nunta-poze-reusite

Imediat cum începe, sezonul nunților se transformă într-o adevărată bătaie de cap pentru miri. Totuși, evenimentul este o grijă plăcută, chiar dacă emoțiile sunt cu fiecare zi tot mai mari, iar listele cu lucruri de făcut se extind. Nici timpul parcă nu mai ține cu tine și zboară ca vântul. Partea bună este că atunci când peste ani vei privi pozele, vei vedea că totul a fost ca la carte. Începând de la invitațiile de nuntă și terminând cu tortul miresei, fiecare detaliu trebuie să fie bine pus la punct. Noi îți întindem o mână de ajutor și îți oferim câteva sfaturi pentru ca pozele din cea mai specială zi din viața ta să fie mai mult decât perfecte.

 

1. Fotograful

 

Pentru început ai face bine să te asiguri că cel care îți va imortaliza cele mai speciale momente ale sărbătorii este un fotograf profesionist. În sezonul sărbătorilor, nu este o misiune prea simplă să găsești un fotograf bun care să fie liber. Nu lăsa acest aspect pentru ultima sută de metri și optează întotdeauna pentru calitate. Poate că o diferență de câteva sute de lei poate să ți se pară prea mare pentru bugetul stabilit inițial, dar te asigurăm că doar așa vei fi sigur că produsul final va fi pe placul tău.

 

2. Machiajul

 

Dacă îți dorești fotografii ca rupte din reviste, nu economisi nici la acest capitol. Ține cont de faptul că urmează o zi plină cu de toate. Mai ales dacă nunta este preconizată pentru lunile de vară, machiajul trebuie să fie rezistent, să-ți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături și să te facă să strălucești. Nu uita: e nunta ta, o ședință foto pe care o poți repeta oricând.

 

3. Culorile

 

Gama cromatică este un element care joacă un rol extrem de important în imaginea de ansamblu a evenimentului. Atât din punct de vedere estetic, cât și coloristic ar fi bine ca tema petrecerii să nu cuprindă mai mult de două culori care să domine. S-ar putea ca la nunta ta să vină invitații cărora le place să facă multe fotografii. Totuși, ar fi bine ca aceștia să nu facă exces de zel și să nu încurce activitatea echipei foto, care este acolo pentru a prinde momentele voastre.

<

4. Organizarea

 

Pentru ca să nu te trezești după nuntă că unii membri din familie nu au reușit să facă poze, creează o listă pentru fotografiile de familie și desemnează o persoană care să toți cei apropiați vor face poze. De asemenea, ar fi bine să-ți informezi fotograful despre detaliile la care ții neapărat. Dacă faci o ceremonie în aer liber, spune-i fotografului care este scenariul, pentru ca el să fie pregătit și să nu rateze niciun moment. De asemenea, îl poți atenționa cu referire la fotografiile de grup ca să nu apară în imagine obiecte nedorite cum ar fi cheile de la mașină sau telefoanele. Obiectele în plus pot strica decorul.

 

5. Mișcare și naturalețe

 

Planifică din timp din ce ipostaze îți dorești să apari în poze. Chiar dacă inițial ideea ți se pare ciudată, vei vedea că acest detaliu te va ajuta să economisești mult timp. Cu siguranță, atât tu cât și soțul sau soția știți care sunt pozițiile care vă avantajează. De asemenea ar fi bine să nu stați nemișcați. Mișcarea oferă viață fotografiei. Cu cât veți fi mai degajați, cu atât mai reușite vor fi pozele.

 

6. Imprimanta potrivită

 

Să ne imaginăm că sugestiile de mai sus au fost luate în considerație și vine momentul când vrei să decorezi pereții din apartament cu fotografiile dragi. Chiar dacă ai obținut niște poze perfecte, foarte mult contează de timpul de imprimantă pe care-l alegi. Indiferent dacă optezi pentru imprimanta laser sau imprimantă inkjet, asigură-te că este una de calitate, are cartușul încărcat și poate reda toată splendoarea culorilor și a emoțiilor de la marele eveniment.