 RON

 • Invitatii de botez baieti "Ma boteaza”
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, optional poate sa aiba si poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este rosu.

  Pret obisnuit: 3,11 RON

  Special Price 2,49 RON

 • Invitatie botez cu animalute si fundita
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in doua pe orizontala. Textul se tipareste pe o foita de calc, iar in interior se introduce poza copilasului care va fi de 13 x 9 cm. Dimensiunile sunt de 15 x 15 cm. Plicul este gri, simplu.

  Pret obisnuit: 4,79 RON

  Special Price 3,83 RON

 • Invitatii de botez mamaruta
  Invitatie de botez realizata sub forma unei mamarute. Aceasta este realizata dintr-un carton de buna calitate, avand forma rotunda. Textul se va tipari pe un cartonas alb ce se va ascunde sub aripile mamarutei. Diametrul acestei invitatii de botez este de 14.2 cm. Plicul este crem, mat.

  Pret obisnuit: 4,43 RON

  Special Price 3,54 RON

 • Invitatii de botez pui
  Invitatie de botez sub forma unui ratoi viu colorat ce se pliaza. Textul invitatiilor de botez va fi scris in interior. Pe partea din fata este tiparit numele copilului intr-un chenar. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 20,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 6,5 cm Latime si 16,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, cu buton de prindere. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Deep River, Chatreuse, Green.

  Pret obisnuit: 2,22 RON

  Special Price 1,78 RON

 • Invitatii botez cu girafa si jucarii
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb decorat cu imaginea unei girafe alaturi de care se afla alte jucarii suprapuse. Textul va fi inscriptionat pe un carton care se introduce in interiorul cartonului initial. Pe cartonul cu textul invitatiei de botez se regaseste imaginea unei albinute ce "trage" , cu ajutorul unui snur verde, bebelusul. In momentul in care cartonul din interior se trage, imaginea copilului gliseaza pe langa jucariile suprapuse, prezente pe cartonul initial. Dimensiunile acestor invitatii de botez sunt de 10,3 cm Latime si 19,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 8,5 cm Latime si 9,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material galben, mat, ce se inchide cu ajutorul unui abtibild decorat cu imaginile jucariilor prezente si pe invitatia de botez. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Chatreuse, Red.

  Pret obisnuit: 3,89 RON

  Special Price 3,11 RON

 • Invitatii de botez trenulet albastru
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de albastru, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilustreaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 12,2 cm Latime si 16,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material albastru, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez primeste un card de confirmare gratuit, realizat din acelasi material mat, alb, cu imaginea aceluiasi bebelus prezent si pe invitatia de botez. Astfel, la pretul unei invitatii de botez obisnuita, veti primi setul complet pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Baby Blue, Sky Blue, Blue. Personalizarea cardurilor de confirmare este la alegere si se taxeaza separat fata de invitatiile de botez.

  Pret obisnuit: 2,64 RON

  Special Price 2,11 RON

 • Invitatii de botez trenulet cu poza
  Invitatie de botez pentru fetite, realizata din doua cartonase, in nuante de roz si gri. Primul cartonas reprezinta invelisul celui de-al doilea si este decorat cu imaginea unui trenulet pe coperta, iar in interior cu numeroase cerculete. Textul urmeaza a fi tiparit pe cartonasul din interior. Pe unul din vagoanele trenuletului se poate atasa poza fetitei, sau pot fi chiar tiparite. Plicul invitatiei este roz inchis si este simplu. Dimensiunile invitatiei sunt de 10 cm latime si 19,3 cm lungime, iar dimensiunile pentru poza sunt de 3,7 cm latime si 4,7 cm lungime.

  Pret obisnuit: 3,30 RON

  Special Price 2,64 RON

 • Invitatie botez cortina
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton bej ce se pliaza in doua pe orizontala. Coperta este realizata dintr-un carton dublu decupat, in interiorul caruia se va introduce fotografia copilului. Ca si decorativ coperta este organizata asemeni unei scene , in jurul decupajului fiind prezente imaginile unor jucarii. Un carton, asemeni unei copertine, este introdus impreuna cu fotografia in interiorul cartonului dublu, iar daca acest carton se trage, de snurul din matase, lasa sa se vada fotografia din interior. Textul este scris in interiorul acestei invitatii de botez pe un carton alb, ce se fixeaza cu ajutorul unor decupaje. Dimensiunile acestor invitatii de botez sunt de 16,8 cm Latime si 12,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 11,0 cm Latime si 7,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, mat, ce se inchide cu ajutorul unui abtibild decorat cu imaginea jucariilor prezente pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Red, Autumn Orange. Fotografia nu este inclusa in pretul invitatiei de botez, aceasta poate fi pusa de beneficiar sau poate fi comandata la pretul de 1,00 Ron/buc, cu trimiterea unei imagini electronice. Dimensiunile pozei sunt de 13,1 cm Latime si 9,1 cm Lungime.

  Pret obisnuit: 4,57 RON

  Special Price 3,66 RON

 • Invitatii botez cu girafa si cerculete
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Coperta este decorata cu imaginea unei girafe, iar interiorul este decorat cu cerculete colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc a invitatiei. Plicul este gri, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,93 RON

  Special Price 2,34 RON

 • Invitatie de botez cu balon
  Invitatie de botez realizata din trei cartonase. Cartonasul principal este maro cu talpi reliefate si se pliaza in doua, iar in interiorul sau se introduce unul din cele doua cartonase albe pe care urmeaza a fi tiparit textul. Cel de-al doilea cartonas alb se va atasa copertei invitatiei. Plicul invitatiei de botez este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 3,18 RON

  Special Price 2,54 RON

 • Invitatii de botez casuta din poveste
  Invitatie de botez in forma de casuta, ce se pliaza in tei parti inegale. Aceasta este realizata cu animalute, iar la una dintre ferestre se poate atasa poza copilului dumneavoastra. Plicul poate fi rosu sau verde spre galben, la alegere. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,32 RON

  Special Price 1,85 RON

 • Invitatii de botez tip cutiute
  Invitatie de botez in forma de cutiuta. Textul se tipareste in interiorul cartonasului care se pliaza in doua parti egale. Pe coperta acestuia gasim o pisicuta si o panglica verde. Cartonasul se introduce intr-o cutiuta verde cu bulinute colorate. Fata invitatiei de nunta este realizata cu imaginea unei pisicute, unui ursulet si a unui calut. Dimensiunile invitatiei sunt de 14,5 cm latime si 14,7 cm lungime.

  Pret obisnuit: 4,57 RON

  Special Price 3,66 RON

 • Invitatii de botez pentru baietei Thomas
  Invitatie de botez pentru baietei, realizata din doua cartonase, in nuante de albastru, gri si alb. Primul cartonas reprezinta invelisul celui de-al doilea si este decorat cu imaginea unui trenulet pe coperta, iar in interior cu numeroase cerculete. Textul urmeaza a fi tiparit pe cartonasul din interior. Pe unul din vagoanele trenuletului se poate atasa poza copilului, sau pot fi chiar tiparite. Plicul invitatiei este albastru inchis si este simplu. Dimensiunile invitatiei sunt de 10 cm latime si 19,3 cm lungime, iar dimensiunile pentru poza sunt de 3,7 cm latime si 4,7 cm lungime.

  Pret obisnuit: 3,30 RON

  Special Price 2,64 RON

 • Invitatie botez cu elefant si girafa
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua parti egale. Textul este tiparit in interior, iar marginile invitatiei sunt usor ondulate. Pe coperta gasim un elefant si o girafa, iar pe mijloc se poate atasa poza bebelusului. Plicul este gri. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime, iar a pozei sunt de 7,1 cm latime si 7,1 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatie de botez cu vacute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta are culoarea gri si atat interiorul cat si exteriorul sunt decorate cu bulinute albe si cu trei vacute colorate. Textul urmeaza a fi scris in interior, iar pe coperta se poate tipari numele copilului. Plicul este roz, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatii de botez cu pisicute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta este realizat in nuante de gri, crem, verde si albastru, avand atat pe coperta cat si in interior floricele si liniute lucioase. De asemenea atat pe coperta cat si in interior gasim desenate doua etichete car pot fi personalizate. In exteriorul copertei, pe ultima parte gasim imaginea a patru pisicute colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc. Plicul invitatiei de botez este verde, mat. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,95 RON

  Special Price 2,36 RON

 • Invitatii de botez cu talpi de bebe
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua, partea din stanga fiind pliata pana la aproximativ jumatatea partii din dreapta. Pe coperta invitatiei de nunta gasim talpile bebelusului, iar in dreapta gasim un ursulet, deasupra careia se poate tipari prenumele copilului. In interiorul invitatiei, pe partea dreapta este scris textul, iar in stanga se poate atasa poza copilului. Plicul este alb, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,2 cm latime si 17,6 cm lungime, iar a pozei sunt de 9,1 cm latime si 13,1 cm lungime.

  Pret obisnuit: 4,15 RON

  Special Price 3,32 RON

 • Invitatii de botez pergament cu ingerasi
  Invitatie de botez pergament realizata dintr-un cartonas maro cu marginile crem si aurii. Cartonasul este decorat cu tre ingerasi care canta la instrumete muzicale, cu filigrane albe si maro si cu note muzicale. Prenumele copilasului se va putea tipari in partea de sus a cartonasului pe un portativ. Textul invitatiei de botez pergament se va tipari in mijlocul cartonasului. Dimensiunile acestei invitatii de botez pergament sunt de 16 cm latime si 22 cm lungime cand aceasta este deschisa. Plicul este sub forma de hexagon, este alb si are de jur imprejur un cartonas maro decorat cu imaginea unuia din cei trei ingerasi de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Grey, Black si Dark Brown.

  Pret obisnuit: 3,06 RON

  Special Price 2,45 RON

 • Invitatii de botez trenulet roz
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de roz, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilusteaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 11,8 cm Ltime si 13,7 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material roz, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez vine cu un card de confirmare gratis, realizat din acelasi material mat, alb, iar in coltul din dreapta jos gasim imaginea aceluiasi bebelus care este prezent si pe invitatia de botez. La pretul unei invitatii de botez obisnuite veti primi setul intreg pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Deep Rose, Majestic Purple, Magenta. Invitatia contine si un card de confirmare care este inclus in pretul invitatiei. Personalizarea cardurilor de confirmare este optionala si se taxeaza separat.

  Pret obisnuit: 2,64 RON

  Special Price 2,11 RON

 • Invitatii de botez barza si trenulet
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton indoit in doua pe orizontala, decorat pe coperta cu un chenar din flori si clopotei si cu imaginea unui trenulet condus de o barza. In interiorul cartonului este lipit un decupaj reprezentand imaginea unui tren condus de o barza, care transporta bebelusul si cateva animale. Textul va fi inscriptionat in interiorul invitatiei de botez. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 15,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 4,0 cm Lungime + 12,0 cm Latime si 6,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material mat, decorat pe partea superioara cu imaginea unui vagon in care se afla bebelusul. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Autumn Orange, Green.

  Pret obisnuit: 2,90 RON

  Special Price 2,32 RON

 • Invitatii de botez cu fundita albastra
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc albastra. Invitatia de botez este decorata cu o fundita albastra. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,18 RON

  Special Price 1,75 RON

 • Invitatii de botez cu fundita roz
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc roz. Invitatia de botez este decorata cu o fundita roz. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,18 RON

  Special Price 1,75 RON

 • Invitatii de botez bebe roz
  Invitatie de botez in forma de bebelus, aceasta fiind o fetita infasurata in roz. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez bebe albastru
  Invitatie de botez in forma de bebelus, acesta fiind un baietel infasurat in albastru. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez glisante
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton destinat tiparitii textului, care este introdus intr-un altul, pe care gasim o casa, din care gliseaza pe invitatie parintii cu copilasul in carucior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 10,5 cm latime si 21 cm lungime.

  Pret obisnuit: 1,86 RON

  Special Price 1,49 RON

 • Invitatii de botez haioase pentru baieti
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Invitatia este albastra cu bulinute albe, decorata cu o fundita albastra, si un baietel. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.

  Pret obisnuit: 2,83 RON

  Special Price 2,27 RON

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Categoria noastra de botez va ofera mai multe tipuri de produse pe care le puteti alege pentru marele eveniment. De la invitatii de botez pentru fetite, la invitatii de botez pentru baietei sau invitatii ce se potrivesc ambelor genuri, pana la produse precum marturii de botez, carduri si meniuri, si nu numai.

Fiind vorba despre botez, am decis sa alegem produse cat mai haioase, potrivite acestui eveniment. Astfel ca veti gasi invitatii de botez cu o multitudine de figurine si accesorii, viu colorate, cu jucarii si animalute. Invitatiile le veti gasi in diferite forme, modele 3D, cu poza sau fara si cu plicuri colorate. Meniurile, cardurile de asezare si numerele de masa au si ele rolul lor si vor fi intocmai potrivite evenimentului. Sunt la fel de colorate si bogate in decoratiuni precum invitatiile de botez. Se vor asorta perfect!

In aceasta categorie veti gasi si marturii, pe care le recomandam deoarece cu siguranta veti face o buna impresie oferindu-le ca o mica amintire celor dragi. Sunt haioase, dragute, atent realizate si pot dura pentru totodeauna!

Textele pentru aceste produse de botez vi le recomandam colorate! Va fi mult mai plin de viata produsul personalizat cu un text colorat sau chiar multicolor. Nu va faceti griji in ceea ce priveste asamblarea produselor. Nu este complicat, oricine poate asambla o invitatie de botez sau un plic de bani. Daca timpul este problema, nu trebuie decat sa bifati in momentul plasarii comenzii ca doriti sa asamblam noi produsele si le veti primi gata de impartit.

Toate produsele mentinate mai sus pot fi selectate dupa gen, categorie, promotii si multe altele. Este o metoda simpla si usoara ce poate fi folosita de oricine, pentru a gasi cat mai repede produsul dorit. Asadar va fi usor si rapid sa comandati produsele de la Memoires.ro .

Pareri produse: 4.3/ 5 din 15 voturi.