Nunta, ca un spectacol!

Nunta, ca un spectacol!

Nunțile sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase, memorabile și remarcabile evenimente din viața noastră. Odată cu trecerea anilor, aceste sărbători încetează să fie doar o simplă îmbinare de tradiții și obiceiuri și capătă din ce în ce mai mult aspectul unor întrevederi selecte. Astfel, ceremoniile clasice se transformă într-o îmbinare plăcută de clipe speciale și detalii ieșite din tipar, cum ar fi invitațiile handmade, decorul tematic, surprizele muzicale și gastronomice etc. Mirii, care deseori sunt și orgaizatorii principali ai nunții lor, își doresc să vadă uimire și admirație pe fețele invitaților, de aceea depun tot efortul pentru a-și transforma seara nunții într-un adevărat spectacol. Focurile de artificii, tortul, muzica și bucatelesunt primii pași pe care ar trebui să-i faci în organizarea unei ceremonii perfecte. Astăzi îți vom propune și o serie de idei mai neobișnuite pe care le poți pune în practică la nuntă.

1. Povestea voastră de iubire - pe ecran mare

 Puteți apela la ajutorul unui cameraman care ar realiza un documentar despre voi, despre momentele frumoase din relație. De asemenea, producția ar putea să cuprindă și o serie de destăinuri, dar și imagini reprezentative cu tine și cu jumătatea ta. Filmulețul îi va familiariza pe cei prezenți cu anumite detalii din viața voastră, și vă va răscoli și vouă inimile atunci când vă veți aminti de cererea de căsătorie, sau de prima vacanță petrecută în doi. O alternativă ceva mai ieftină pentru film, poate fi ziarul de nuntă. Pentru ca acest element să iasă ca la carte, solicitați serviciile unui grafician sau ale unui redactor care va surprinde în texte și imagini povestea voastră de iubire. 

2. Sculpturi din gheață 

Aceasta reprezintă ultimul strigăt al modei în ceea ce ține de decorațiunile de nuntă. Elementul este recomandat mai ales pentru ceremoniile care au loc în perioada caldă a anului. Fiecare dintre sculpturi este realizată cu foarte multă grijă și atenție și corespunde întru totul unui proiect pus la punct din timp de miri și artistul sculptor. La cererea clientului, sculpturile pot căpăta diferite forme și culori. 

3. Decor spectaculos 

Specialiștii în organizarea petrecerilor sunt de părere că decorul este cel care are de spus ultimul cuvânt atunci când vorbim despre un eveniment reușit. Anume din acest motiv, pentru o nuntă de vis sunt recomandate investițiile în decorațiuni. Pentru a capta atenția invitaților, transformați intrările în sala unde are loc petrecerea în adevărate bijuterii decorate cu elemente în același ton cu evenimentul. Optați pentru scaune albe, decoruri extravagante în suport de sticlă și arcade încărcate cu flori.

4. Meniu semnat de un bucătar cu renume 

Bucatele tradiționale servite la nunți pot fi înlocuite cu creveții în spumă de vin și mouse de măsline cu reducție de ulei balsamic. Un bucătar chef, de la vreun restaurant celebru, odată angajat pentru petrecerea ta îi va ispiti pe cei prezenți cu cele mai deosebite bucate. Macarons colorate, acadele decorate cu inimioare, brioșe cu numele mirilor sculptate în glazură, fântâna de ciocolată, toate le vor da târcoale invitaților, care cu siguranță nu vor uita prea curând de nunta voastră.

 5. Multă distracție, puține plicuri 

O nuntă pe cinste nu poate să treacă fără un program de distracție bine pus la punct. Astfel, pe lângă pozele făcute la photo-wall, cu pălării, peruci și ochelari, dansuri și buna dispoziție, le poți oferi invitaților tăi șansa de a scăpa de povara plicului. Cei care vor dori să contribuie la bunăstarea financiară a familiei tale, o pot face printr-un transfer discret spre contul vostru. Chiar dacă s-ar putea să plece cam năuciți de la eveniment, oaspeții vor rămâne încântați de ideile pe care le-ați avut. 

Acum știi ce se poartă la nunțile moderne și nu-ți rămâne decât să faci planul pentru ceremonia ta perfectă!

← Postări vechi Postare nouă →

0 comentarii

Lasă comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de publicare