Transport gratuit + cadou o sticluta cu palinca la comenzile peste 300Lei
Luni-Vineri: 10:00 - 17:00
 
Comanda mea

Nunta si Botez

Nunta, ca un spectacol!

Nunta, ca un spectacol!

Nunta ca un spectacolNunțile sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase, memorabile și remarcabile evenimente din viața noastră. Odată cu trecerea anilor, aceste sărbători încetează să fie doar o simplă îmbinare de tradiții și obiceiuri și capătă din ce în ce mai mult aspectul unor întrevederi selecte. Astfel, ceremoniile clasice se transformă într-o îmbinare plăcută de clipe speciale și detalii ieșite din tipar, cum ar fi invitațiile digitale, decorul tematic, surprizele muzicale și gastronomice etc. Mirii, care deseori sunt și orgaizatorii principali ai nunții lor, își doresc să vadă uimire și admirație pe fețele invitaților, de aceea depun tot efortul pentru a-și transforma seara nunții într-un adevărat spectacol.
Citeste mai mult
Ce e un BabyShower și cum îl organizezi?

Ce e un BabyShower și cum îl organizezi?

BabyShower, este o „tradiție importată” din Statele Unite ale Americii, unde această petrecere este o tradiție nelipsită. Dar ce este totuși un babyshower? Din păcate nu există încă o traducere a termenului în limba română care să surprindă înțelesul complet al acestui eveniment. Un lucru este sigur: bebelușul nu este prezent pe „cont propriu” la eveniment și nu implică nici prima băiță a acestuia.
Citeste mai mult
De ce iubim atât de mult mărturiile pentru botez?

De ce iubim atât de mult mărturiile pentru botez?

Ca popor creştin-ortodox, am fost binecuvântaţi şi înzestraţi cu un ritual foarte sfânt încă din primele zile ale vieţii - Botezul. Sfântul Botez reprezintă cea dintâi taină dintre toate Tainele Sfintei Biserici creştine, care din spusele Sfântei Evanghelii după Ioan, se face doar prin apă şi din Duh. A aduce pe lume un copil sănătos este un miracol, iar fericirea se dublează atunci când poţi aduce pe lume mai mulţi prunci. Urmează botezul, o altă activitate cu o însemnătate enormă, mult aşteptată şi unde pregătirile se fac cu multă dragoste şi multă voie bună.
Citeste mai mult
Invitații pentru botez în 5 pași

Invitații pentru botez în 5 pași

Se apropie ziua cea mare, în care vă veți boteza copilașul? N-aveți destule resurse financiare să comandați invitațiile unei firme specializate? Sau vreți să fiți originali și să creați singuri invitațiile de botez pentru oamenii apropiați? Trebuie să vă înarmați cu răbdare, inspirație și ... spor la treabă! Invitațiile pentru botez se realizează după aceleași principii ca și orice altă invitație, doar că tematica este alta.

Citeste mai mult

4 articole

Afisati pe pagina