Invitatii de botez

Invitatii de botez

Produse de la 1 la 50 din 73 in total

Invitatii de botez pentru fetite si baietei. Mai jos veti gasi o gama impresionanta de Invitatii de botez ce cu sigurata vor da un plus de culoare botezului copilasului. Aceste Invitatii de botez de la Memoires sunt create si pentru fetite si pentru baietei si sunt concepute pentru toate gusturile, asadar aveti de unde sa alegeti!
 • Invitatii de botez cu ingeras
  Invitatie de botez cu ingeras realizata dintrr-un cartonas mov. Marginile sunt albe si ondulate, iar marginea din partea stanga este decorata cu motive florale, pe aceasta fiind atasat un ingeras legat la un capat cu snur alb. Textul urmeaza a fi tiparit in partea dreapta a ingerasului, pe cartonasul mov. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu ingeras sunt de 16.5 cm latime si 11.5 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Deep Blue si Deep River.
  1,26 RON
 • Invitatii de botez simple
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb, lucios ce se pliaza in trei parti pe verticala. Textul invitatiilor de botez va fi scris intr-un chenar de forma unui papirus, inconjurat de motive florale si de imaginile unor ursuleti. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Baby Blue, Autumn Orange.
  1,53 RON
 • Invitatii de botez cu urs sportiv
  Invitatie de botez pentru baietei, realizata din doua cartonase. Cartonasul pe care urmeaza a fi tiparit textul este verde, iar pe fundal apar mingi albe si ursuletul sportiv. Cel de-al doilea cartonas reprezinta invelisul primului cartonas si este alb si diferite nuante de maro. Plicul invitatiei de botez este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 9,5 cm latime si 19 cm lungime.
  1,55 RON
 • Invitatii de botez castel
  Invitatie de botez castel realizata dintr-un cartonas alb spre gri ce se pliaza in trei parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unui bebelus care construieste un castel din cuburi colorate. Bebelusul este ajutat de un ursulet care il ridica cu o macara pentru ajunge pana in varf, unde isi fac aparitia si doi nori si soarele. Cateva dintre elementele prezente precum norii, scutecelul bebelusului si cuburile au un contur reliefat si argintiu. Textul urmeaza a fi tiparit in mijlocul invitatiei de botez castel. Dimensiunile acestei invitatii de botez castel sunt de 16.8 cm latime si 10 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 16.8 cm latime si 30 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Brown, Deep Blue si Plum.
  1,67 RON
 • Invitatii de botez cu biblie
  Invitatie de botez ce se ruleaza asemeni unui papirus. Invitatia de botez este realizata dintr-un carton dreptunghilar, maro, pe care se regaseste imaginea unui papirus decorat cu motive florale. In coltul dreapta-jos apare imaginea unei Biblii si a unei cristelnite, simboluri ale botezului in ritualul bisericesc ortodox. Dimensiunile acestor invitatii de botez sunt de 16,1 cm Latime si 24,6 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 11,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime. Plicul hexagonal este realizat in aceeasi gama coloristica asemeni invitatiei de botez si prezinta aceleasi motive florale prezente pe aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Dark Brown, Red Brown.
  1,69 RON
 • Invitatii de botez pitici
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios ce prezinta imaginea a 5 pitici care desfasoara o solie pe care este imprimat textul. Invitatia de botez este pliata in trei parti inegale pe verticala.Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 27,7 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 7,0 cm Latime si 17,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat, iar pe fata plicului apare imaginea unui pitic ce desfasoara o solie, asemeni imaginii de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez sunt: Brown, Wallnut.
  1,73 RON
 • Invitatii de botez bebe roz
  Invitatie de botez in forma de bebelus, aceasta fiind o fetita infasurata in roz. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.
  1,77 RON
 • Invitatii de botez bebe albastru
  Invitatie de botez in forma de bebelus, acesta fiind un baietel infasurat in albastru. Textul se scrie in interior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12 cm latime si 21 cm lungime.
  1,77 RON
 • Invitatii de botez glisante
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton destinat tiparitii textului, care este introdus intr-un altul, pe care gasim o casa, din care gliseaza pe invitatie parintii cu copilasul in carucior. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 10,5 cm latime si 21 cm lungime.
  1,78 RON
 • Invitatii de botez pentru fetite
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in combinatie de alb-roz. Cartonul se pliaza in doua parti inegale, partea mai mica fiind perforata de goluri sub forma unor stelute, ursuleti, ratuste. Tot aici se ataseaza o fundita alba. Textul invitatiei de botez va fi scris pe un carton alb ce se fixeaza in interior, decorat cu imaginea unui bebe dormind si a unui ursulet. Plicul este realizat dintr-un material alb, mat. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Magenta, Deep Rose.
  1,85 RON
 • Invitatii de botez pui
  Invitatie de botez sub forma unui ratoi viu colorat ce se pliaza. Textul invitatiilor de botez va fi scris in interior. Pe partea din fata este tiparit numele copilului intr-un chenar. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 17,0 cm Latime si 20,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 6,5 cm Latime si 16,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem, cu buton de prindere. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Deep River, Chatreuse, Green.
  1,85 RON
 • Invitatie de botez cadita
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton alb, lucios, ce se pliaza pe orizontala in trei parti inegale. Invitatia de botez prezinta o scena din camera de baie, unde copilul se joaca alaturi de jucariile sale. Invitatiile de botez se inchid cu ajutorul unui snur portocaliu. Dimensiunile invitatiilor de botez cand sunt pliate sunt de 13,6 cm Latime si 13,6 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 8,0 cm Latime si 11,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material portocaliu ce se inchide cu ajutorul unui abtibild decorat cu imaginile unor jucarii prezente si pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Dark Brown, Autumn Orange, Wallnut.
  1,91 RON
 • Invitatii de botez casuta din poveste
  Invitatie de botez in forma de casuta, ce se pliaza in tei parti inegale. Aceasta este realizata cu animalute, iar la una dintre ferestre se poate atasa poza copilului dumneavoastra. Plicul poate fi rosu sau verde spre galben, la alegere. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  1,93 RON
 • Invitatii de botez cu fundita roz
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc roz. Invitatia de botez este decorata cu o fundita roz. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.
  2,10 RON
 • Invitatii de botez cu fundita albastra
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas pe care se tipareste textul, si care se introduce pe jumatate intr-o foita de calc albastra. Invitatia de botez este decorata cu o fundita albastra. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 13,4 cm latime si 13,4 cm lungime.
  2,10 RON
 • Invitatie de botez cu buline
  Invitatie de botez cu buline realizata dintr-un cartonas mov si alb ce se pliaza in trei parti inegale. Coperta invitatiei de botez cu buline este decorata pe mijloc cu o banda dintr-un film pe care se afla parintii si copilul lor care urmeaza sa fie botezat, partea de sus este decorata cu bulinute colorate , iar in partea de jos se gaseste o jucarie pentru bebelus cu ajutorul careia se va inchide invitatia. Textul invitatiei urmeaza a fi tiparit in interiorul acesteia pe partea din mijloc. Invitatia, pe partea din spate este decorata cu bulinute mov si cu bebelusul care tine in mana un clapper ( instrument folosit la filme), pe care va fi tiparit prenumele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu buline sunt de 19 cm latime si 10 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 19 cm latime si 29.5 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Baby Blue, Deep River si Easter Purple.
  2,12 RON
 • Invitatii de botez maro
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton in nuante de maro-crem ce se pliaza pe verticala, in trei parti inegale. Textul invitatiei de botez va fi scris in centrul acesteia, fiind inconjurat de jucarii in tonuri de crem-rosu, realizate in relief. In partea inferioara apare imaginea unui bebe ce doarme. Dimensiunile acestor invitatii de botez cand sunt pliate sunt de 16,7 cm Latime si 11,9 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 13,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material crem mat si se inchide cu ajutorul unui abtibild ce prezinta aceeasi imagine cu bebelusul dormind, prezenta si pe invitatia de botez. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Neon Red, Red, Brown.
  2,14 RON
 • Invitatii de botez papirus
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton lucios in nuante de maro-bej, decorata cu imaginea unui papirus pe care apar jucarii si un bebelus dormind. Imaginile jucariilor cat si chenarul sub forma de papirus sunt conturate subtil cu auriu. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 16,0 cm Latime si 23,3 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 9,0 cm Latime si 15,5 cm Lungime. Plicul, de forma hexagonala, este realizat din acelasi material bej, lucios, decorat cu imagini de pe invitatia de botez, pentru a se armoniza cu aceasta. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Brown, Red Brown.
  2,16 RON
 • Invitatii de botez trenulet roz
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de roz, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilusteaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 11,8 cm Ltime si 13,7 cm Latime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material roz, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez vine cu un card de confirmare gratis, realizat din acelasi material mat, alb, iar in coltul din dreapta jos gasim imaginea aceluiasi bebelus care este prezent si pe invitatia de botez. La pretul unei invitatii de botez obisnuite veti primi setul intreg pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Deep Rose, Majestic Purple, Magenta. Invitatia contine si un card de confirmare care este inclus in pretul invitatiei. Personalizarea cardurilor de confirmare este optionala si se taxeaza separat.
  2,20 RON
 • Invitatii de botez trenulet albastru
  Invitatie de botez decupata sub forma unui trenulet. Invitatia, realizata in tonuri de albastru, se pliaza in trei parti pe orizontala. Prima parte, ce formeaza coperta, ilustreaza un bebe ce conduce trenuletul, iar celelalte doua parti ilustreaza vagoanele in care se afla cateva jucarii. In ultimul vagon, o barza tine un semn unde va fi inscriptionat numele copilului. Dimensiunile acestei invitatii de botez cand este pliata sunt de 12,2 cm Latime si 16,5 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,5 cm Latime si 5,5 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material albastru, mat. Card de confirmare inclus Invitatia de botez primeste un card de confirmare gratuit, realizat din acelasi material mat, alb, cu imaginea aceluiasi bebelus prezent si pe invitatia de botez. Astfel, la pretul unei invitatii de botez obisnuita, veti primi setul complet pentru botezul dumneavoastra. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez si a cardurilor de confirmare sunt: Baby Blue, Sky Blue, Blue. Personalizarea cardurilor de confirmare este la alegere si se taxeaza separat fata de invitatiile de botez.
  2,20 RON
 • Invitatii de botez barca
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti inegale. Invitatia de botez ne prezinta marea albastra, malul si cerul cu soare. In partea inferioara a cartonasului gasim o barcuta cu jucarii si cu un copilas imbracat in marinar, iar in partea de sus a invitatiei de botez se afla malul marii cu jucariile care il asteapta pe copilas si cu un far. Copilasul este legat la brau cu un snur alb la capatul caruia se afla ancora care il va ajuta sa ajunga la mal. Textul invitatiei de botez va fi tiparit la mijlocul invitatiei intre malul marii si barcuta. Dimensiunile acestei invitatii de botez sunt de 17.7 cm latime si 25.2 cm lungime cand aceasta este deschisa, iar cand este inchisa dimensiunile sunt de 17.7 cm latime si 13.1 cm lungime. Plicul invitatiei este alb simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Baby Blue, Cyan si Sky Blue.
  2,28 RON
 • Invitatie de botez cu elefantel
  Invitatie de botez realizata din doua cartonase. Pe unul se va tipari textul si se va introduce apoi in interiorul celui de-al doilea cartonas care este decorat cu imaginiea copilasului intr-un costum de elefant. Dimensiunile invitatiei sunt de 10 x 19.5 cm. Plicul este alb, simplu.
  2,38 RON
 • Invitatii de botez cu pirati
  Invitatie de botez haioasa, realizata dintr-un cartonas mai gros, decorat cu imaginea unor pirati pe mare. Invitatia se pliaza pe verticala, iar textul se tipareste in interior. Dimensiunile sunt de 25 x 18 cm. Plicul este maro.
  2,38 RON
 • Invitatie de botez cu vacute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta are culoarea gri si atat interiorul cat si exteriorul sunt decorate cu bulinute albe si cu trei vacute colorate. Textul urmeaza a fi scris in interior, iar pe coperta se poate tipari numele copilului. Plicul este roz, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  2,42 RON
 • Invitatii de botez barza si trenulet
  Invitatie de botez realizata dintr-un carton indoit in doua pe orizontala, decorat pe coperta cu un chenar din flori si clopotei si cu imaginea unui trenulet condus de o barza. In interiorul cartonului este lipit un decupaj reprezentand imaginea unui tren condus de o barza, care transporta bebelusul si cateva animale. Textul va fi inscriptionat in interiorul invitatiei de botez. Dimensiunile invitatiilor de botez sunt de 15,0 cm Latime si 15,0 cm Lungime, iar suprafata de tiparire este de 12,0 cm Latime si 4,0 cm Lungime + 12,0 cm Latime si 6,0 cm Lungime. Plicul este realizat dintr-un material mat, decorat pe partea superioara cu imaginea unui vagon in care se afla bebelusul. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiilor de botez sunt: Autumn Orange, Green.
  2,42 RON
 • Invitatie botez cu elefant si girafa
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua parti egale. Textul este tiparit in interior, iar marginile invitatiei sunt usor ondulate. Pe coperta gasim un elefant si o girafa, iar pe mijloc se poate atasa poza bebelusului. Plicul este gri. Dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime, iar a pozei sunt de 7,1 cm latime si 7,1 cm lungime.
  2,42 RON
 • Invitatii de botez bebe in patut
  Invitatie de botez online realizata dintr-un cartonas in nuante de crem care se pliaza in cinci parti egale pe verticala. Cartonasul reprezinta imaginea unei camere de bebelus decorata cu jucarii lucioase si reliefate, cu un gemulet in partea de sus, o veioza in partea stanga, doi ursuleti maro luciosi care scriu textul invitatiei de botez online, iar in partea de jos se afla patutul si bebelusul in el. Marginile cartonasului sunt decorate cu liniute colorate. Dimensiunile acestei invitatii de botez online sunt de 18 cm latime si 6.6 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 18 cm latime si 27 cm lungime. Plicul invitatiei este crem, decorat in partea de sus cu liniute colorat ca cele de pe invitatie si cu jucarii reliefate pentru bebelusi in partea de sus. Aceatsa se inchide cu ajutorul unui decupaj deasupra caruia urmeaza a fi pozitionat un calut. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei de botez online sunt: Autumn Orange, Blue Purple si Electric Blue.
  2,42 RON
 • Invitatii botez cu girafa si cerculete
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Coperta este decorata cu imaginea unei girafe, iar interiorul este decorat cu cerculete colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc a invitatiei. Plicul este gri, simplu. Dimensiunile invitatiei de botez sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  2,44 RON
 • Invitatie de botez visinie
  Invitatie de botez visinie realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in doua parti egale pe orizontala. Pe coperta invitatiei urmeaza a fi pozitionat un cartonas cu aimalute conturate cu auriu si cu un copilas, in mijlocul cartonasului fiind tiparit prenumele copilului. In interiorul copertei urmeaza a fi pozitionat un alt cartonas de culoare alba pe care se va tipari textul invitatiei de botez visinie. Dimensiunile acestei invitatiei de botez visinie sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de 30 cm latime si 15 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Deep Rose si Deep River.
  2,46 RON
 • Invitatii de botez pt fetite cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru fetite. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de rochita, iar cutiuta este prinsa cu o panglica roz. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.
  2,46 RON
 • Invitatii de botez cu pisicute
  Invitatie de botez realizata dintr-un cartonas ce se pliaza in trei parti. Acesta este realizat in nuante de gri, crem, verde si albastru, avand atat pe coperta cat si in interior floricele si liniute lucioase. De asemenea atat pe coperta cat si in interior gasim desenate doua etichete car pot fi personalizate. In exteriorul copertei, pe ultima parte gasim imaginea a patru pisicute colorate. Textul urmeaza a fi tiparit in interior, pe partea din mijloc. Plicul invitatiei de botez este verde, mat. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  2,46 RON
 • Invitatii de botez pt baieti cutiuta
  Invitatie de botez realizata tip cutiuta, pentru baieti. Interiorul invitatiei este decorat cu un decupaj in forma de salopeta, iar cutiuta este prinsa cu o panglica albastra. Dimensiunile cutiutei sunt de 7 X 7 X 7.5 cm.
  2,46 RON
 • Invitatii de botez "Terra"
  Invitatie de botez speciala, realizata din cartonase ce impreuna formeaza planeta "Terra". Textul se va tipari pe un cartonas alb, iar in jurul panetei apare o racheta pe care poate fi atasata poza copilasului. Diametrul invitatiei este de 13.5 cm. Plicul este gri, simplu.
  2,46 RON
 • Invitatii de botez pergament cu ingerasi
  Invitatie de botez pergament realizata dintr-un cartonas maro cu marginile crem si aurii. Cartonasul este decorat cu tre ingerasi care canta la instrumete muzicale, cu filigrane albe si maro si cu note muzicale. Prenumele copilasului se va putea tipari in partea de sus a cartonasului pe un portativ. Textul invitatiei de botez pergament se va tipari in mijlocul cartonasului. Dimensiunile acestei invitatii de botez pergament sunt de 16 cm latime si 22 cm lungime cand aceasta este deschisa. Plicul este sub forma de hexagon, este alb si are de jur imprejur un cartonas maro decorat cu imaginea unuia din cei trei ingerasi de pe invitatie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Dark Grey, Black si Dark Brown.
  2,55 RON
 • Invitatii de botez cu carma albastra
  Invitatie de botez cu carma albastra este formata dintr-un cartonas alb sidefat ce se introduce intr-un suport albastru cu motive maritime. Suportul este accesorizat cu o carma sclipicioasa. Invitati are si plic alb sidefat. Dimensiuni 15x15.
  2,57 RON
 • Invitatii de botez fetite "Ma boteaza"
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, la alegere poate fi tiparita cu poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este roz.
  2,59 RON
 • Invitatii de botez baieti "Ma boteaza”
  Invitatie de botez ce se pliaza in trei, realizata dintr-un carton usor lucios. Partea de jos a invitatiei este inscriptionata cu "Ma boteaza" si se inchide cu ajutorul unui decupaj in forma de ursulet. Invitatia de botez, optional poate sa aiba si poza. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 18 X 23 cm. Plicul este rosu.
  2,59 RON
 • Invitatii de botez cu animalute si flori
  Invitatie de botez ce se pliaza in doua parti egale. Textul se va scrie in interior pe un fond mov, iar pliul este decorat cu floricele colorate. Coperta invitatiei este realizata cu imaginea unor animalute, cu floricele, si se poate atasa poza bebelusului. Plicul este mov, iar dimensiunile invitatiei sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  2,63 RON
 • Invitatii de botez cu piscina
  Invitatie de botez cu piscina realizata dintr-un cartonas crem, usor lucios care se pliaza in trei parti inegale pe verticala. Partea de jos a cartonasului este decorata cu imaginea unei piscine in care se afla o ratusca si o minge, marginile piscinei fiind reliefate, la fel si mingea. In partea dreapta a cartonasului, de-a lungul acestuia se afla o scara verde cu o maimuta si un ursulet care coboara in piscina. In partea de sus a invitatiei de botez cu piscina se afla partea superioara a aceleasi piscine in care sta un copilas alaturi de o ratusca, astfel incat atunci cand invitatia este pliata ne apare imaginea copilasului care se afla in piscina alaturi de o rastuca mare cu mingiuta si o ratusca mica. Copilasul are in jurul sau un colac mov reliefat de care este legat un snur verde la un capat, iar la celalalt capat snurul este legat de piscina. Textul invitatiei urmeaza a fi tiparit in mijlocul acesteia. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu piscina sunt de 17.8 cm latime si 13.2 cm lungime cand aceasta este inchisa, iar cand este deschisa dimensiunile sunt de17.8 cm latime si 25.2 cm lungime. Plicul invitatiei este alb, simplu. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Autumn Orange, Baby Blue si Blue Purple.
  2,63 RON
 • Invitatie botez cu ursulet si fluturasi
  Invitatie de botez pentru fetite, realizata din doua cartonase. Cartonasul pe care urmeaza a fi tiparit textul este mov, iar pe fundal apar floricele albe si un ursulet. Cel de-al doilea cartonas reprezinta invelisul primului cartonas si este alb, roz si mov si este decorat tot cu floricele, dar si cu fluturasi. Plicul invitatiei de botez este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 9,5 cm latime si 19 cm lungime.
  2,63 RON
 • Invitatie de botez cu balon
  Invitatie de botez realizata din trei cartonase. Cartonasul principal este maro cu talpi reliefate si se pliaza in doua, iar in interiorul sau se introduce unul din cele doua cartonase albe pe care urmeaza a fi tiparit textul. Cel de-al doilea cartonas alb se va atasa copertei invitatiei. Plicul invitatiei de botez este alb, simplu. Dimensiunile sunt de 15 cm latime si 15 cm lungime.
  2,65 RON
 • Invitatii de botez haioase de fetite
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Aceasta invitatie este roz cu bulinute, decorata cu o fundita roz, si o fetita. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.
  2,73 RON
 • Invitatii de botez haioase pentru baieti
  Invitatie de botez haioasa, realizata in forma de scutecel. Invitatia este albastra cu bulinute albe, decorata cu o fundita albastra, si un baietel. Plicul este alb sidefat, iar dimensiunile invitatiei sunt de 12,5 cm latime si 16,5 cm lungime.
  2,73 RON
 • Invitatii de botez pentru baietei Thomas
  Invitatie de botez pentru baietei, realizata din doua cartonase, in nuante de albastru, gri si alb. Primul cartonas reprezinta invelisul celui de-al doilea si este decorat cu imaginea unui trenulet pe coperta, iar in interior cu numeroase cerculete. Textul urmeaza a fi tiparit pe cartonasul din interior. Pe unul din vagoanele trenuletului se poate atasa poza copilului, sau pot fi chiar tiparite. Plicul invitatiei este albastru inchis si este simplu. Dimensiunile invitatiei sunt de 10 cm latime si 19,3 cm lungime, iar dimensiunile pentru poza sunt de 3,7 cm latime si 4,7 cm lungime.
  2,75 RON
 • Invitatii de botez pt baieti "Calatorie"
  Invitatie de botez care se pliaza pe orizontala in trei parti egale. Aceasta este realizata dintr-un carton usor lucios, cu un trenulet si animalute. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 32,5 X 17.5 cm. Plicul este albastru.
  2,75 RON
 • Invitatii de botez trenulet cu poza
  Invitatie de botez pentru fetite, realizata din doua cartonase, in nuante de roz si gri. Primul cartonas reprezinta invelisul celui de-al doilea si este decorat cu imaginea unui trenulet pe coperta, iar in interior cu numeroase cerculete. Textul urmeaza a fi tiparit pe cartonasul din interior. Pe unul din vagoanele trenuletului se poate atasa poza fetitei, sau pot fi chiar tiparite. Plicul invitatiei este roz inchis si este simplu. Dimensiunile invitatiei sunt de 10 cm latime si 19,3 cm lungime, iar dimensiunile pentru poza sunt de 3,7 cm latime si 4,7 cm lungime.
  2,75 RON
 • Invitatii de botez fetite "Calatorie"
  Invitatie de botez pentru fetite, care se pliaza pe orizontala in trei parti egale. Aceasta este realizata dintr-un carton usor lucios, cu un trenulet si animalute. Dimensiunile invitatiei cand este deschisa sunt de 32,5 X 17.5 cm. Plicul este roz.
  2,85 RON
 • Invitatie de botez circ
  Invitatie de botez haioasa ce se pliaza in trei, partea de jos fiind verde si prinsa cu un snur alb. Astfel, cartonasul pe care va fi tiparit textul se va introduce ca intr-un buzunarel. Invitatia de botez prezinta animalute ca intr-o scena de circ. Plicul este mov, iar dimensiunile invitatiei sunt de 10,8 cm latime si 21,8 cm lungime.
  2,85 RON
 • Invitatie botez cu bebe pentru baiat
  Invitatie de de botez cu iepuras, realizata dintr-un cartonas manson in nuante de maro deschis si crem, inauntrul caruia urmeaza a fi introdus un cartonas alb pe care se va tipari textul invitatiei de botez cu iepuras. Coperta invitatiei de botez este decorata cu imaginea unui copilas reliefat care sta in patutul lui, iar pentru a vedea cartonasul pe care se va tipari textul, copilasul va cobora din patut cu ajutorul unui snur albastru deschis. Baietelul este inconjurat de o multime de jucarii precum un iepuras, o mingiuta, un ursulet, toate fiind reliefate. Dimensiunile acestei invitatii de botez cu iepuras sunt de 10 cm latime si 19.5 cm lungime. Plicul acestei invitatii este simplu, albastru si se poate sigila cu ajutorul unei etichete desenata cu o jucarie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Baby Blue, Cyan si Sky Blue.
  3,06 RON
 • Invitatii botez cu bebe pentru fetite
  Invitatie de botez manson, realizata dintr-un cartonas in nuante de maro dechis si crem. Coperta invitatiei de botez este plina de culoare, decorata fiind cu imaginea unui colt din camera unei fetite. Aceasta imagine cuprinde patutul fetitei si cateva jucarioare printre care o mingiuta, niste cuburi colorate, o girafa, toate acestea fiind reliefate. Textul invitatiei de botez manson urmeaza a fi tiparit pe un cartonas alb care se introduce inauntrul cartonasului manson si care va putea fi vizualizat atunci cand fetita va cobora din patutul ei cu ajutorul unui snur roz. Dimensiunile acestei invitatii de botez manson sunt de 10 cm latime si 19.5 cm lungime. Plicul acestei invitatii este simplu, roz si se poate sigila cu ajutorul unei etichete desenata cu o jucarie. Culorile recomandate pentru personalizarea invitatiei sunt: Blue Purple, Easter Purple si Magenta.
  3,06 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2