Blog

Nunta, ca un spectacol!

16 august 2017 10:38:46 EEST

Nunta ca un spectacolNunțile sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase, memorabile și remarcabile evenimente din viața noastră. Odată cu trecerea anilor, aceste sărbători încetează să fie doar o simplă îmbinare de tradiții și obiceiuri și capătă din ce în ce mai mult aspectul unor întrevederi selecte. Astfel, ceremoniile clasice se transformă într-o îmbinare plăcută de clipe speciale și detalii ieșite din tipar, cum ar fi invitațiile digitale, decorul tematic, surprizele muzicale și gastronomice etc. Mirii, care deseori sunt și orgaizatorii principali ai nunții lor, își doresc să vadă uimire și admirație pe fețele invitaților, de aceea depun tot efortul pentru a-și transforma seara nunții într-un adevărat spectacol.

...  Read More
Posted in Blog by

nunta-pozele-reusiteImediat cum începe, sezonul nunților se transformă într-o adevărată bătaie de cap pentru miri. Totuși, evenimentul este o grijă plăcută, chiar dacă emoțiile sunt cu fiecare zi tot mai mari, iar listele cu lucruri de făcut se extind. Nici timpul parcă nu mai ține cu tine și zboară ca vântul. Partea bună este că atunci când peste ani vei privi pozele, vei vedea că totul a fost ca la carte. Începând de la invitațiile de nuntă și terminând cu tortul miresei, fiecare detaliu trebuie să fie bine pus la punct. Noi îți întindem o mână de ajutor și îți oferim câteva sfaturi pentru ca pozele din cea mai specială zi din viața ta să fie mai mult decât perfecte.

...  Read More
Posted in Blog by

Cele mai fastuoase nunți din istorie

26 iulie 2017 16:40:40 EEST

11Nunta este cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. Fiecare dintre noi încearcă să-și organizeze nunta cât mai bine, iar cei care sunt în așteptarea evenimentului își imaginează că acesta va fi desăvârșit. În timp ce unii miri optează pentru o ceremonie cât mai simplă, alții depun eforturi financiare pentru a-și organiza evenimente fastuoase. Astăzi îți vom prezenta câteva dintre cele mai scumpe nunți din istorie.

Cu un buget de nuntă care a depășit 2,5 milioane de dolari, niciun invitat de la ceremonie nu a pus la îndoială faptul că mirii vin din domenii bine plătite. Moștenitorul indian al textilelor și fotomodelul Elizabeth Hurley s-au căsătorit în anul 2007. Mai mult, timp de opt zile aceștia au fost protagoniștii a două ceremonii: una britanică și alta hindusă.

...  Read More
Posted in Blog by

5 greșeli în organizarea nunților

24 iulie 2017 15:00:07 EEST

11De mai bine de două mii de ani, familia a reprezentat şi va reprezenta un etalon, o temelie indispensabilă pentru societate şi continuitatea ei. Ne întâlnim, ne cunoaştem, ne îndrăgostim, petrecem clipe de neuitat împreună şi într-un final suntem pregătiţi să încununăm timpul petrecut alături prin căsătorie. Familia este o noţiune sacră, un dar de la Dumnezeu şi după cum spune o vorbă celebră „Familia nu este un lucru important, este totul” .

Noi oamenii nu putem trăi unii fără alţii, dorim să împărţim timpul la doi, să dăruim dragoste, să simţim că suntem iubiţi şi că cineva are nevoie de noi, să înfruntăm greutăţile alături de cineva şi nu în ultimul rând să aducem pe lume copii, cei care ne vor duce visurile şi aşteptările mai departe

 

...  Read More
Posted in Blog by

tendinte nuntaNunta este cu siguranță cel mai important și mai emoționant eveniment din viața unui cuplu, iar pregătirile pentru aceasta deseori durează mai multe luni, și sunt făcute în detaliu. În afară de rochie, pantofi și costum, un element extrem de important al unei nunți perfecte sunt oaspeții. Aceștia însă au nevoie de o invitație pe măsură pentru a te onora cu prezența. Îți sugerăm să acorzi un pic mai multă atenție invitațiilor pe care urmează să le expediezi rudelor și prietenilor. În funcție de creativitatea, dar și de bugetul de care dispui, poți transforma aceste elemente aparent banale, în adevărate opere de artă. Află care sunt tendințele anului 2017 în materie de invitații la nuntă:

...  Read More
Posted in Blog by