Nunta este cu siguranță cel mai important și mai emoționant eveniment din viața unui cuplu, iar pregătirile pentru aceasta deseori durează mai multe luni, și sunt făcute în detaliu. În afară de rochie, pantofi și costum, un element extrem de important al unei nunți perfecte sunt oaspeții. Aceștia însă au nevoie de o invitație pe măsură pentru a te onora cu prezența. Îți sugerăm să acorzi un pic mai multă atenție invitațiilor pe care urmează să le expediezi rudelor și prietenilor. În funcție de creativitatea, dar și de bugetul de care dispui, poți transforma aceste elemente aparent banale, în adevărate opere de artă. Află care sunt tendințele anului 2017 în materie de invitații la nuntă:

 

1. Invitații făcute de tine, personalizate

invitatie personalizata

Dacă ești o persoană creativă, și dispui de ceva timp liber, atunci cu siguranță îți poți uimi rudele și prietenii cu invitații personalizate la nunta ta. Pentru asta ai nevoie de un pic de inspirație și îndemânare. Cel mai important este să identifici un concept, pe care să-l urmezi cu strictețe. Un indiciu ar fi culorile în care îți vezi noaptea nunții, sau decorul pe care intenționezi să-l faci la sala de ceremonii. Pentru invitații, alege accesorii potrivite, care ulterior să poată fi transformate în ideea de mire și mireasă: o coroniță și un papion, de exemplu. Imprimă pe o foaie forma acestora, după care decupează-le și lipește-le pe un suport din carton. Nu uita nici de text, care trebuie să fi cât mai simplu, dar mai ales care trebuie să vă reprezinte pe amândoi. De asemenea, poți utiliza un buchețel mic de plante aromate pentru un plus de romantism și naturalețe invitațiilor create.

 

2. Invitații Photo Booth

invitatii nunta photo booth

Dacă intenționezi să nu cheltuiești prea mulți bani pentru organizarea nunții, e bine să știi că invitațiile de nuntă Photo Booth te vor ajuta să economisești și să rămâi creativă, totodată. În acest sens, îți poți pune la treabă imaginația, sau poți căuta câteva motive de inspirație pe internet. Realizează o parte dintre articolele de papetărie singură, sau cere ajutorul prietenelor și viitorului soț. Având la îndemână o imprimantă profesională, vei reuși să realizezi invitații inedite de tip Photo Booth.

 

3. Invitații de tip puzzle

invitatii nunta puzzle

Vrei ca oaspeții tăi să fie intrigați de cel mai important eveniment din viața ta? Le poți stârni curiozitatea într-un mod creativ, oferindu-le invitații personalizate de tip puzzle. Pe lângă faptul că sunt unul dintre cele mai țipătoare trenduri ale anului, piesele de puzzle care se montează pentru a forma o imagine pot reprezenta adevărate opere de artă. Partea grozavă este că le poți face singură, și poți folosi pe post de imagine decupată o fotografie de cuplu. Așează frumos piesele într-o cutiuță și expediază-le spre oamenii cu care vrei să împarți seara nunții.

 

4. Invitații gravate în lemn

invitatii nunta din lemn

Încadrate în rame foto confecționate din același material, invitațiile de nuntă gravate pe lemn nu reprezintă doar un mesaj personalizat, ci și un cadou unic pe care îl vei face oaspeților tăi. Pe aceste bilețele inedite poate fi gravat numele mirilor, dar și un mesaj pentru cei cărora le este oferită invitația. De asemenea, câteva ”bilețele” de acest fel pot fi folosite în calitate de decorații pentru casa ta, care îți vor aminti de acest eveniment.

 

5. Invitațiile haioase

invitatii nunta haioase

Un adevărat trend al anului 2017. Dacă îți dorești ca nunta ta să fie de fapt un eveniment relaxat și amuzant, poți contura această idee prin invitațiile pe care le oferi. Așa ai șansa ca ele să fie unice, și să fie reținute pentru mult timp de oaspeți. Astfel, în locul invitațiilor clasice, scrise pe carton, poți trimite baloane sau globulețe în care să se regăsească texte amuzante, semnate de voi doi.

 

În noapte nunții vei fi înconjurată de cele mai dragi persoane, care se vor bucura alături de tine de fericirea pe care o trăiești. Această seară poate deveni de neuitat nu doar pentru miri, dar și pentru oaspeți dacă vei pune accentele potrivite pe elementele aparent simple, dar care sunt atât de speciale în esență.