Archives for August 2017

Ce e un BabyShower și cum îl organizezi?

21 august 2017 15:53:58 EEST

 

Dacă ești însărcinată, sau ai prietene care urmează să aducă pe lume copii, cu siguranță ai auzit de babyshower.

 

BabyShower, este o „tradiție importată” din Statele Unite ale Americii, unde această petrecere este o tradiție nelipsită. Dar ce este totuși un babyshower? Din păcate nu există încă o traducere a termenului în limba română care să surprindă înțelesul complet al acestui eveniment. Un lucru este sigur: bebelușul nu este prezent pe „cont propriu” la eveniment și nu implică nici prima băiță a acestuia.

...  Read More
Posted in Blog by

Nunta, ca un spectacol!

16 august 2017 10:38:46 EEST

Nunta ca un spectacolNunțile sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase, memorabile și remarcabile evenimente din viața noastră. Odată cu trecerea anilor, aceste sărbători încetează să fie doar o simplă îmbinare de tradiții și obiceiuri și capătă din ce în ce mai mult aspectul unor întrevederi selecte. Astfel, ceremoniile clasice se transformă într-o îmbinare plăcută de clipe speciale și detalii ieșite din tipar, cum ar fi invitațiile digitale, decorul tematic, surprizele muzicale și gastronomice etc. Mirii, care deseori sunt și orgaizatorii principali ai nunții lor, își doresc să vadă uimire și admirație pe fețele invitaților, de aceea depun tot efortul pentru a-și transforma seara nunții într-un adevărat spectacol.

...  Read More
Posted in Blog by

nunta-pozele-reusiteImediat cum începe, sezonul nunților se transformă într-o adevărată bătaie de cap pentru miri. Totuși, evenimentul este o grijă plăcută, chiar dacă emoțiile sunt cu fiecare zi tot mai mari, iar listele cu lucruri de făcut se extind. Nici timpul parcă nu mai ține cu tine și zboară ca vântul. Partea bună este că atunci când peste ani vei privi pozele, vei vedea că totul a fost ca la carte. Începând de la invitațiile de nuntă și terminând cu tortul miresei, fiecare detaliu trebuie să fie bine pus la punct. Noi îți întindem o mână de ajutor și îți oferim câteva sfaturi pentru ca pozele din cea mai specială zi din viața ta să fie mai mult decât perfecte.

...  Read More
Posted in Blog by