Archives for July 2017

Cele mai fastuoase nunți din istorie

26 iulie 2017 16:40:40 EEST

11Nunta este cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. Fiecare dintre noi încearcă să-și organizeze nunta cât mai bine, iar cei care sunt în așteptarea evenimentului își imaginează că acesta va fi desăvârșit. În timp ce unii miri optează pentru o ceremonie cât mai simplă, alții depun eforturi financiare pentru a-și organiza evenimente fastuoase. Astăzi îți vom prezenta câteva dintre cele mai scumpe nunți din istorie.

Cu un buget de nuntă care a depășit 2,5 milioane de dolari, niciun invitat de la ceremonie nu a pus la îndoială faptul că mirii vin din domenii bine plătite. Moștenitorul indian al textilelor și fotomodelul Elizabeth Hurley s-au căsătorit în anul 2007. Mai mult, timp de opt zile aceștia au fost protagoniștii a două ceremonii: una britanică și alta hindusă.

...  Read More
Posted in Blog by

5 greșeli în organizarea nunților

24 iulie 2017 15:00:07 EEST

11De mai bine de două mii de ani, familia a reprezentat şi va reprezenta un etalon, o temelie indispensabilă pentru societate şi continuitatea ei. Ne întâlnim, ne cunoaştem, ne îndrăgostim, petrecem clipe de neuitat împreună şi într-un final suntem pregătiţi să încununăm timpul petrecut alături prin căsătorie. Familia este o noţiune sacră, un dar de la Dumnezeu şi după cum spune o vorbă celebră „Familia nu este un lucru important, este totul” .

Noi oamenii nu putem trăi unii fără alţii, dorim să împărţim timpul la doi, să dăruim dragoste, să simţim că suntem iubiţi şi că cineva are nevoie de noi, să înfruntăm greutăţile alături de cineva şi nu în ultimul rând să aducem pe lume copii, cei care ne vor duce visurile şi aşteptările mai departe

 

...  Read More
Posted in Blog by