Idei pentru locația nunții

Idei pentru locația nunții

 Pentru majoritatea, nunțile au devenit un fenomen stresant și obositor, pentru că am fost obișnuiți că totul "trebuie" să iasă perfect, ca la carte. Totuși, am putea să nu stagnăm în ceea ce "trebuie" și să ne mulțumim cu acea nuntă clasică, așa că, te încurajez să încalci regulile și să îți organizezi nunta altfel. Iată câteva exemple:

 Nuntă la castel

 Cu un decor de poveste, cu siguranță acest eveniment va rămâne imprimat nu doar în mintea voastră, ca mire și mireasă, ci și în mintea tuturor invitaților. Un exemplu de castel ar fi ”Castelul Bánffy” din localitatea Bonțida, județul Cluj. După cum sigur ai auzit, aici are loc și popularul festival Electric Castle.

 Nuntă în pădure

 Un loc de poveste pentru toți cei care iubesc natura. Imaginați-vă cât de frumos s-ar îmbina decorul cu peisajul de primăvară, de vară, și mai ales, cel de toamnă. Pentru că avem multe locuri extraordinare în țara noastră, sigur ai putea avea o nuntă memorabilă aici.

 Nuntă pe ponton

 Această locație cu un cadru natural, ar da un plus de romantism nunții voastre. Și pentru a profita în totalitate de nuntă în aer liber, ați putea să organizați și un foc de artificii la miezul nopții.

 Cred că în organizarea nunții voastre aveți nevoie de oameni dedicați, de aceea noi, întreaga echipă Mémoires, vă putem ajuta cu realizarea invitațiilor de nuntă handmade, cu sigiliu din ceară, iar pentru că știm că de multe ori distanța este prea mare și timpul prea scurt pentru a ajunge la toți prietenii voștri, vă oferim gratuit varianta digitală, pe care le-o veți putea trimite foarte simplu și rapid, direct de pe telefon.

 

 

 

← Postări vechi Postare nouă →

0 comentarii

Lasă comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de publicare